[color=Red]DOLEZITE! Tato verzia je len na testovanie, obsahuje stale chyby a nesmie byt zverejnovana na verejnych forach a web strankach![/color]
[color=red]Info pre majitelov Airstar 2 - posledna verzia beta 5 by mala fungovat s kartou Airstar 2, testovane (nie mnou) ale niektore veci tam nemusia fungovat rovnako ako pri DVB-S kartach (Skystar 2).[/color]
Ja kartu Airstar 2 nemam, preto privitam ked to nejaky majitel AS2 otestuje (v buducnosti planujem kupit DVB-T kartu) - hlavne toto:
- multi recording (nahravanie vsetkych stacic do MPEG 2 suborov)
- multi PIP (pozeranie akehokolvek poctu stanic naraz, musia byt na rovnakom transponderi/frekvencii)
- Airstar 2 a Skystar 2 naraz na 1 obrazovke
Hlavne novinky novej verzie su:
- multi recording - nahravanie akehokolvek poctu stanic na rovnakom transponderi napr. do TS, MPG...
- multi PIP - zobrazenie akehokolvek poctu okien (obmedzene len vykonom PC, podla mojich testov ide (zatial) max. 10 okien), aj kodovane stanice, zvuk...
- auto-zap - automaticke prepinanie stanic, kazdych 8 sekund
- novy channel list system
- 'rozbalit'/'zvinut' vsetko v strome channel list-u
Beta verzie obsahuju program Eurekalog (nie spyware!) pre testovanie, ktory potrebuje autor, tento program je ale 'trial' a po 15 dnoch prestane fungovat cely DD. Aj dalsie beta verzie budu fungovat len 15 dni a moze nastat cas - niekolko dni - kedy DD vobec nepojde. Je to len upozornenie pre tych co chcu testovat. Finalna verizia tento program obsahovat nebude a bude plne funkcna a zadarmo - freeware.
Ked chcete testovat, mozete napisat autorovi, alebo mi poslat PM a ja vam poslem link kde si poslednu beta verziu mozete stiahnut, tento link ale nesmiete nikde sirit (viac hore), tiez vam poslem link na testovacie forum (phpBB)!
Po nainstalovani je pravdepodobne nutne restartovat pocitac.
Ked najdete chybu, napiste do testovacieho fora, do sekcie Bug Reports, najskor sa ale presvecte ci uz danu chybu niekto nehlasil, ked ano, pripiste svoj poznatok tam (ze mozete chybu potvrdit). Ked neviete (dobre) anglicky, mozete napisat aj tu, ked to bude nova chyba, ja ju posuniem dalej.
DVB Dream homepage - http://www.dvbdream.org/
Najnovsia verzia funguje aj s ovladacmi 4.2.8 ale ja som najviac testoval s ovl. 4.3.2, ked chcete pouzivat starsie ovladace, musite rozbalit subor b2c2_42x.dev z priecinka Devices a vybrat B2C2 4.2.x v menu > Options > Device. Beta 5 funguje aj s ovladacmi 4.4.0.