Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 46

Téma: DVB Dream 1.1 beta 1 - test - aj pre Airstar 2

  1. #31
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    okej, 1.1b funguje v pohode...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    45

    Večer to doma testnu.
    Ale je to šílené, verzi 1.1a jsem stáhnul včera večer a ona už je tady další verze.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Dreamer
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    484

    Citace Původně odesláno od Klimo
    Večer to doma testnu.
    Ale je to šílené, verzi 1.1a jsem stáhnul včera večer a ona už je tady další verze.
    Teraz budu nove verzie castejsie (tento tyzden), riesia sa chyby, potom sa ale objavia ine a tak aj tie treba opravit, hlavne sa ale riesi podpora dalsich kariet, problemy su hlavne s Twinhan... DD bol uz vo verzii 0.x super, ale v1.x je skvela, pre DVB-T, S aj C.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    45

    Takze můžu potvrdit, že AS2 jede pod DD 1.1b. Jdem slavit
    Jaky kodek doporučíte, když chci používat PIP okna ? Mám tam teď CyberLink a ten PIP nepodporuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Dreamer
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    484

    Citace Původně odesláno od Klimo
    Takze můžu potvrdit, že AS2 jede pod DD 1.1b. Jdem slavit
    Jaky kodek doporučíte, když chci používat PIP okna ? Mám tam teď CyberLink a ten PIP nepodporuje.
    A nemas to tam napisane? Ja mam SS 2 a mam tam aj popis...

    Najlepsi na PIP je Sonic (19+1 ale to pri DVB-T asi nehrozi ), Intervideo neodporucam, celkovo s nim mam zle skusenosti, mam ale SS2, takze to moze byt pri AS2 inak.

    Hlavne si precitajte vsetko tu:

    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=8668
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    45

    Díky
    Ale znáš to člověk je tvor lenivý a raději se zaptá něž by se namáhal Přímý link na ten Sonic, abych ho stáhl by nebyl ???? Nebo je to za paníze ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Dreamer
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    484

    Citace Původně odesláno od Klimo
    Díky
    Ale znáš to člověk je tvor lenivý a raději se zaptá něž by se namáhal Přímý link na ten Sonic, abych ho stáhl by nebyl ???? Nebo je to za paníze ?
    DD stranky nejdu uz asi 24 hodin, tam to bolo, codec pack specialne pre DD, ale neviem ci to je aj na novych strankach. Inak existuju rozne kodek packy, to je ozaj taky problem napisat par slov do google? Podla mna jednoduchsie a rychlejsie ako tu cakat...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    45

    Takže kodeky jsme si už našel, momentálně používám InterVideo, které podporuje 7x PIP.

    Mám ale 2 problémy

    1. pokud otevřu PIP okno, tak mi vytuhne obraz v hlavním okně a do 5 s i v PIP okně. Kritická chyba aplikace.

    2. nefunguje korektně diakritika v EPG

    Má někdo nějakou radu ???

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Dreamer
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    484

    Citace Původně odesláno od Klimo
    Takže kodeky jsme si už našel, momentálně používám InterVideo, které podporuje 7x PIP.

    Mám ale 2 problémy

    1. pokud otevřu PIP okno, tak mi vytuhne obraz v hlavním okně a do 5 s i v PIP okně. Kritická chyba aplikace.

    2. nefunguje korektně diakritika v EPG
    InterVideo nie je najlepsi kodek pre DD, skus este najst Sonic a potom si precitaj poznamky tu, ked to nepomoze, este sa opytaj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    me chodi nejlip nvidia purevideo decoder, ale na dvb-t nedam vic jak 4 pip okna
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od Dreamer
    Citace Původně odesláno od Klimo
    Takže kodeky jsme si už našel, momentálně používám InterVideo, které podporuje 7x PIP.

    Mám ale 2 problémy

    1. pokud otevřu PIP okno, tak mi vytuhne obraz v hlavním okně a do 5 s i v PIP okně. Kritická chyba aplikace.

    2. nefunguje korektně diakritika v EPG
    InterVideo nie je najlepsi kodek pre DD, skus este najst Sonic a potom si precitaj poznamky tu, ked to nepomoze, este sa opytaj.
    Ten sonic vyzkouším, až ho někde stáhnu.
    Ohledně té diakritiky, pokud odkazuješ na to nastavení Easter Europe pro kodování jazyka, tak to jsem už dělal. Ale nic mi to nepomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Dreamer
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    484

    Klimo - OK, to EPG ja testovat nemozem, na DVB-S to zatial nejde, ale nieco uz testovali, tak potom snad... Mozes napisat aj sam do fora:

    http://www.dvbdream.org/forum/
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    dd mi mrsi epg at nastavim jakoukoliv kodovou stranku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Dreamer
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    484

    Ved ja viem, ked to islo v Czech linku, tiez to bolo v DD zle, ale teraz to uz nejde a nemozem to testovat, takze aj keby som napisal do fora ze to nejde a autor by to opravil, nemohol by som to vyskusat, preto som hovoril, ze by tam mohol napisat niekto kto ma AS2 - DVB-T.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od Klimo
    Mám ovladače 4.3.2.9999
    Tobě se to podařilo rozběhat ?

    Problém je v tom, že numůžu najít žádné stanice.
    Pod hlavním oknem jsou dva ukazatele signálu.
    Level: ukazuje 93%
    Quality: 100%
    Ale když jdu do nabídky Channels/Scan a chci něco najít tak ukazatel Level spadne na 0%, Quality zůstává na 100%. Tento stav trvá i po restartu DD. Pomůže až to, že spustím DVBViewerTE a pak DD, to znovu naskočí Level na 93%
    Když se podívám do logu DD tak se tam ukazuje tato hláška
    WARNING: No TS pid filters set!

    Nainstaloval jsem novou verzi DD tedy 1.1a

    Když se podívám do readme.txt o programu píšou
    Supports following DVB cards:
    - Technisat SkyStar-2 (PCI and USB)
    - TwinHan VisionDTV and OEM versions
    - Pinnacle PCTV Sat/400i/Lite
    - Genpix 8PSK to USB device

    O AS2 ani zmínka, tak je podporovaná nebo ne ?

    Pomůže mi někdo ?
    Chova se me to uplne stejne jak tobe. Ovladace 440 a DVB mam 1.1f. S tim rozdilem, ze me na 0% resp 2% pada kvalita a ne signal nevite uz nekdo co s tim? btw. jakej mas servispack? ja 1. kdyz se instalovaly ovladace tak to chtelo SP2, ale obechcal jsem to aktualizaci ovladacu pres tento pc/vlastnosti....dvbviewer me pada taky, v rozezi od 10s do 20min. Jediny kde muzu sledovat a nahravat neursene TV je ve woknech, kde mam nainstalovanej jen DVBVIEWER a nic jinyho

    edit: dvbviewer me padal i se starsim ovladacem (takze absenci SP2 to nebylo) Nevite kde sehnat starsi ovladace nez 440? Aby nepotrebovali SP2, ale zaroven byly vic jak 432 co potrebuje dvbdream
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Plazma: test dTest & test iDnes
    Od karfik v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 21-04-2012, 20:41
  2. DVB Dream 1.1 beta 1 - test
    Od Dreamer v sekci DVB-S
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-05-2006, 14:24
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-01-2006, 22:22
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-09-2005, 15:18