Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 46

Téma: DVB Dream 1.1 beta 1 - test - aj pre Airstar 2

  1. #16
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Dreamer
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    484

    Vysla beta 9

    - fixed device bug for Twinhan "CI" versions
    - probably fixed SS2 USB prob *needs tests
    - twinhan Diseqc switch support added
    - added PIP menu item to fullscreen context menu
    - opens Scan dialog after installation
    - new option: charset (code-page) selection
    - more info at betatests forum #done section
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Dreamer
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    484

    Vysla nova beta v1.1 beta1, plati skoro vsetko co je v prvom prispevku, ked chcete testovat, napiste mi PM, ked nie, pockajte si na finalnu verziu.

    BETA 1 ( I will release it tomorrow, mostly bug fixes)

    - Ch.Scanner has been adapted for N.A. / Echo*
    - Genpix 8PSK - USB device support added
    - Pinnacle PCTV Sat/400i/Lite support by Leonid P.
    - "Out of resource" fixed
    - "General Timer Exception" fixed
    - Bulgarian language added
    - "Preferred languages" for audio pids added
    - AC3 problems fixed
    - Modulation selection (QPSK / 8PSK) added
    - New Ch.list Options: Auto Collapse and Single Click To Expand
    - Ch.list color changes when filtered by TTX, AC3 or Multi-Audio.
    - Several Twinhan options added (Main menu->Options->Dev.Options)
    - Many bugs reported via Eurekalog fixed
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    45

    Takže jsem si stáhl poslední verzi v1.0 včetně HotFixuA a bohuže nejsem schopen s tím pohnout. Jak už tady bylo napsáno dříve, nikde není podpora DVB-T.
    Berte mě ale s rezervou, mám AS2 3 dny a teprve sbírám zkušenosti.
    Podařilo se to už někomu na AS2 rozběhat ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Dreamer
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    484

    Ano, viem o niekolkych ludoch ktorym to ide a na DD homepage (http://www.dvbdream.org/) je toto:

    Supported Devices:

    * B2C2 (Skystar2, Airstar2, Cablestar2)
    * Twinhan (All PCI models should work, maybe except new ones)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Dreamer
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    484

    Este nieco, SS2 potrebuje ovladace 4.3.2 a vyssie, takze asi aj AS2 ich potrebuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    45

    To že to podporuje AS2 jsem se dočet taky.
    Mám ovladače 4.3.2.9999
    Když spustím DD tak v liště okna nahoře je napsáno "DVB Dream v1.0 - B2C2 (DVB-T)"
    Stále mám ale problém, kde naladit. Nenajde se někdo, kdo má zkušenosti s AS2, kdo by na to mrknul ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    45

    Pro info.
    Teď jsem si stáhl novou verzi DD 1.1
    Udělal jsem malé krůčky proto, abych rozběhal AS2.

    1. V nabídce satelitů přibyl 400 - DVB-T Europe
    2. v Transponderech přibyly jednotlivé VHF kanály

    ale ať skenuju jak skenuju, tak nic nenacházím.
    Pro úplnost, chytám signál z Ostravy, tedy 39 kanál. Signál mám, protože přes DVBViewerTE mi AS2 jede.

    Má někdo nějakou radu ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Dreamer
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    484

    Mozno clee by ti mohol poradit, jemu to islo, skus PM...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od Dreamer
    Mozno clee by ti mohol poradit, jemu to islo, skus PM...
    Zatím žádné reakce (

    A stále se mi nedaří rozběhat DD na AS2 (
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    aha, mno jaky mas drivery? a co konkretne ti nefunguje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    45

    Mám ovladače 4.3.2.9999
    Tobě se to podařilo rozběhat ?

    Problém je v tom, že numůžu najít žádné stanice.
    Pod hlavním oknem jsou dva ukazatele signálu.
    Level: ukazuje 93%
    Quality: 100%
    Ale když jdu do nabídky Channels/Scan a chci něco najít tak ukazatel Level spadne na 0%, Quality zůstává na 100%. Tento stav trvá i po restartu DD. Pomůže až to, že spustím DVBViewerTE a pak DD, to znovu naskočí Level na 93%
    Když se podívám do logu DD tak se tam ukazuje tato hláška
    WARNING: No TS pid filters set!

    Nainstaloval jsem novou verzi DD tedy 1.1a

    Když se podívám do readme.txt o programu píšou
    Supports following DVB cards:
    - Technisat SkyStar-2 (PCI and USB)
    - TwinHan VisionDTV and OEM versions
    - Pinnacle PCTV Sat/400i/Lite
    - Genpix 8PSK to USB device

    O AS2 ani zmínka, tak je podporovaná nebo ne ?

    Pomůže mi někdo ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    anj, ja naspoled zkousel jednu z vyvojovejch verzi, na 1.1a mi as2 taky nechodi, respektive dd ji nadetekuje ale uz nenajde zadny kanaly...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Dreamer
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    484

    Citace Původně odesláno od Klimo
    Když se podívám do readme.txt o programu píšou
    Supports following DVB cards:
    - Technisat SkyStar-2 (PCI and USB)
    - TwinHan VisionDTV and OEM versions
    - Pinnacle PCTV Sat/400i/Lite
    - Genpix 8PSK to USB device

    O AS2 ani zmínka, tak je podporovaná nebo ne ?
    Nie je to aktualizovane, pozri sa na DD homepage.

    Citace Původně odesláno od clee
    anj, ja naspoled zkousel jednu z vyvojovejch verzi, na 1.1a mi as2 taky nechodi, respektive dd ji nadetekuje ale uz nenajde zadny kanaly...
    Treba napisat do fora...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od clee
    anj, ja naspoled zkousel jednu z vyvojovejch verzi, na 1.1a mi as2 taky nechodi, respektive dd ji nadetekuje ale uz nenajde zadny kanaly...
    Pod kterou verzi ti to teda naposled chodilo ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Dreamer
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    484

    Citace Původně odesláno od Klimo
    Citace Původně odesláno od clee
    anj, ja naspoled zkousel jednu z vyvojovejch verzi, na 1.1a mi as2 taky nechodi, respektive dd ji nadetekuje ale uz nenajde zadny kanaly...
    Pod kterou verzi ti to teda naposled chodilo ?
    Kasli na to, uz by to malo byt opravene, coskoro tu asi hodim link na novu verziu.

    cleee - dik.

    Ten link bude pod DVB Dream - freeware, tam oznamujem nove verzie.

    Najnovsia verzia by uz mala mat nejake upozornovanie na nove verzie.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Plazma: test dTest & test iDnes
    Od karfik v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 21-04-2012, 20:41
  2. DVB Dream 1.1 beta 1 - test
    Od Dreamer v sekci DVB-S
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-05-2006, 14:24
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-01-2006, 22:22
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-09-2005, 15:18