Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: mp4 - sekaný zvuk

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    3

    Zdravim,
    mam z nokie N70 video ve formatu mp4 - viz nize - a doporucene nastaveni K-Lite Mega Codec Packu

    Video je ok, ale zvuk je sekany, takrka nesrozumitelny, jakoby "kybernetický"

    cim by to mohlo byt?

    <hr>
    Kód:
    General #0
    Complete name        : C:\Documents and Settings\petr.AMI.CZ\Plocha\fotky\09042006012.mp4
    File size            : 2.48 MiB
    Format               : MPEG-4 version 2
    Overal BitRate       : 561 Kbps
    PlayTime             : 37s 120ms
    
    Video #0
    Codec                : MPEG-4 Video
    Info                 : (MPEG-4) Apple MPEG-4 Video
    Bit rate             : 461 Kbps
    Width                : 352
    Height               : 288
    Aspect ratio         : 1.222
    Frame rate           : 15 fps
    (Pixel*Frame)        : 0.303
    PlayTime             : 36s 933ms
    
    Audio #0
    Codec                : AAC LC
    Bit rate             : 48 Kbps
    Channel(s)           : 1 channel
    Sampling rate        : 16 KHz
    PlayTime             : 37s 120ms
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    Problem moze byt ten K-lite. V com to prehravas?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od jojto
    Problem moze byt ten K-lite. V com to prehravas?
    media player classic
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    Skus VLC media player, inac demux a mux. Vyskusaj este pokial Ti nevadi AVI kontajner http://sourceforge.net/projects/mp4cam2avi/ a zvuk PCM (mozno aj mp3). Demuxnut to mozes potom vo VirtualDube a skusit sa pohrat s tym wav v nejakom zvuk.editore.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    MPC má stejně jako VLC vlastní dekoder AAC. Já bych (kromě VLC) ještě zkusil zakázat dekódování AAC v nastavení MPC a použil systémový FFDShow audio dekoder. Tam se dá volit mezi faad2 a realaac knihovnou pro dekódování. Mimochodem faad2 využívá MPC, VLC i Nero (které tenhle opensource projekt sponzoruje).

    Pokud to nepomůže tak potom bych demuxoval tu AAC zkouknul bych ji dalšími programy. Demux rovnou z MP4 umí program YAMB (GUI pro MP4Box).

    Pokud to je z Nokie, tak bych se také nedivil, kdyby to bylo nějaké AAC Nokia only. Tahle firma měla vždy trochu svérázný přístup ke standardům....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od vlada
    MPC má stejně jako VLC vlastní dekoder AAC. Já bych (kromě VLC) ještě zkusil zakázat dekódování AAC v nastavení MPC a použil systémový FFDShow audio dekoder. Tam se dá volit mezi faad2 a realaac knihovnou pro dekódování. Mimochodem faad2 využívá MPC, VLC i Nero (které tenhle opensource projekt sponzoruje).
    diky, pomohlo zaskrtnout v MPC v internich filtrech transformaci AAC
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Citace Původně odesláno od PetrGasparik
    Citace Původně odesláno od vlada
    MPC má stejně jako VLC vlastní dekoder AAC. Já bych (kromě VLC) ještě zkusil zakázat dekódování AAC v nastavení MPC a použil systémový FFDShow audio dekoder. Tam se dá volit mezi faad2 a realaac knihovnou pro dekódování. Mimochodem faad2 využívá MPC, VLC i Nero (které tenhle opensource projekt sponzoruje).
    diky, pomohlo zaskrtnout v MPC v internich filtrech transformaci AAC
    Takže obráceně - chyba nebyla v dekoderu MPC, ale ve výchozím DirectShow dekoderu, pokud jsem to správně pochopil. Možná by potom bylo dobrý ten dekoder ze systému vyštípat a nahradit ho třeba FFDShow nebo CoreAAC.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Zvuk z AC3 do MP3
    Od nikos v sekci Editace audia
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 07-10-2009, 07:21
  2. Rozdvojka na ZVUK ze zvuk.karty
    Od juppiter v sekci Editace audia
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-02-2006, 22:49
  3. Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 18-12-2005, 19:57
  4. FX pre sekaný pohyb
    Od bobbix v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-01-2005, 14:54