Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Problem s WinDVD Creator

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele bandi01
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    8

    Ahoj Vsetkym....Mam nasledujuci problem s horeuvedenym programom.
    Tento soft som dostal k tv karte TV@nywhere master. Pouzivam ho na zachytavanie videa z VHS do PC.
    Ked ho nainstalujem tak ide v pohode az kym ho nevypnem.Ked ho spustim 2 krat a kliknem na Capture tak previev obrazovku mam namodralu a ked kliknem na nastavenie tal mi vypise nejaku chybu a vypne sa.
    Ked ho odinstalijem a znava spustim ide zas,ale len do zavretia programu..
    Po druhom spusteni sa to opakuje zas s tym chybovim hlasenim.Ak by mal niekto nejake skusenosti s WinDVD creatorom prosim napiste to sem...

    All the best...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...a co tak tu chybovou hlášku opsat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele bandi01
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    8

    Tak to chybove hlasenie je nasledovne:

    WinDVD Creator has encountered a problem and needs to close.
    We are sorry for the inconvenience.


    Takze tak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Jestli nemáš, tak si stáhni Spybot Search&Destroy a použij položku Neplatné registry. To by ti mohlo napovědět, kde je chybička. To vypadá na to, že si "někam" ukládá nějaké dočasné soubory a při druhém startu je nedokáže najít, takže by "kdesi" mohla být špatně nastavená cesta (Path). Servus!

    P.S. Jestli přes Google nenajdeš link na Spybot, tak ti ho sem dám v PO, mám ho v práci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele bandi01
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    8

    Ja som nainstaloval ten Spybot Search&Destroy ale neviem tam nikde najst polozku Neplatné registry inak som dal preskenovat cely system aj mi nieco opravoval ale vysledok ten isty...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Musíš si zapnout režim pro pokročilé a je to pod tlačítkem Nástroje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele bandi01
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    8

    Aku mas verziu?? Ja mam ver.1.3 Mam nastavene ovladanie pre pokrocile ale polozku nastroje som tam zial nenasiel...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Ich auch = 1.3. V levém šedivém sloupečku máš tlačítka Spybot Search&Destroy, Settings, Tools a Info & Licence v angličtině, nebo při zapnuté češtině: Spybot Search&Destroy, Nastavení, Nástroje a Info & Licence. Když stiskneš Tools/Nástroje, otevře se ti nové okno s ikonami (vlevo totéž v seznamu) a hledej Neplatné registry (ČJ) nebo System Internals (ENG).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele bandi01
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    8

    Vdaka za obsirny popis.... Nasiel som to.Ja som mal nastaveny jazyk Slovak a tam je to polovica slovensky a pol england.Dal som si Cestinu a hned mi bolo vsetko jasne...
    Dal som to prescanobat ale nenasiel ziadne neplatne...
    Teraz taham nosiu verziu a som zvedavy ci to bude robit aj s tym.
    Zatial sa maj. Dam ti vediet ako som s tym dopadol a vdaka za ochotu..

    Ahoj
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...no, nelze tvrdit, že by to mělo pomoci. Já tu tvou aplikaci neznám, klidně to může být jenom nějaký "vzorek" typu jednou spustit a dost. [/b]
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele bandi01
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    8

    Ahoj StD... No nevim neviem,ked ten program som dostal k TV karte aj s reg.cislom ci to ma ist len raz a potom hov....o...
    Ale nic to nemeni na situaci...V noci som stiahol WinDVD Creator2-ku a ta uz ide v pohode...
    Problem je v tom ze ak nastavym PAL B po znovuspusteni je tam PAL D a preto je ten obraz blby namodro...V nastaveniach musim stale prepisat na PAL B a prave v jednicke pri nastaveniach mi vypisoval tu chybu...
    V tejto dvojke mi to uz nevypisuje takze to mozem prepisat spet na PAL B po kazdom spusteni programu...Ale aj tak vdaka ze si sa so mnou trapil. ..
    Maj sa pekne inak si pisal ze si z Prahy ja som tam pracoval 9 mesiacov a v marci _v breznu_ som sa vratil domov na slovensko...

    Takze este raz ahoj a dufam ze ta este uvydim tu na tvfreak.cz


    ahoj
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...ale "uvydim" je snad na 5 i v SR! Tak raději servus!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1

    Hosi ako ste to vyriesili s tym DVD createrom ja furt ked ho zapnem a idem na capture tak mi vyhodi tu debilnu hlasku a vypne mi program! grrrrr
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Vždyť ti to napsal v postu #11 (před 6 lety...)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WinDVD 7
    Od soko.ban v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-06-2005, 08:10
  2. Roxio Easy Media Creator 7.5: DivX-to-DVD Creator
    Od jabber v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-04-2005, 23:50
  3. Problém s WinDVD
    Od kirk v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-01-2005, 00:23
  4. Audio DVD creator - menu problem
    Od stako v sekci Mastering
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-07-2004, 08:26