Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 31

Téma: Problém s délkou GOP

  1. #16
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SS2CZ
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    900

    Já nevím ,ale nějaký vliv na to musí mít vstupní filtr přehrávače když se chová každý jinak,nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Při přehrávání jo, to je jasné, ale při nahrávání?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SS2CZ
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    900

    A proč AltDVB nahrává do ts a ostatní mpeg2?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    spis nez na prehravaci jako takovym zalezi na source filtru, na tom je zavisla korekce chyb apod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Aha, no tak to nevím. Jinak AltDVB je dost na h., není nad Skyview.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SS2CZ
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    900

    mirekv
    No vidíš vždyť jsem ti to říkal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    SS2CZ
    A heč, oživil jsem CWCamEmu, ale kde kluci chodíte na ini soubory?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SS2CZ
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    900

    mirekv
    AltDVB nemusíš nic přepisovat,stačí vybrat správný CAID.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček Avatar uživatele EXC200
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od mirekv
    SS2CZ
    Já měl za to, že stream při nahrávání je pevně daný. Vyveď mě z omylu!
    Ako tu uz bolo spominane - pokial by si nahraval priamo do ts - a to full transponder - tak chyby nahravanim mozes vylucit.

    Ibaze aj playere co nahravaju do ts selectuju len dany video a audio pidy.

    A nedajboze ked este vyberaju z toho mpg - tak tam uz naozaj moze byt zadrhel.

    btw - ss1 nedokaze nahravat ts
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    874

    Tak jsem nahrávání z Czechlinku vyzkoušel ve 3 variantách:
    SS2 a ProgDVB - do PVA
    Dreambox DM500 - přímo do TS
    Dreambox DM500 - přes Ngrab

    všude je to stejné - příliš dlouhý GOP. Takže vliv při nahrávání bych vyloučil
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Miuvek
    Vždyť je to přece jasné, kódování je snad jedno, jak by mohl být pokaždé jiný GOP?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    874

    mirekv

    No, furt tady byly řeči ohledně vlivu DVB playeru....
    tak jsem to prubnul
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček Avatar uživatele EXC200
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Miuvek
    mirekv

    No, furt tady byly řeči ohledně vlivu DVB playeru....
    tak jsem to prubnul
    Lenze tu sa hovori o vplyve dvbplayera na chyby v nahravke - nie na GOP

    Skus nahravat nieco z inej stanice a hod si to potom cez PVASTRUMENTO - vacsinou je zazrak ked dostanes cisty log z nahravky v progdvb (na SS2 )
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Devaster
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    507

    DVB spec. ma neobmedzeny GOP , ak si dobre pamatam, nie ako DVD spec.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Je tu pravidelně Avatar uživatele ViKinG
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    807

    V souvislosti s nasazením VBR se ozvala řada diváků, kteří si vypalují pořady z programů paketu Czech Link na DVD a uvádějí, že authoringové programy jim hlásí "GOP is too long". Co tuto hlášku způsobuje?

    Vysílání Czechlinku a tím i nastavení parametrů kodérů je optimalizováno pro co nejkvalitnější a zároveň co nejekonomičtější distribuci televizních programů na vysílače a hlavní stanice kabelových rozvodů, nemáme v úmyslu jej optimalizovat pro snadné vypalování DVD, máme zcela jiné priority.

    Takže do budoucna už GOP fix jako základní a nezbytná součást autorizace...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Zkušenosti s délkou HDMI (DVI) kabelu
    Od xcerv v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-11-2007, 10:47
  2. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 11-09-2007, 15:18
  3. Problém se skutečnou délkou mpegu
    Od Emtee v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-04-2006, 23:18
  4. problem s delkou/ casem videa ve Vegasu
    Od imported_dark v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-07-2005, 14:55