Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 42 z 42

Téma: Kroužek okolo pohyb.postavy - Vegas 5

  1. #31
    Je tu občas Avatar uživatele focus
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    255

    Citace Původně odesláno od Fantas!
    Pokud mas pohyb, musis to udelat pres klicovani a tim presne rict cestu toho krouzku. Aby to sedelo jako prdel na hrnci, tak je to dost prace v tom pripade, ze je pohyb chaoticky. Pokud je to ale pohyb plynuly z jednoho bodu do druheho, staci ti dva body.

    Jinak pohyb po mape jsem zachytil tady:

    Navod na caru po mape ve Vegasu
    Podla mna je tento navod super. "Zase som o nieco mudrejsi" Naco pouzivat dalsi soft, ked sa to da vo vegas za minutu a 28 sekund?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    Citace Původně odesláno od focus
    Mne sa to nedari stiahnut, su tie odkazy aktivne?
    [color=red]pravým myšítkom na odkaz/uložiť cieľ ako[/color]
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Je tu občas Avatar uživatele focus
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    255

    Citace Původně odesláno od peco
    Citace Původně odesláno od focus
    Mne sa to nedari stiahnut, su tie odkazy aktivne?
    [color=red]pravým myšítkom na odkaz/uložiť cieľ ako[/color]


    No zas taky blby nie som, ale skus si ho stiahnut ty.
    Doma mi to cez IDM neslo vobec a v robote cez right button & save as mi stiahne v obidvoch pripadoch 200kb neprehratelny subor, tak neviem, ci som blby....
    Este skusim treti komp.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    focus
    sorry za urazku

    Ja som to stiahol prave tym spominanym sposobom lebo mi to inak neslo. Akurat to budem musiet prehrat az doma, lebo nemam moznost to nijako prehrat. Oficialnu verziu prehravaca mam WMP8 a ani za svet nechcu narvat do systemu novsie kodeky WM9 series, vraj mame cakat na schvalenie XP SP2 a potom povolia aj WM9 series.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Je tu občas Avatar uživatele focus
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    255

    Citace Původně odesláno od peco
    focus
    sorry za urazku

    Ja som to stiahol prave tym spominanym sposobom lebo mi to inak neslo. Akurat to budem musiet prehrat az doma, lebo nemam moznost to nijako prehrat. Oficialnu verziu prehravaca mam WMP8 a ani za svet nechcu narvat do systemu novsie kodeky WM9 series, vraj mame cakat na schvalenie XP SP2 a potom povolia aj WM9 series.
    Vies mi ich prosim ta poslat na focus3ccd@gmail.com
    Dikes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Je tu pravidelně Avatar uživatele yozefb
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    688

    napr. mne takto nestiahne nic z .wz.cz
    dobra cesta je > skopirovat adresu odkazu a v TC Ctrl+N vlozit adresu a stiahnut
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Je tu občas Avatar uživatele focus
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    255

    V praci nemam TC - skusim doma. Dikes.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    focus
    mas to v maili
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Je tu občas Avatar uživatele Chainslaw
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    149

    úprava, to isté, ale zip
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Je tu občas Avatar uživatele imported_krist
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    119

    na ukladani souboru do 50 Mb je dobra alternativa www.webovastranka.cz
    Celkova kapacita = 1 Gb
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Je tu občas Avatar uživatele Chainslaw
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od krist
    na ukladani souboru do 50 Mb je dobra alternativa www.webovastranka.cz
    Celkova kapacita = 1 Gb
    Nie je tam prístup cez ftp = nepoužitelné
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Je tu občas Avatar uživatele imported_krist
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    119

    Citace Původně odesláno od Chainslaw
    Nie je tam prístup cez ftp = nepoužitelné
    noa? ja tam pres web natahnul uz nekolik set mega.
    ftp mas treba zde:
    www.freewebtown.com 1Gb mista, velikost souboru jakakoliv, omezen trffic.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Vegas a zpětný pohyb - Reverse
    Od surrealy v sekci Editace videa
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 28-04-2011, 10:28
  2. Vyklíčování postavy
    Od lajdak v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-07-2008, 17:07
  3. pohyb v premiere
    Od jano101 v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-09-2006, 11:33
  4. Pohyb fotky v DV
    Od yozefb v sekci Editace videa
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-07-2005, 16:21
  5. Vegas 5 + zmena rychlosti videa = trhany pohyb
    Od stako v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-03-2005, 10:43