Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 55

Téma: přechod na druhou vrstvu DVD DL

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    11

    Mam vypaleny film na DVD DL a na stolnim DVD prehravaci se mi pri prechodu na druhou vrstvu zastavi asi na 20sek obraz. Cas jde dal takze obraz skoci o tech 20sek. Delam neco spatne nebo to je prehravacem. Dekuji za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele bigjohn
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    156

    Vypaloval si to čím ? Aké médium ? Aky prehrávač ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ako si to vedel? ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    11

    Medium DVD + R Verbatim 2,4x , pálil sem to v neru 6 , přehrávač Sencor shc xd 115.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    aha, tak je to jasne Palit DL pomocou DVDDecryptera 3.5.4.0 \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    11

    takze jako je to tim ze sem to vypalil v neru? Ale na compu me to jede normalne. Bez zaseknuti. A jestli se muzu zeptat proc to tak je ze to v neru dela toto
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    to je zahada...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    11

    no koukam na ten decripter a jak to mam vypalit kdyz to mam na HD
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele wizzard
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    525

    Ako ISO image...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    11

    netusim jak a to nejsem takova lama jak se vam zda . Ten film mam na HD a nevim kde ho v tom decripteru otevru
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Milosbb
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    930

    Citace Původně odesláno od Apofis74
    netusim jak a to nejsem takova lama jak se vam zda . Ten film mam na HD a nevim kde ho v tom decripteru otevru
    A ten film máš na HDD ako "file" (VIDEO_TS atd) alebo ako "image"(iso) ?

    -------------
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    11

    jako file
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Milosbb
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    930

    No tak to musíš mať ako iso image, decrypter to inak nevypáli ak sa nemýlim.
    A píš poriadne keď nejsem takova lama jak se vam zda , pretože HD je high definition a nie harddisk(HDD)

    ------------------
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    11

    omlouvam se. A jak udelam ten iso image.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Trebars aj DVDShrinkom kde nastavis rovno vypalovanie DVDDecrypterom
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Prechod na Apple?
    Od KrocanX v sekci Editace videa
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 20-09-2011, 15:22
  2. Přechod na Full HD
    Od erik_h v sekci Editace videa
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 12-01-2011, 06:23
  3. Přechod?
    Od KHi v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-04-2008, 10:12
  4. Jak propojit dvd rekorder s druhou tv
    Od duranduran v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-04-2007, 05:42
  5. Prechod na HD
    Od VideoP v sekci Videokamery
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 24-03-2007, 21:20