Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 13 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 183

Téma: WinFast PVR - aplikace

  1. #16

    ubu ubu je offline
    Nováček Avatar uživatele ubu
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    28

    TestTool\VideoWDMControl.exe
    TestTool\WinFastAPI.exe

    UnInstall\delDrvFiles.bat
    UnInstall\delInfFiles.bat
    UnInstall\delOldDrvFiles.bat
    UnInstall\LTDrvClnSwp.exe

    jestli myslis toto tak to jsem zatim netestoval
    uninstal nebyl potreba (volil jsem trosku jinou cestu)
    nejdrive programem od Leadteku Uninstall.exe a pak JV16 na cisteni registru "slovo Winfast" a nsledne kopletni vycisteni registru
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    ubu
    jo, přesně tohle jsem myslel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    O čom to tu píšete? Postrádam súvislosti.
    Tieto programy sú skade:
    TestTool\VideoWDMControl.exe
    TestTool\WinFastAPI.exe
    UnInstall\delDrvFiles.bat
    UnInstall\delInfFiles.bat
    UnInstall\delOldDrvFiles.bat
    UnInstall\LTDrvClnSwp.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    vlado: ty soubory jsou v archivu s nejnovějšími ovladači pro Experta, který TW1965 vyvěsil na svém webu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Měl jsem řeč s jedním uživatelem TV2000XP-Expert, že po nainstalování toho nového zázraku (3.0.10.85), mu přestala chodit zvukovka od Asus. Nebylo možno propojit tuner se zvukovkou.
    Po přeinstalování na osvědčenou verzi 3.0.10.20 je vše v pohodě a vše mu funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    DoomHammer
    Ďakujem. Pozriem sa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    Ivo Mašek
    mě ta verze 85 leží na HDD a nějak se nemůžu dokopat k tomu, abych to nainstaloval
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    Ivo, pozri sa na začiatok tejto diskusie, čo som riešil 5.4.06 so Saxelom. Problém bude niekde v registroch.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    DO je plne funkčné.
    Vyskúšal som zapnutie aplikácií TV a FM, prepínanie medzi nimi a ich ovládanie s DO.
    Prepol som PC do pohotovostného režimu (späť to už s DO nešlo, jedine stlačením klávesy na klávesnici).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    PVR b85 + poslední ovladače od TW...

    DO funguje - volání TV, FM i DVD v pohodě. volání panelu na vypínání PC taky vklidu
    naladěné kanály z předchozí verze převzaty bez problémů
    přepínání jazyků bez problémů
    časovač funguje
    ladit jsem nezkoušel, nebyl čas.
    ovládání FM nabíhá svižně, bez prodlev
    teletext jede

    před instalací PVR a ovladačů jsem standardním postupem odebral PVR b20 a pomocí leadtek uninstalu (přiloženého k posledním ovladačům od TW) jsem odebral ovladače

    v PC mám 2 zvukovky - jako výchozí mám MCP v jižním můstku od nVidie, jako sekundární potom SB Live!.
    tv kartu mám připojenou do Live (live má méně citlivý AUX vstup, na nVidii jsem měl strašně hlasitý zvuk) a Live je propojená linkovým kablíkem do Live.
    po instalaci se mi jako zvukové zařízení do PVR narvala ta nVidia, po změně na SB Live mi nešel zvuk - bylo přepnuté MUTE na sys. mixéru. po vypnutí MUTE byl zvuk v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    Ladil som i FM rádio i TV.
    FM rádio tu: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=3163
    TV - Slovakia - automatické doladenie - bez problémov
    - pomenoval som naladené kanály - OK
    - potom som zoradil TV kanály posuvom hore a dole jednotlivo a po skupinách - bez problémov
    - uložil (exportoval) naladené TV kanály
    - skúsil som adaptívne hladanie kanálov, naladilo to i tie, kde nič nie je (môže to byť tým, že je bordel v UPC)
    - k pôvodnému naladeniu som sa vrátil importovaním predošlého - OK.

    Nahrávanie:
    Keď zmením datový tok v profile DVD z 6000 na 7000, tak pri prehrávaní uloženého súboru mi ukazuje (mplayerc), že skutočný datový tok je 9000 Kbps.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    tak u mě adaptivní ladění totálně zklamalo. našlo asi 30 stanic, přičemž jich mám v nabídce kabelovky asi 10.
    navíc, při přejmenovávání stanic fungovaly špatně některé klávesy. například M nepsalo M, ale udělalo MUTE, S přeplo zvuk a nenapsalo S...
    když jsem začal třídit stanice podle toho, jak jsem zvyklý (čt1, čt2, nova atd...), tak se mi přetáhly akorát názvy, ale stanice zůstaly...

    vrátil jsem se zpět k verzi .20, na laborování nemám nervy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    navíc, při přejmenovávání stanic fungovaly špatně některé klávesy. například M nepsalo M, ale udělalo MUTE, S přeplo zvuk a nenapsalo S...
    Ale např. klávesa "S" skutečně přepíná zvuk (dual, mono, stereo).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    DoomHammer
    Ten problém pri pomenovaní staníc som mal i ja, ale som ho vyriešil tak, že som názvy kopíroval z dokumentu word.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    Ivo Mašek
    Nepochopil si ho.
    V názvu stanice som nemohol použiť M, lebo sa vykonalo MUTE atď.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 13 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WinFast PVR2 - aplikace
    Od vladoc v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 881
    Poslední příspěvek: 26-02-2019, 19:18
  2. Aplikace efektu
    Od pavelfrc v sekci Editace videa
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-01-2006, 20:12
  3. Winfast tv xp expert aplikace
    Od lukkkas v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-04-2005, 17:23
  4. WinFast TV2000XP Expert - po restartu aplikace nejde zvuk
    Od clansy_tvf v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 22-12-2004, 17:09