Možná to sem nepatří, možná mě s tím pošlete někam (a možná taky ne), ale zabývám se DVB-T technologií už asi třetí rok a vždycky mě štvalo, že se ty věci prostě u nás nedaj sehnat (nebo daj, ale buď není výběr nebo je šíleně draho, nejčastějc pak oboje). Doufal jsem, že se to časem zlepší, ale dosud se tak nestalo, a tak jsem dostal dost šílenej nápad založit vlastní e-shop s DVB-T technikou. Je jasný, že za současnýho stavu může něco takovýho udělat fakt jenom nadšenec, což teda asi jsem. Aby bylo jasno, nikomu nic nevnucuju, jen jsem chtěl, abyste věděli, že něco takovýho už existuje. Adresa je http://DVBTshop.net
Pokud byste něco od DVB-T marně sháněli nebo měli poznámky i k obsahu, díky za námět. Radeq.
Vzkaz pro Mika: Jestli myslíš, že to je hnusná reklama (a ještě k tomu neplacená), máš asi pravdu, ale na banner zatím fakt nemám, možná časem. Jediný co jsem do toho vrazil je poplatek za doménu (tj. asi 3 kila). Data mám u kámoše, shop jsem si udělal sám, a kromě toho samozřejmě ještě pracuju.