Problém z kamerou
Prosím o radu , při propojení kamery s počítačem přes rozhraní Firewire ,nejde nahrávat zpět do kamery.Na kameře se pouze nahrají 4 malé čtverečky v kterých se cosi hýbe. :-( Zkoušel jsem i ruzné programy ale pořad to samý, přitom nahrávat do PC jde bez problému.
Kamera: sony DCR-HC40E
Děkuji za případnou radu.
Kamera: sony DCR-HC40E
Děkuji za případnou radu.
Asi te moc nepotesim, mam uplne navlas stejny problem se SONY TRV 330, potykam se s tim uz vic nez pul roku, obtezuji s tim na kdejakych forech, zatim mi nikdo nedokazal poradit. Myslim ze to bude nejaka hardwerova zalezitost - ale jaka?
(vyslechl jsem jeden "zasveceny nazor" cloveka ktery se praci s pocitaci zivi - "asi si SONY nejak nerozumi s danym hardwerem") - potesujici ze?
zdravim Strelec
(vyslechl jsem jeden "zasveceny nazor" cloveka ktery se praci s pocitaci zivi - "asi si SONY nejak nerozumi s danym hardwerem") - potesujici ze?
zdravim Strelec
Pro střelce
A skoušel si to někdy na jiném PC a co reklamace ?
Jsem domluvenej s kamarádem že to u něj vyskoušíme tak jsem zvědav,co to udělá na jiném složení PC.
A skoušel si to někdy na jiném PC a co reklamace ?
Jsem domluvenej s kamarádem že to u něj vyskoušíme tak jsem zvědav,co to udělá na jiném složení PC.
Zkousel jsem to na jinem PC a castecne to chodilo - bylo to trhane apod, ale nebyl cas se tim podrobnenji zabyvat, nastaveni apod..
V servisu SONY bez problemu vstup do kamery fungoval.
Kdyz kameru pouziju jako A/D prevodnik k nahrani VHS do PC tak taky funguje - funguje tedy eventuelne i nahrani z VHS rekorderu na pasku do kamery.
V servisu SONY bez problemu vstup do kamery fungoval.
Kdyz kameru pouziju jako A/D prevodnik k nahrani VHS do PC tak taky funguje - funguje tedy eventuelne i nahrani z VHS rekorderu na pasku do kamery.
U kamaráda jsem to dal do chodu, tak jsem si pujčil jeho kartu GEMBIRD PCI IEEE 1394 a šlo to i u mně,stou mojí si to opravdu nerozumí ! :-(((
Co mas za ten FireWire radic? A jaky OS?
Ja mam Western Didital WDAD 02 s cipem NEC a u toho pod Win 98 byl postup instalace nasledovny:
1. Fyzicky radic odstranit z PC
2. Nainstalovat Win 98
3. Z prilozeneho CD nainstalovat drivery
4. Vypnout PC
5. Zasunout radic do PC
6. Po nastartovani se musi ohlasit jako Western Digital OHCI Compilant....
Pokud jsi tento postup nedodrzel a nainstaloval jsi Win s vlozenym radicem, ohlasil se jako NEC a seriozne to nechodilo. Nejhorsi na tom bylo, ze nebylo cesty zpet - pouze nova instalace. Pod Win XP uz to potreba neni, tam se ohlasi jako NEC a pritom vse chodi bez problemu.
Kamera Sony TRV-DCR8000.
Zkousel jsem jeste Kouwell nejakou 15.. - presne uz nevim typ a s tim nebyly problemy ani ve Win 98.
Ja mam Western Didital WDAD 02 s cipem NEC a u toho pod Win 98 byl postup instalace nasledovny:
1. Fyzicky radic odstranit z PC
2. Nainstalovat Win 98
3. Z prilozeneho CD nainstalovat drivery
4. Vypnout PC
5. Zasunout radic do PC
6. Po nastartovani se musi ohlasit jako Western Digital OHCI Compilant....
Pokud jsi tento postup nedodrzel a nainstaloval jsi Win s vlozenym radicem, ohlasil se jako NEC a seriozne to nechodilo. Nejhorsi na tom bylo, ze nebylo cesty zpet - pouze nova instalace. Pod Win XP uz to potreba neni, tam se ohlasi jako NEC a pritom vse chodi bez problemu.
Kamera Sony TRV-DCR8000.
Zkousel jsem jeste Kouwell nejakou 15.. - presne uz nevim typ a s tim nebyly problemy ani ve Win 98.
Dobrá zpráva chlapci , na SONY TRV 460 to chodí přes IEEE1394 perfekt. Musi to být v edit modu a v nabidce (menu) nastaveno co je popsano v manuálu. Přečíst nastavit a chodilo mě to napoprvé. A taky nejsem žádný genius.
Takže: CELÉ SONY TO NEBUDE. Typ? Ten IEEE1394 mám integrovany na kartě.(Ale tím to nebude)
Takže: CELÉ SONY TO NEBUDE. Typ? Ten IEEE1394 mám integrovany na kartě.(Ale tím to nebude)