Jak to děláš, že máš vždy tak výstižné příspěvky k věci ... ?Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
![]()
Jak to děláš, že máš vždy tak výstižné příspěvky k věci ... ?Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
![]()
Snazim sa ludom pomoct.
Tak pomáhej ... ale konkrétně ... ne jen poznámkama co někdy! jsou vtipné![]()
Mam radsej, ked len popohnem a prides na to sam (co sa aj stalo)![]()
Já teda navím o kterém popohánění píšeš ... Jedinou radu jsem tu vlastně měl od EDA a to že jsem nepsal, že při 50fps prokládaně se na to dá koukat neřeší přeci můj .. nebo myslím ne jen můj problém. Co za 5 let, až budu chtít tyto záběry vidět na nějakém v tu dobu současnéím zařízení mimo PC? ... O tom byl přeci můj příspěvěk, dotaz. Jak uchovávat nahrávky HD rozlišení, abych je mohl shlížet dnes na PC, zítra na něčem co bude běžné ... Takže pokud mi někdo nepotvrdí, že se nemusím bát 50fps, tak problém trvá ... ty pohonePůvodně odesláno od StayMan by €RikŁ€
![]()
![]()
Nie si rad, ze mas volne pole (teraz myslim naozaj s tymi fps))) ??? \/
![]()
A je to opravdu tak? ... představ si, že si za tok koupím nějaký HD přehravač, do kterého buddu chtít nacpat DVD s WMV soubory .. přehraje mi to? ...
Ta Nostradamus nie som, ale pri sucasnom vyvoji (spojit vyhody player a PC) je to viac nez pravdepodobne !!!
Trochu to tady usnulo .. tak sdělím zatím poslední zkušenost.
Zatím to mám ozkoušené jen na vzrocích, ale vypadá to, že nejlepších výsledků dosáhnu, když v okamžiku, kdy renderuji výsledek z VEGASu do AVI 1080i .. tak v dalším nastavení zvolím progresivní a 50fps. Z tohoto pak pomocí Canopusu udělám WMV a to stejný zdroj použiji při tvorbě DVD.
Co se tvorby týče, tak jsem ve výsledku na CRT TV nepozoroval žádný rozdíl při variantách opět AVI
25fps 1080i
25fps 1080p
50fps 1080i
50fps 1080p
Dokonce DVD Architect ani nepoznal že se jedná o progresivní AVI a změna volby také nevedla k viditelné změně. Protože nemám ani TV, ani DVD s progresivním režimem, tak nevím co by to udělalo na tomto, ale v PC jsem měl pocit, jako by to bylo prokládané vždy, ve všech variantách.
takže tak ... co vy na to?
Původně odesláno od davidkm
![]()
![]()
![]()
To jsou jako otazníky?![]()
Jo
A na co se ptáš? ... cle to je o tom, jak udělat ze zdroje 1080i 720p a to aby to bylo koukatelné ... jinou radu jsem tu nedostal ....![]()
Původně odesláno od davidkm
![]()
![]()
[/quote]
Já nevím proč se nezeptáš přímo?... Tady jde o ušetření jendoho rederingu ... z VEGASu udělám jen 1080p 50fps a toto použiji jak pro konverzi do WMV tak jako zdroj v Architektu ....
Toto byla myšlenka ještě do včerejška .. dneska jsem to dělal tak, že jsem nechal ve vegasu udělat rvnou MPEG2 a 1080p 50fps jen pro vytvoření WMV