Zvuk u WINFAST TV 2000 XP
Ahoj -
- mam prosim dotaz : Vlastnim TV/FM kartu WINFAST TV 2000 XP. Primo z jejiho
vystupu beru zvuk do nf zesilovace. V modu TV nastavim urcitou -
poslouchatelnou hlasitost. Prepnu-li potom na FM, malem se mi vytrhnou
membrany reproduktoru. Stahl jsem si nejnovejsi ovladace, ale problem
pretrvava... Otazka tedy zni : Je tento problem vubec zpusoben ovladaci ? Je
to vada, nebo vlastnost karty ? Diky...
Ante
( W XPpr.)
- mam prosim dotaz : Vlastnim TV/FM kartu WINFAST TV 2000 XP. Primo z jejiho
vystupu beru zvuk do nf zesilovace. V modu TV nastavim urcitou -
poslouchatelnou hlasitost. Prepnu-li potom na FM, malem se mi vytrhnou
membrany reproduktoru. Stahl jsem si nejnovejsi ovladace, ale problem
pretrvava... Otazka tedy zni : Je tento problem vubec zpusoben ovladaci ? Je
to vada, nebo vlastnost karty ? Diky...
Ante
( W XPpr.)
Jak myslis - "rozdil ve frekvencich" ? Do zesilovace jde urcita vystupni uroven z TV/FM karty a ta u FM je u mne daleko vetsi nez u TV :-( . Jake frekvence mas na mysli ? FM frekvence ( 88-108MHz ) a TV frekvence ( cca 460-850Mhz ) s tim prece nema nic spolecneho :-)
Dik cau Ante
Dik cau Ante
[quote=Ivo Mašek]Nemyslím pásmové frekvence, nebo vysílací. Myslím šířku zvuku. Ta je jiná u tv a jiná u fm.[/quote]
Aha - tak tomu nerozumim - kazdopadne dik za odpoved, ale mel jsem kdysi kartu 3DEMON a tam byl zvuk stejny :-( . Takze tuhle chybu ma, myslis - kazdy, kdo vlastni WINFAST 2000 ?
Ante
Aha - tak tomu nerozumim - kazdopadne dik za odpoved, ale mel jsem kdysi kartu 3DEMON a tam byl zvuk stejny :-( . Takze tuhle chybu ma, myslis - kazdy, kdo vlastni WINFAST 2000 ?
Ante
Zkus to bez zesilovače (prostě klasiku) a uvidíš. Pokud nebude problém - pak je to "chyba" v onom zesilovači. Nemůžu si pomoc.
[quote=Ivo Mašek]Zkus to bez zesilovače (prostě klasiku) a uvidíš. Pokud nebude problém - pak je to "chyba" v onom zesilovači. Nemůžu si pomoc.[/quote]
No pokud nepouziji zesilovac - zbyvaji mi uz jen sluchatka. I kdyz jsem tomu neveril - zkusil jsem to. Je to nemlich to same. Proste aplikace FM leze z te karty daleko silneji nez TV ( winfast pwr ) :-( Takze i nadale budu pri prepnuti na TV kroutit VOLUME UP :-)
Dik za odpovedi - Ante
No pokud nepouziji zesilovac - zbyvaji mi uz jen sluchatka. I kdyz jsem tomu neveril - zkusil jsem to. Je to nemlich to same. Proste aplikace FM leze z te karty daleko silneji nez TV ( winfast pwr ) :-( Takze i nadale budu pri prepnuti na TV kroutit VOLUME UP :-)
Dik za odpovedi - Ante
Já vlastním tuto kartu (TV 2000 XP-Expert). Běží mi přes klasické "počítačové" repráky - a vše v pohodě.
Mám stejný problém. Zvuk při výstupu z tv je znatelně slabší než při výstupu z fm. Mám aktivní reprobedýnky. 9-)
[quote=Urbji]Mám stejný problém. Zvuk při výstupu z tv je znatelně slabší než při výstupu z fm. Mám aktivní reprobedýnky. 9-)[/quote]
Jasně - v tomhle pripade vubec nejde o to, jaky zesilovac pripojis k te TV/FM karte. Nevyvazeny zvuk vychazi na "stopro" z nasi karty.Podle me by to vyresil mozna novy soft... :( - ale - tezko rict. Asi se s tim holt musime smirit ...
Cau Ante
Jasně - v tomhle pripade vubec nejde o to, jaky zesilovac pripojis k te TV/FM karte. Nevyvazeny zvuk vychazi na "stopro" z nasi karty.Podle me by to vyresil mozna novy soft... :( - ale - tezko rict. Asi se s tim holt musime smirit ...
Cau Ante
No jo, není to.... Po nainstalování posledního ovladače a PVR nejde dálkovým ovladačem u tv ovládat zvuk. U fm vše v pořádku. Takže už fakt zbývá jen volume up, volume down :-?