Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Automatizace výměny framů

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    4

    Potřeboval bych zaměnit ve videu každý X-tý frame nějakým jiným framem. Je na to nějaký prográmek nebo filtr, kterým by se to dalo nějak rozumně zautomatizovat? Např. bych zadal, že od framu 10000 do framu 11000 se má každé 30 políčko nahradit obrázkem *.jpg? Předem velice děkuji za odpověď. Covice
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Citace Původně odesláno od covice
    Potřeboval bych zaměnit ve videu každý X-tý frame nějakým jiným framem. Je na to nějaký prográmek nebo filtr, kterým by se to dalo nějak rozumně zautomatizovat? Např. bych zadal, že od framu 10000 do framu 11000 se má každé 30 políčko nahradit obrázkem *.jpg? Předem velice děkuji za odpověď. Covice
    Budeš dělat nějaké "podprahové" reklamní video, či co ?
    Jeden snímek totiž nic než podvědomí diváka nezaregistruje . . . možná . . .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Ak sa bude jednat vzdy o rovnaky pocet obrazkov a vzdy ten isty obrazok, tak by som to riesil takto:
    Vo Vegase si urob jednu stopu, kde bude kazdy 30 snimok JPG, inak bude celu dobu napr. modre pozadie. Urob si to v dlzke napr. 1 minuty.
    Uloz projekt a takyto projekt vloz do noveho projektu, kde ho iba jednoducho nakopirujes - CTRL+V stlacis kolko krat potrebujes.
    Cez chroma key vyhod neziaducu modru
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    4

    Dík moc za radu. Myslíš, že by to šlo v Adobe Premiere 6 nebo v Pinnaclu 9? Vegas nemám. Předem díky za odpověď. Covice
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    V pro 1.5 to vyzeralo takto:
    -urobit 1 projekt a ulozit
    -importovat do noveho projektu
    -nefunguje CTRL+V pre vkladanie projektu, treba manualne vkladat, co je ale dost na nervy, treba si urobit prvy projekt dostatocne dlhy
    -odstranenie neziaducej modrej - VIDEO EFFECT //KEYING//BLUE SCREEN KEY alebo CHROMA KEY
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Ak by si sa predsa len rozhodol pre Vegas , ponuka este jednoduchsi nastroj...
    -skopirovat 1 frame
    -EDIT // PASTE REPEAT...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Ak by si sa predsa len drzal A-Premiere , tak si to nakopiruj takto:
    a) 1 frame JPG, medzera napr.30 frm, 1 frame JPG, medzera (29 frm),1 frm (modry+chroma key)
    b) Oznac 3 framy ako skupinu
    c) postav ukazatel v timeline na koniec skupiny
    d) CTRL + C
    e) CTRL + SHIFT + V =paste insert (stlac kolko krat potrebujes)

    hotovo
    Ten jeden modry frm je potrebny pre vytvorenie skupiny, pretoze Premiera nedokaze brat v uvahu medzeru, preto sme si vytvorili modry frame, ktory sa vlastne vo videu neobjavi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    4

    Vegas bohužel nemám (a nechce se mi ho stahovat/shánět). Něco podobného budu určitě i v Premiéře nebo Pinnaclu, ale díky moc za tip. Covice
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    covice

    Ved som ti poradil pre Vegas aj Premiere.
    Citaj
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    4

    Dík moc, nevím jak je to možné, ale přehlédl jsem tvůj návod pro Premieru. Covice
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. automatizace zapínání
    Od hicsum v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 16-09-2006, 13:56
  2. deinterlace freeze framu
    Od clee v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-05-2006, 00:34