Nahrál jsem exením televizním tunerem Leadtek WinFast DTV Dongle celý Multiplex A do *.ts. Přehrávat jednotlivé programy již umím, ale zatím jsem nenašel program, kterým bych vytáhnul jednotlivé mpegy. Můžete mi nějaký program doporučit?
Nahrál jsem exením televizním tunerem Leadtek WinFast DTV Dongle celý Multiplex A do *.ts. Přehrávat jednotlivé programy již umím, ale zatím jsem nenašel program, kterým bych vytáhnul jednotlivé mpegy. Můžete mi nějaký program doporučit?
ProjectX, DVR-Studio... tohle se tady řeší furt. stačí hledat![]()
ProjectX jsem zkoušel, ale vůbec jsem tento program nepochopil.Původně odesláno od bArokna
Ještě zkusím DVR studio.
mpg v ts![]()
možno sa mýlim ale mpg by mal byť vo vob-e
V tomto případě se mýlíš. Já jsem se ptal jak vytáhnout *.mpg z *.ts, který vznikne při zachytávání pozemního digitálního vysílání celého multiplexu, kde je 5 TV stanic a několik rádií. Občas se stane, že stejnou příponu mají různé typy souborů. TS je asi Transport Stream.Původně odesláno od Jano
skusil si premenovať na vob a demuxnuť ?
Čím? Já mám v tom *.ts souboru několik filmů, ale paralelně. Ve vobu může být film natáčen zároveň několika kamerami, ale zatím jsem to u žádného DVD neviděl, takže s tím nemám zkušenosti.Původně odesláno od Jano
Ja tiež nienehovorím že to pôjde ale skus tmpgencoder asi takto
vyzerá vob - tiež je tam viac streamov a vidi ich
![]()
Tak ako pise barokna - na to je kopec programov mimo tie co spomenul este PVA STRUMENTO, MPEG2VCR .. ..
to vysvetluje ten PUPPůvodně odesláno od Petr75
Z .YS se to musí nejdřív demuxovat do .m2v a .mp2 (.ac3) a potom opět muxnout do PS/MPEG. ProjectX by si s obojím měl poradit a je tu na něj myslím návod, i když se mi ten program zdá jasnej a jednoduchej.
Zkoušel jsem další programy a zatím se mi to nepodařilo.
DVR-Studio - nelze nikde vybrat, které video chci demuxovat, lze jen vybrat zvukové stopy.
MPEG-VCR a MPEG Video Wizard - Sice vypadá, že lze vybrat jak video, tak i zvuk, ale už při výběru videí ukazuje u všech kromě jednoho velikost 0 MB a u posledního asi součet velikostí všech videí. Při spuštění demuxování se to po chvilce kousne. Audio stop se tam zobrazuje málo.
Na prohlížení používám VLC media player a tam lze pžepínat všechny kanály TV i rádia.
Ještě si zkusím pročíst ten návod na ProjecX. Ale už předtím, když jsem to zkoušel se mi podařilo vytáhnout jen jedno video.
Je možné, že *.ts vytvářené TV tunerem Leadtek WinFAst DVB Dongle je trochu nekompatibilní s těmito programi.
Zkoušel jsem PVA Strumento a nikde jsem nenašel, kde se dá vybrat konkrétní video a audio stopa. Spustil jsem tedy Demux a vylezla mi jen jedna audio stopa.
-----
Nakonec jsem pomocí několika programů a experimentování dostal výsledný mpg:
Napřed jsem musel zjistit správné PIDy. Pro Brno Multiplex A a TV tuner Leadtek WinFast DVB Dongle to jsou tyto:
Program - Video / audio 16-ová soustava // video / audio 10-ová soustava
ProjecX nenašel správně výše uvedené PIDy. Ale když už jsem je znal, tak se mi podařilo demuxovat správné video a audio stopy, ale audio stopa měla na začátku ještě nějaký zvuk navíc a zvuk byl tedy posunut. Když jsem ale dal exportovat pouze jednu video a audio stopu do nového *.ts soubouru v režimu 1:1, Tak ten soubor již šel přehrávat a zvuk seděl. Konečný *.mpg jsem dostal pomocí programu DVR-Studio.Kód:ČT 1 - 0x101 / 0x111 // 257 / 273 ČT 2 - 0x201 / 0x211 // 513 / 529 ČT 24 - 0x301 / 0x311 // 769 / 785 ČT sport - 0x401 / 0x411 // 1025 / 1041 Nova - 0x501 / 0x511 // 1281 / 1297
používám tsplayer plugin od dvbvieweru, v tom myslím není žádný problém z ts streamu oddělit jednotlivé programy[/img]