Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Leadtek WinFast DTV Dongle - instalace

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    7

    Dobry den, zakoupil jsem si Leadtek WinFast Dongle DTV USB2.0 DVB-T, dale jsem si z internetovych stranek vyrobce stahl nejnovejsi ovladace + nejnovejsi program WinFast DTV a uspesne jsem toto zarizeni i program nainstaloval. Po pripojeni se rozsviti modra kontrolka => zarizeni by melo byt funkcni.

    Problem ovsem nastava kdyz spustim program WinFast DTV a dam vyhledat kanaly, tak nic nenajde. Jsem z Brna ze Stareho Liskovce, podle planku by tu melo byt pokryti. Bydlim v nejvyssim poschodi (7.patro). Antenu jsem zkousel skoro vsude, v mistnosti, za okno na parapet, prisavkou na sklo okna a ruzne smerovat, ale po vyhledani program napise, ze nejsou k dispozici zadni poskytovatele. Nevite nekdo kde je problem? Mohlo by byt vadne zarizeni nebo delam nekde chybu? Dekuji za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    63

    Zkus zadat přímo frekvenci 626 MHz. Ja na tu přiloženou anténu také nic nechytnu, ale jsem v prvním patře, takže jsem to připojil na venkovní anténu, která je nad 6. patrem a signál je na maximu. Jsem z Modřic. Možná máš okna na opačné straně, než je vysílač.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Petr75
    Zkus zadat přímo frekvenci 626 MHz. Ja na tu přiloženou anténu také nic nechytnu, ale jsem v prvním patře, takže jsem to připojil na venkovní anténu, která je nad 6. patrem a signál je na maximu. Jsem z Modřic. Možná máš okna na opačné straně, než je vysílač.
    Zadat primo frekvenci 626 MHz jsem zkousel a antenu jsem smeroval na dve svetove strany z dvou ruznych oken, ale bohuzel nic.

    Tu venkovni antenu tu mate pro cely dum spolecnou? Jak jsi to na ni pripojil?

    Ja prave ted nevim co mam delat, jestli koupit nejaky zesilovac nebo nejakou silnejsi antenu. Vubec se v tomto nevyznam, tak pokud mate nekdo zkusenosti se zesilovacema nebo nejakou silnejsi pokojovou/venkovni antenou tak prosim poradte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    63

    Ta anténa je pro celý dům. Připojené to tam je přes anténní rozdvojku, koaxiální kabel a redukci, která je u tohoto TV tuneru.
    Ještě zkus přeinstalovat ovladače a program. Mně se to také nepovedlo hned na poprvé, ale já tam mám ještě starší interní TV tuner Leadtek WinFast 2000 XP expert a trochu se mně tam ty programy pohádaly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Petr75
    Ta anténa je pro celý dům. Připojené to tam je přes anténní rozdvojku, koaxiální kabel a redukci, která je u tohoto TV tuneru.
    No, nas dum nema na antene digi-box, tak nevim jestli to na to pujde nebo ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od Reca
    Citace Původně odesláno od Petr75
    Ta anténa je pro celý dům. Připojené to tam je přes anténní rozdvojku, koaxiální kabel a redukci, která je u tohoto TV tuneru.
    No, nas dum nema na antene digi-box, tak nevim jestli to na to pujde nebo ne.
    Já to mám připojené na anténu pro staré analogové vysílání. Pro příjem digitálního vysílání není třeba speciální anténa. Digitální vysílání se vysílá ve stejném frekvenčním pásmu jako je anologové vysílání.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    7

    Tak ted jsem to zkousel pripojit jak jsi psal, na antenu pro cely dum a bohuzel se dostavil stejny vysledek, nenajde zadne poskytovatele. Chyba bude asi v tom zarizeni
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    76

    v nekterych rozvodech STA muzou byt kanaly 25 a/nebo 46 odfiltrovane kvuli ruseni kanalu sousednich, u nas je treba neco namodulovane na kanal 26 a 25 je proto odfiltrovany, takze pa pa muxu A :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od Reca
    Dobry den, zakoupil jsem si Leadtek WinFast Dongle DTV USB2.0 DVB-T, dale jsem si z internetovych stranek vyrobce stahl nejnovejsi ovladace + nejnovejsi program WinFast DTV a uspesne jsem toto zarizeni i program nainstaloval. Po pripojeni se rozsviti modra kontrolka => zarizeni by melo byt funkcni.

    Problem ovsem nastava kdyz spustim program WinFast DTV a dam vyhledat kanaly, tak nic nenajde. Jsem z Brna ze Stareho Liskovce, podle planku by tu melo byt pokryti. Bydlim v nejvyssim poschodi (7.patro). Antenu jsem zkousel skoro vsude, v mistnosti, za okno na parapet, prisavkou na sklo okna a ruzne smerovat, ale po vyhledani program napise, ze nejsou k dispozici zadni poskytovatele. Nevite nekdo kde je problem? Mohlo by byt vadne zarizeni nebo delam nekde chybu? Dekuji za odpoved.
    Mám ten samej USBčko. A taky mi to nic nenašlo. Jsem v přízemí a nic. Ale když tam mezi to USB a tu anténku dám asi metrovej koax tak mi to najde všechno. Tak to zkus...me to pomohlo.

    Zdar
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    7

    No tak asi skutecne je chybka v tom zarizeni, dnes jsem si dojel az skoro k vysilaci na barvicove, dal jsem vyhledat kanaly v nekolika programech a ani v jednom nic nenasel.

    Hodil jsem to na reklamaci a uvidim, rekli ze to otestuji a do par dnu mi reknou, tak jsem zvedav.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Clay
    Mám ten samej USBčko. A taky mi to nic nenašlo. Jsem v přízemí a nic. Ale když tam mezi to USB a tu anténku dám asi metrovej koax tak mi to najde všechno. Tak to zkus...me to pomohlo.

    Zdar
    Hele mel jsi v krabici cesky manual? Ja ne, jen anglicky o programu WinFast DTV, coz mi teda vubec nevadi, ale myslel jsem ze podle zakona tam musi byt cesky manual.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od Reca
    Citace Původně odesláno od Clay
    Mám ten samej USBčko. A taky mi to nic nenašlo. Jsem v přízemí a nic. Ale když tam mezi to USB a tu anténku dám asi metrovej koax tak mi to najde všechno. Tak to zkus...me to pomohlo.


    Zdar
    Hele mel jsi v krabici cesky manual? Ja ne, jen anglicky o programu WinFast DTV, coz mi teda vubec nevadi, ale myslel jsem ze podle zakona tam musi byt cesky manual.
    no českej manual sem tam opravdu neměl....no není všechno tak jak by mělo být...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    63

    Český manuál lze stáhnout zde:
    http://www.leadtek.cz/soubor.php?kod=CBH2112&typ=m
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od Reca
    Problem ovsem nastava kdyz spustim program WinFast DTV a dam vyhledat kanaly, tak nic nenajde. Jsem z Brna ze Stareho Liskovce, podle planku by tu melo byt pokryti. Bydlim v nejvyssim poschodi (7.patro). Antenu jsem zkousel skoro vsude, v mistnosti, za okno na parapet, prisavkou na sklo okna a ruzne smerovat, ale po vyhledani program napise, ze nejsou k dispozici zadni poskytovatele. Nevite nekdo kde je problem? Mohlo by byt vadne zarizeni nebo delam nekde chybu? Dekuji za odpoved.
    Tipoval bych na pomaly pocitac - zkousel jsem Dongle na svem starem pocitaci (Duron 700MHz) i notebooku (Celeron 1GHz) a instalace probehla v poradku a vse se tvarilo jak ma, jen neslo nic naladit. Na novem pocitaci jsem naladil na stejnem miste bez problemu vsechny 3 multiplexy i na tu mrnavou antenku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Leadtek WinFast DTV Dongle
    Od mr.shaolin v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2007, 18:11
  2. Leadtek WinFast DTV Dongle
    Od jaydoo v sekci DVB-T
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-08-2006, 16:39
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-06-2006, 11:31
  4. Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 15-06-2006, 16:57
  5. LeadTek WinFast DTV Dongle a Teletext
    Od KubaKuba v sekci DVB-T
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-02-2006, 16:29