Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Jen Multiplex A?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    3

    Ahoj vsichni. Jsem novacek, vcera jsem naistaloval do PC Airstar 2. Antenu jsem pripojil na spolecnou v panelaku. Naslo mi to ale jen A na 25.kanalu - snad si to pamatuju dobre. Bydlim nad nadrazim Hostivar, vysoky panelak. Tak snad signal by tam byt mel....Nevite, proc nechytim B?
    Diky za pomoc....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele mmmartin
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    187

    V STA zřejmě není kanálový zesilovač pro 46. kanál, na kterým jde ten druhý miltiplex.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    3

    A co s tim? Asi jinou antenu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas Avatar uživatele mmmartin
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    187

    Donutit provozovatele STA, upravil STA (což se asi nepovede) , nebo si dát na okno individuální anténu .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    3

    Diky. Vcera jsem trochu zkousel, A chytim i na kus dratu kolem 95%, B kolem 75%. Tak asi zkusim nejakou pokojovku....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    121

    Jsem také z Hostivaře. Signál je skutečně pěkný. S tou pokojovou anténou bych byl opatrný, mně to na ní nechytlo nic (tak aby nebyly vyhozené peníze). Vyřešil jsem to sítem na střechu a je klid. Ani jsem ho nějak zvlášt nenatáčel, proste zhruba ve směru ostatních antén, trochu levěji aby to koukalo i na Strahov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od jardasek
    Ahoj vsichni. Jsem novacek, vcera jsem naistaloval do PC Airstar 2. Antenu jsem pripojil na spolecnou v panelaku. Naslo mi to ale jen A na 25.kanalu - snad si to pamatuju dobre. Bydlim nad nadrazim Hostivar, vysoky panelak. Tak snad signal by tam byt mel....Nevite, proc nechytim B?
    Diky za pomoc....
    Ahoj.

    Je to normálka že chytíš jen Ačko. A to máš ještě štěstí. Spousta lidí na STA nechytí nic. Je to logocké na STA jsou filtrovány všechna ostatní pásma krom těch na kterých běží analog a tak tam nic jiného nechatíš. Je to proto aby se mezi sebou nerušili. Pokud bys nechal upravit STA tak aby to nebylo filtrované tak by ti asu ostatní mající analog poděkovali. Nejlepší řešení je pokojovka což je otázka 300 - 500Kč.

    Tak hodně zdaru
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas Avatar uživatele mmmartin
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    187

    Je to logocké na STA jsou filtrovány všechna ostatní pásma krom těch na kterých běží analog a tak tam nic jiného nechatíš. Je to proto aby se mezi sebou nerušili.
    To není pravda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    mmmartin
    Když už odpovídáš, tak to aspoň vysvětli! Rozvody STA jsou opravdu většinou dělané kanálově, protože se tak dá u velkých rozvodů docílit velkých úrovní pro dostatečný příjem. Takový rozvod je nutno doplnit o příslušnou anténu a hlavně zesilovač pro příslušný kanál DVB-T.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od mmmartin
    Je to logocké na STA jsou filtrovány všechna ostatní pásma krom těch na kterých běží analog a tak tam nic jiného nechatíš. Je to proto aby se mezi sebou nerušili.
    To není pravda.
    Ale je to pravda . Nejdřív si o tom něco zjisti a pak tu odpovídej.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Multiplex 4
    Od Kolbis v sekci DVB-T
    Reakcí: 86
    Poslední příspěvek: 24-09-2013, 08:56
  2. Vypadky B multiplex
    Od blackdave v sekci DVB-T
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 08:43
  3. Multiplex B nejde na AS2
    Od aa007 v sekci DVB-T
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-05-2006, 20:21
  4. Multiplex B v Brně
    Od slo v sekci DVB-T
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-03-2006, 17:43
  5. Multiplex A a Prosek
    Od Sten42 v sekci DVB-T
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-01-2006, 11:51