Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Subtitle Workshop???

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    17

    Mam taku trochu trapnu otázku...Da sa Subtitle Workshop zvetsit velkost vsetkych pismen???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    nekde v nastaneni si to musis prednastavit, pro nektere skripty to nejde, ale neni vubec problem to opravit primo ve skriptu notepadem , nebo treba az v authoringovem programu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    settings-video preview-subtitles-font

    ale to je jen na nahled, velikost titulku pri playbacku se nastavuje primo v prehravaci nebo filtru (pripadne authoringovym softu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    17

    Ked cez DVD Architect pridavam titulky stiahnute z netu tak su dost male a ide mi ich zvetsit ale iba po jednom a to je dobra fuska prepisat vsetky.Nejdeto nejako jednoduchsie cez DVD Architect?
    Vopred dik za vsetky odpovede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    zvets je v jednom titulku, pravej klik a apply formatting to selected tracks
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Citace Původně odesláno od Dexter22
    Mam taku trochu trapnu otázku...Da sa Subtitle Workshop zvetsit velkost vsetkych pismen???
    Nedá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Kde tie titulky potzrebujes? Ak na DVD, tak velkost zvacsis uz v Authoringovom softe, alebo v titulkovom, co ti vytvara titulky SUP (SubtitleCreator)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Kde tie titulky potzrebujes? Ak na DVD, tak velkost zvacsis uz v Authoringovom softe, alebo v titulkovom, co ti vytvara titulky SUP (SubtitleCreator)
    V DVD Architect 3...ale to sa mi uz podarilo...Neda sa jednim supom pridat tituky na vsetky Voby???lebo ked si otvorim prvy tak na casovu osu pridam audio(vytvorene pomocou PVAStrumento) a tituky pomocou Subtitle Workshop.vtedy mi to ide v pohode ale ked sa vrhnem na druhy vob tak mam problemi zosuladit tie titulky.
    Neviete niekto ako nato???

    P.S-postupoval som podla navodu ako dostat Cz tam kde neni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    VOB si urob ako jeden velky v DVDShrinku, alebo tie VOBy demuxni na m2v pomocou VobEditu, PgcDemuxu !!!!

    Jo, a mozes si stiahnut moj navod na pridanie streamu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    VOB si urob ako jeden velky v DVDShrinku, alebo tie VOBy demuxni na m2v pomocou VobEditu, PgcDemuxu !!!!

    Jo, a mozes si stiahnut moj navod na pridanie streamu.
    Uz som skusal Cez DVDShrink si vytvorit jeden veky VoB.Stahnuty ma na disku 4.5GB a ked ho prenesiem do DVD Architect tak sa mi zetsi v pravom dolnom rohu ukazovatel pouziteho miesta na disku az na 6GB???
    Skusal som to aj s inymi fimami ale to iste a ked znizim bitrate tak mi to vypali ale obraz je nahovno.Nepomohlo by ten Velky Vob prerobit do nejakeho ineho formatu???
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Pisal som ti aj ako, a aj navod som ti podsunul, takze neviem co riesis, navyse v DVDA si velkost vsimat nemusis, vie to spravit aj "take jake je", teda bez rekompresie a vysledna velkost je aj tak ina, takze nie je to take, ako to na prvy pohlad vypada... \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Pisal som ti aj ako, a aj navod som ti podsunul, takze neviem co riesis, navyse v DVDA si velkost vsimat nemusis, vie to spravit aj "take jake je", teda bez rekompresie a vysledna velkost je aj tak ina, takze nie je to take, ako to na prvy pohlad vypada... \/
    Inak ten tvoj navod neviem preco ale nejako to mi nejde ovorit???
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    To tiez neviem preco, ale zrejme nepouzivas WinRar... \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    To tiez neviem preco, ale zrejme nepouzivas WinRar... \/
    Neboj sa az taky debil zase niesom.Vyskusam to na inom PC.
    (Aj som si stiahol najnovsu verziu ale aj tak to nejde)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Bolo to balene asi verziou 3.51, ale si prvy, komu to nejde !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Subtitle Workshop se zbláznil
    Od mamlal2 v sekci Titulkování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-05-2011, 20:24
  2. Subtitle Workshop
    Od bobanski v sekci Titulkování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 06:57
  3. Zlé časy v Subtitle Workshop
    Od tatar v sekci Titulkování
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 24-04-2007, 16:28
  4. DVDA a SUBTITLE
    Od MOJE v sekci Mastering
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-01-2007, 12:58
  5. DVD Workshop & Subtitle workshop
    Od Lethicia v sekci Titulkování
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-09-2005, 22:43