Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: nová verze DVBVieweR GE 1.8.7

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele montess
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    11

    DVBVieweR GE 1.8.7 řeší EPG, už se to zobrazuje skoro správně, až na vyjímky (čt24).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    24

    Zobrazování možná, "promíchání informací" stanic ze dvou muxů však nevymizelo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    26

    [color=darkred]To montess[/color]: díky za informaci, čeština v EPG je konečně srozumitelná
    [color=darkred]To JohnStupid[/color]: které stanice se míchají ? Já do EPG moc nekoukám ani se na něj nepoléhám, takže jsem si toho nevšiml
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    24

    [color=darkred]To GeorgePRG:[/color] Podle mé zkušenosti, vždy jedna a jedna z každého muxu, v mém případě třeba ČT1 a Prima, obě potom uvádějí stejná (pomíchaná data) data. Nebo ČT4 a Óčko. I když teď koukám, že do Novy z ČT taky něco málo zabloudilo, takže asi jen Bůh ví, na jakém principu to "pracuje"...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele etecka
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od JohnStupid
    [color=darkred]To GeorgePRG:[/color] Podle mé zkušenosti, vždy jedna a jedna z každého muxu, v mém případě třeba ČT1 a Prima, obě potom uvádějí stejná (pomíchaná data) data. Nebo ČT4 a Óčko. I když teď koukám, že do Novy z ČT taky něco málo zabloudilo, takže asi jen Bůh ví, na jakém principu to "pracuje"...
    jo, můžu potvrdit, dělá mi taky, dvbv pro i ge. velká degradace použitelnosti epg.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    26

    Mně se to zdá OK, připojuji obrázky EPG. Teď mě napadá, že nemám asi zapnutou volbu Ukládat EPG do souboru (nebo tak nějak) - nemůže to být tím ? Když ukládá na hardisk, tak se mu to pak třeba promíchá...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    3

    Problém je v Transport ID, podle kterého si DVB Viewer indexuje informace z EPG. Transport ID má jak ČRA tak CDG stejné (1) a programy, které mají v rámci Transport streamu stejný PID mají EPG mezi sebou proházené. Autor programu tvrdí, že je to nestandardní vysílání a předpokládám, že program kvůli českému unikátu asi nepředělá. Pokud chcete mít EPG v pořádku, je nejjednodušší mít pro každý multiplex zvlášť instalaci DVB Vieweru.
    PS: tahle poslední verze GE má někdy problémy se zvukem (někdo to tu už zmiňoval) poslední beta PRO verze jede v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od maca_1
    Problém je v Transport ID, podle kterého si DVB Viewer indexuje informace z EPG. Transport ID má jak ČRA tak CDG stejné (1) a programy, které mají v rámci Transport streamu stejný PID mají EPG mezi sebou proházené. Autor programu tvrdí, že je to nestandardní vysílání a předpokládám, že program kvůli českému unikátu asi nepředělá. Pokud chcete mít EPG v pořádku, je nejjednodušší mít pro každý multiplex zvlášť instalaci DVB Vieweru.
    PS: tahle poslední verze GE má někdy problémy se zvukem (někdo to tu už zmiňoval) poslední beta PRO verze jede v pohodě.
    Já si nemůžu pomoct, ale nic promíchaného nevidím (viz obrázky) \/ Nebo jsem něco přehlédl ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele etecka
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    36

    Já si nemůžu pomoct, ale žádné obrázky nevidím. Nebo jsem něco přehlédl ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od etecka
    Já si nemůžu pomoct, ale žádné obrázky nevidím. Nebo jsem něco přehlédl ???
    Mám na mysli své printscreeny ze včerejška - obrázky CT1.png, Nova.png a CT24.png o 4 příspěvky nahoru - klikneš vpravo na 'Stáhnout' a obrázek se ti otevře v prohlížeči
    Přípona png - to je něco jako jpg, nechtěl jsem je umisťovat pomocí tagu Img, protože by pak zabrali moc místa (na obrazovce).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele etecka
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od GeorgePRG
    Citace Původně odesláno od etecka
    Já si nemůžu pomoct, ale žádné obrázky nevidím. Nebo jsem něco přehlédl ???
    Mám na mysli své printscreeny ze včerejška - obrázky CT1.png, Nova.png a CT24.png o 4 příspěvky nahoru - klikneš vpravo na 'Stáhnout' a obrázek se ti otevře v prohlížeči
    Přípona png - to je něco jako jpg, nechtěl jsem je umisťovat pomocí tagu Img, protože by pak zabrali moc místa (na obrazovce).
    aha, už jsem přišel v čem je problém - měl jsem tady na tvfreaku nastaveno barevné téma "sublue", protože mi víc vyhovuje na notebooku a v tomto barevném nastavení tvůj příspěvěk vůbec nezobrazuje ty přiložené obrázky ani žádné tlačítko "stáhnout". taxem přepnul zpět do výchozího barevného schématu "fisubice" a tady už obrázky vidím.

    já myslím, že to proházení je tak trochu "náhodné" občas se podaří že jeden den je v pořádku, možná závisí které tv programy už jsi měl zapnuty od aktuálního spuštění DVBV, co máš aktuálně v souboru epg.dat (ty nepoužíváš jak píšeš víš), nicméně myslím, že ti tady potvrdí víc lidí že ty epg data proházený jsou, pokud si to dobře pamatuju taxemi promíchává čt1 s primou a nova s očkem, ale nejsem u kompu s dvbv takže nevím najisto.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    26

    Aha, díky, to je zajímavé... Tak já budu pozorovat, třeba jsem si toho jen zatím nevšimnul a dám kdyžtak vědět, jestli něco zajímavého vypozoruju... Ale asi to bude tak, jak píšete...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    109

    tak epg je v cr trosku naprd :-/

    v TE (upgrade) verzi ceske znaky, promichavani kanalu zustalo,

    pod ct4 je ct4
    pod ct1 je ct1
    pod ct2 je ct2
    pod ct24 je ct 24
    pod Nova je nova
    pod Prima je ct1
    pod ocko je ct4
    pod 24cz je ct2


    u radii bud neni nebo kdyz je tak souhlasi

    ve skyview:

    epg v cestine, ukazuje pouze ct1,ct2,ct24, ct4,nova + 5 radii, vse bez problemu nepromichane, pri naladeni kanalu z jineho muxu (prima atd), se objevi navic pouze epg pro 24cz, s tim ze se rozhodi cestina a dojde k "prekryti" kdy v napr pod ct 1 je ct1 + kousek primy(?) , kazdopadne primu to nikde nehodi zvlast, bordel dela mux B, vitam ze u SV vim na beton ze kdyz mi to ukaze program z muxu A ze to plati
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nová verze fóra
    Od KamilZ v sekci Provoz TV Freaku
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-01-2012, 18:09
  2. DMP-BD30EG/EE nová verze 2.1
    Od goast v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 18-12-2008, 23:51
  3. Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 20-03-2006, 12:11
  4. DVBViewer a jeho verze
    Od skeble v sekci DVB-T
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-01-2006, 15:23
  5. Nova verze DVBVieweru 3.2.6
    Od svobod3 v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-01-2006, 20:13