Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

problém s kamerou

kofpak (3)|24.7.2004 17:31
Ahoj mám panasonic NV GS 50, mam takový problém nepracuje mi správně nahrávání zpět na pásku po sestříhání.Stalo se to z ničeho nic, až doposud jsem to dělal bez problémů.Z Kamery do PC to jde.normálně s ní natáčím,přehrávám.Jen to nejde zpátky do kamery respektive to jde ale obraz se jakoby seká na LCD a místy úplně vypadne a ten výsledný záznam je to samý.Kabel jsem taky zkoukl a vše ok.Dělám ve Vegasu skusil jsem to i s Mov.MakerII i s WINDV a chová se to stejně.Prosím poradte.Je ještě v záruce.Popřípadě poradte slušnej servis, kdych to musel dát opravit.
P.S:Nemohl by to dělat jinej soft třeba Firewall apod?Díky
MOJE (537)|26.7.2004 08:17
Skontroluj si, či máš zapnuté DMA alebo si nainštaluj PPE od PINNACLE - malo by to pomôcť.

ftp://ftp.pinnaclesys.de/driver/pc/extras/ActualPPE.htm

Skontroluj si rýchlosť čítania a zápisu na HDD z ktorého ide DV do kamery.

B-)
Tean (410)|26.7.2004 22:19
Otazku na firewall si si polozil... a skusil si ho vypnut??? a co antivir a podobne uzasne ikonky pri hodinach a v listach???
kofpak (3)|29.8.2004 20:21
tak jsem to měl dnes možnost na jiném compu a export na pásku byl OK.přijdu domů zkusím a ono zase ni pls čím byto mohlo být?Poradte prosím
Whitejoker (616)|30.8.2004 20:13
Přečti si odpověď Tean-a a MOJE.
Já ještě dodám: neinstaloval jsi nějaké codec sra*ky?
kofpak (3)|30.8.2004 22:33
no dal jsem tam jen ty All in One 6
a jinak jen to co tam daj XP
clee (6592)|30.8.2004 22:57
prej jenom, vykopej to rychle vsechno z kompa ven a nainstaluj si jen ty kodeky co potrebujes