Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 48

Téma: DTS wav

  1. #31
    Nováček Avatar uživatele timur
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    68

    Mám každej kanál zvlášt,dal jsem je do auditionu do šesti stop pod sebe a pořád s tím bez úspěchu laboruju.Zkusím ještě to tam dát po jedný a tak každou zvlášt editovat.Mám dvě hodiny záznamu koncertu a chci z toho vytáhnout jen skladby a dát to na CD.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: ukazka_263.jpg 
Zobrazení: 264 
Velikost: 24.8 KB 
ID: 600   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: compile_127.jpg 
Zobrazení: 254 
Velikost: 29.0 KB 
ID: 601   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: ukazka_263.jpg 
Zobrazení: 248 
Velikost: 24.8 KB 
ID: 736   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: compile_127.jpg 
Zobrazení: 263 
Velikost: 29.0 KB 
ID: 737  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od xxx79
    Surcode umi spojit 6 mono stop do dts s temito priponama
    DTS Padded format (".dts"),
    DTS Compact format (".cpt"),
    DTS WAV file format (".wav").

    Pokud mate jeste nejaky dotaz sem snim
    Ja chcem vediet aky je vlastne rozdiel medzi .cpt a .dts?
    Ked si dam v surcode spravit 6x mono wav na .dts v 768kbps tak to spravi trochu cudne. Zdojnasoby cas a aj velkost. Ked si to iste dam spravit(pri tom istom nastaveni) do .cpt tak to urobi spravne. Vadi ak premenujem koncovku .cpt na .dts?
    Tych 6x mono wav mam vybrate s dts v 1536kbps a kvoli miestu to potrebujem znizit na 768kbps.

    Edit: V PC ked premenujem .cpt na .dts tak to ide v pohode. MedieInfo pise to iste na .cpt(ked premenujem na .dts tak pise tiez to iste) ako aj na original .dts(zdroj). Tvari sa to v pohode, dufam ze prehravac nebude namietat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    8

    Ahoj, ja mam stazeny jedno album jako DTS CD,jenze frekvence tech pisnicek je 48 Khz, nikoliv 44.1 Khz, takze to nejde vypalit na cd jako hudebni CD. Takze resim jak snizit frekvenci techto dts na 44.1 kHz, bohuzel neuspesne, vi nekdo jak na to? Jak snizit frekvenci dts souboru z 48 KHz na 44.1 KHz za ucelem vypaleni na cd jako klasicke dts cd 5.1? Programy ktery to udajne mely umet to dts bud odpsaly jako nekompatibilni format nebo to proste nesvedly. Poradte, jak snizit DTS wav 48 KHz na 44.1 KHz, dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od jarino1978 Zobrazit příspěvek
    Vse to mam procteny. Ale moc mi to nepomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Je tu pořád Avatar uživatele interfernet422
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1,795

    Můžeš zkusit rekódovat freeware programem SUPER
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od interfernet422 Zobrazit příspěvek
    Můžeš zkusit rekódovat freeware programem SUPER
    Uspesne vyreseno v Audiomuxeru. Jen si vyzadal preinstalaci
    Jinak program TFM Audio Toll taky umi par uzitecnych veci
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    8

    Trapi me jeste jina vec. Jak to vyresit, aby receiver s dts dekoderem detekoval jako dts cely cd,ne jen jednotlivy skladby. Problem je v tom, ze hluche mezery mezi dts songy receiver nedetekuje jako signal DTS a tim padem se po skonceni jedne skladby vypne dekoder a pri zacatku nove skladby se opet zapne,coz rusi produkci,jelikoz pri kazde takove aktivaci dts dekoderu na zacatku nove pisne se vlastne timto narusi zacatek skladby v okamziku, kdy se dekoder detekuje,cili v ten okamzik se zvuk na tento okamzik prerusi. Tzn ze receiver vnima jako dts jen samotny skladby a v mezerach se vypina. Co s tim,aby receiver bral jako dts celou stopaz alba i s mezerami mezi songy, aby se furt nevypinal a nezapinal?Vetsina alb jsou jako obraz disku,ale to nepomuze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,427

    Skus si napalit dane AudioCD bez medzier.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,255

    V jaké přesném formátu to máš (jak si to graboval)? Čím to přehráváš? Jaký máš receiver? A jak to máš propojené?
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 17-11-2011 v 19:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    8

    Bez mezer to palit nebudu,samozrejme tam chci mezery,neco jinyho by byl koncert...Prehravam stolnim dvd prehravacem pres receiver yamaha,samozrejme digi cestou. Je to dts wav,ale ono je celkem fuk co to je,pokud to umi prehrat prehravac,jde o to, ze na tom cd je napr 10 samostatnych dts souboru(songu),coz zapricini, ze mezi soubory v mezere logicky neni zadna detekce a tim se receiver z rezimu dts vypne. Cili asi reseni by bylo udelat z tech 10ti souboru jeden soubor-1 wav a ten rozpocitat cue souborem na jednotlivy tracky kvuli tem mezeram mez songy,ale aby to byl porad jen jeden soubor,aby to i v mezerach bylo detekovano jako dts, tak aby to prehravac takto vyslal receiveru.Ale jak to udelat,spojit to v jeden soubor neni problem,ale jak vytvorit cue.Skutecny obraz disku by tyto problemy nemel. Aspon myslim. Receivr ma napr moznost prepnuti na rezim prijmu cesty signalu na auto,analog a dts.Takze jsem zkusil zapnout dts na receivru,kde jsem doufal ze dts dekoder na zwsilovaci bude prakticky zaplej vkuse,to jsem cekal jako reseni,ale zrejme to nema vliv.Zda se ze to je prakticky totez jako auto,jelikoz to vypina i tak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,255

    No, jsem krapek pomalejší a z Tvého popisu o moc chytřejší nejsem. Píšeš, že většina alb je jako obraz na disku, ale pak píšeš něco o WAV. Takže to nepálíš jako AudioCD, ale jako datové s několika WAV soubory? Zkoušel jsi to jako AudioCD s DAO?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    8

    Jiste ze to palim jako audio cd. Nektery alba jsou jako nrg nebo iso,nektery nejsou a jsou to jen wavy ve slozce. Pokud je to obraz,tak to palim jako obraz,pokud jsou to wavy tak to palim jako hudebni cd. V obou pripadech se to chova stejne v tech mezerach. Sice v Neru volbu jestli to chci dao nebo tao atd nikde nevidim,ale Cd se po vypaleni uzavre, nepalim to jako disk, na ktery se da pridavat. A to ma na to vliv,na ten muj problem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,255

    To, jestli se dá nebo nedá přidávat neimplikuje DAO, protože může být i uzavřený disk TAO. Za zkoušku DAO nic nedáš. Tady je ukázka z nějaké starší verze (podle vzhledu): http://pc.poradna.net/q/view/561254-...tao-dao-v-neru
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    To, jestli se dá nebo nedá přidávat neimplikuje DAO, protože může být i uzavřený disk TAO. Za zkoušku DAO nic nedáš. Tady je ukázka z nějaké starší verze (podle vzhledu): http://pc.poradna.net/q/view/561254-...tao-dao-v-neru
    Dival jsem se v Neru na zpusob zapisu,celou dobu mam nastaven rezim -Disk najednou-DAO. Takze to nema vliv.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední