Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 48

Téma: DTS wav

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    17

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    17

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    17

    Díky moc za vyčerpávající odpověď.
    Je to cd DTS Audio_Tina Turner - Simply The Best je v 44.1kHz přehraju to pouze ve winampu s dts pluginem VLC to nepřehraje akdyž to vypálim jako audio cd tak to nehraje. už sem z toho hotovej
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    27

    coo???? ve winampu to prehrajes a VLC to neprehraje.
    Tak to je divny.
    Muzes mi nekam hodit jednu skladbu mrknu na to.
    A ten plugin na Winamp pro DTS taky,ten se hodi
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    17

    no nevim kam to mam hodit? máš ICQ ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,721

    Citace Původně odesláno od xxx79
    coo???? ve winampu to prehrajes a VLC to neprehraje.
    Tak to je divny.

    Na tom není vůbec nic divného, WinAmp má svůj plugin a VLC používá system, v kterém bohužel chybí source filter nebo není zaregistrovaný atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    27

    VLC se registrovat nemusi
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    19

    jak to udelat s DTS zvukem do DVD?
    vytahl jsem ac3 5.1 rozhodil ji na 6 kanalu a spojil v surcode DTS jako vystup jsem dal ***.dts .v ifoedite do pridam jako stopu ale po authoringu v DVD neni?? proc??
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,721

    Hm..

    Player- tedy VLC je to co skládá ty filtry do Directshow řetězce a tyto filtry zabezpečují přehrávání.Jestliže player nemá tyto filtry vestavěny, musí používat systemové.Jestli není filtr v systemu zaregistrován, máš smůlu.

    VLC nepodporuje přímo DTS viz třeba http://www.videolan.org/vlc/features.html

    Přímou podporu má vestavěnu např. MediaPlayerClassic PowerDVD aj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    17

    Musim poděkovat xxx97
    nakonec mi pomohl problem vyřešit. Šlo opravdu jen o to použít správný software na vypalování Easy CD-DA extractor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od jkros
    jak to udelat s DTS zvukem do DVD?
    vytahl jsem ac3 5.1 rozhodil ji na 6 kanalu a spojil v surcode DTS jako vystup jsem dal ***.dts .v ifoedite do pridam jako stopu ale po authoringu v DVD neni?? proc??
    vzorkovaci frekvenci si nastavil na 48kHz?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček Avatar uživatele timur
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od xxx79
    .......pokud jsou jiz pripraveny tyto stopy tak staci zapnout Surcode a kazdou stopu do nej hodit (shoduji se jako vystup extractoru od zhora dolu 1-6),nastavit frekvenci na 44.1 a kam se ulozi cilovy soubor pak se jen spusti kodovani.
    Musí se v Surcode zapínat u jednotlivých stop "SOLO" ?
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od timur
    Citace Původně odesláno od xxx79
    .......pokud jsou jiz pripraveny tyto stopy tak staci zapnout Surcode a kazdou stopu do nej hodit (shoduji se jako vystup extractoru od zhora dolu 1-6),nastavit frekvenci na 44.1 a kam se ulozi cilovy soubor pak se jen spusti kodovani.
    Musí se v Surcode zapínat u jednotlivých stop "SOLO" ?
    Dík
    Solo nedavat \/ (solo znamena ze se ztlumi ostatni "stopy" a hraje jen ta u ktere mas solo)
    Jen nahazej jednotlive wav soubory tam kam patri (kanaly) nastav si vystup a vzorkovaci kmitocet pro dvd 48 a pro audio cd 44.1

    Jinak pro spravny chod musis mit i jednotlive stopy jiz pripravene ve spravne vzorkovaci frekvenci jestli se nepletu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček Avatar uživatele timur
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    68

    Dá se DTS 5.1 ať už v celku nebo jako jednotlivé stopy editovat?Oříznout atd.Mořím se s tím v Auditionu a výsledky žádné.
    Dík za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od timur
    Dá se DTS 5.1 ať už v celku nebo jako jednotlivé stopy editovat?Oříznout atd.Mořím se s tím v Auditionu a výsledky žádné.
    Dík za radu.
    o editaci celku nevim ale jednotlive kanaly jdou, vyextrahuj si kazdej kanal a pak v auditionu edituj neni nic jednossiho,jen si dej pozor na spravnou stopaz abys to nemel rozhozeny
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední