Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 45

Téma: Zvuk 5+1 - čím editovat?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    4

    Mám divx noční hlídky. Vytáhnul jsem z něj (snad) VirtualDubem audio a chtěl ho načíst do SoundForge 6.5. Nahlásil něco o 5.1 a ať ho nechám bejt.
    jakym programem editovat 5.1 zvuk? (mám obyč stereo kartu, vadí to?) Jde mi jen o normalizaci, je to strašně potichu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    To nechaj tak. Alebo by to mohol zvladnut SoftEncode alebo si to budes musiet rozlozit na WAVy (6x mono) a tie zosilit a ulozit do AC3 5.1 znova (Vegas)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    4

    Teď mě napadlo že mám nějaký "velký" video editační balíky (Pinacle, Adobe,...) Uměl by to nějakej z nich? Musel bych ho nainstalovat a zkusit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Jimi_Hendrix
    pokud rozhodis ten AC3 do wavu, tak Vegas.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,276

    Jimi_Hendrix
    A taky nezapomeň na to, že rekompresí (cesta přes wavy) můžeš zhoršit kvalitu zvuku. Takže opatrně s tím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele dusko
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    45

    adobe audition v poho 5+1... kasli na vegas
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    dusko
    duvod?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Citace Původně odesláno od Fantas!
    dusko
    duvod?

    Teď mě napadlo že mám nějaký "velký" video editační balíky (Pinacle, Adobe,...) Uměl by to nějakej z nich? Musel bych ho nainstalovat a zkusit...


    Jimi_Hendrix
    HypercubeTranscoder - tím to AC3 rozhodíš na 6 mono *.waw a pak je edituj v PremierePro nebo Auditionu, když ty softy máš ! Převod zpět na AC3 např. v PremierePro, nebo Sonic Soft Encode !
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele yozefb
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    688

    Modena dusko


    lenze to iste spravi aj vo Vegase !
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    yozefb
    Neumíš číst ? Tazatel má "někde" balík programů Pinnacle a Adobe !

    Teď mě napadlo že mám nějaký "velký" video editační balíky (Pinacle, Adobe,...) Uměl by to nějakej z nich? Musel bych ho nainstalovat a zkusit...
    Proč by to měl tím pádem spravovat vo Vegase ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele dusko
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    45

    ja vazne neviem, ci su vegasisti fakt taki fanatici, alebo len nepozorne citaju...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Ale nekde psal, ze Vegas nema?

    Dokazete toto v Audition?
    vegas - zvuk 5.1 - jak udelat prulet pomoci AUTOMATIZACE
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně Avatar uživatele yozefb
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    688

    dusko

    nainstaluj si Vegas a stanes sa aj ty fanatikom !!!!



    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele dusko
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    45

    mame v robote na jednej masine aj vegas. hraju sa s ninm len ti. co si doma strihaju videjka, aj to nie vsetci. vsetci ostatni fachcia na adobe suite. holt ak si zvyknes na profesionalne zariadenia, aj doma chces mat nieco s podobnou filozofiou

    to ze vies v jednom produkte robit to, na co ma adobe viac aplikacii este neznamena, ze je to lepsie. navyse pri previazanosti adobe produktov tento argument pada...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    dusko
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. čím editovat video v MOV?
    Od fama v sekci Editace videa
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 19-06-2008, 12:38
  2. HD-MPEG2, cim editovat?
    Od sojer27 v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 02-02-2007, 14:05
  3. jde editovat menu ve VOB ?
    Od pee.tr v sekci Mastering
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-12-2005, 20:12
  4. v cem editovat *cur *ani
    Od wencaS v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-08-2005, 08:37
  5. jak stříhat, editovat MPEG2
    Od hulme v sekci Editace videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 28-09-2004, 07:29