Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Více zvukových stop

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    19

    Mám film v avi (originální zvuk) a mám ten samý film na DVD (nahraný z televize), chtěl bych z toho avi udělat DVD a kněmu ještě přidat český zvuk jako další stopu (který bych stáhl ztoho televizního DVD), jaké programy lze na to použít. Konvertot avi - dvd mám, hlavně se mě jedná o ten zvuk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Raymond
    Konverzi AVI -> DVD nesmíš dělat do VOBů, ale jen na video a audio stopu. No a k nim přidáš tu další audiostopu a spojíš v authorizačním softu, který podporuje více zvukových stop.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    19

    Potřeboval bych znát názvy těch softů ve kterých to udělám
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Raymond
    Zkus můj návod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Procoder2 na převod AVI -> m2v+mp2, BeSweet na převod toho mp2 na AC3 a toho tvého zvuku na AC3 a na spojení Ifoedit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    mirekv
    Proč zvuk prasit AVI (PCM, MP3) -> MP2 -> AC3, když to jde v BeSweetu rovnou z AVI do AC3?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    vlada
    Vlastně pravda, vytáhnout WAV z AVI je otázka chvilky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    mirekv
    A pokud použiješ GUI BeLight 0.21, tak tam jde rovnou otevřít AVI video. Ve verzi 0.22 beta je tahle funkce odstraněná, moc nechápu proč. Ale ve finální 0.22 by měla opět být.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    19

    Za všechny příspěvky děkuji a zkusím se stím nějak porvat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Sony Vegas vice zvukovych stop
    Od Fruling v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-05-2011, 17:14
  2. MKV - vice zvukovych stop, tv samsung
    Od wnt v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-01-2011, 17:11
  3. Převod 2 zvukových stop v 1 videosouboru
    Od Bloody.Rabbit v sekci Editace audia
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-12-2007, 14:48
  4. Nastavení nebo přehozeni zvukovych stop
    Od Sandy007 v sekci Mastering
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-10-2006, 17:04
  5. Prolínání zvukových stop
    Od Farao v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 19-08-2005, 15:19