Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: problém s AV/DV priechodzím prevodníkom

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    Mám kameru Canon MV750i a chcel som vyskúšať priechodzí AD prevodník. Analóg. video som ťahal z výstupu TV a kameru som nastavil do režimu AV -->DV. Výstup z kamery som cez FireWire sťahoval pomocou Vegas Capture, no obraz akoby chytal nejakú väzbu, pretože prechádzal z presvetleného cez normálny až do tmavého a naopak. Možno je to len TV výstupom, neviem. Nestretli ste sa niekto s niečím podobným?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    peco
    Dělám to úplně stejně, i se stejnou kamerou a občas se stane, že se obraz na chvilku - cca 1-2 sekundy přezáří do bílé. Jinak to je OK. Tobě to dělá pořád?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    mirekv

    Čakám aj 10 minut a neustáli sa to. Keď použijem ako zdroj analógovú kameru al. video, tak sa to ustáli po pár sekundách. Z TV je to naprd. Myslím, že to bude tým výstupom z TV.

    Cez víkend idem reinštalovať nanovo widle a uvidím, či sa to potom upraví. Tú reinštaláciu idem ale robiť kvoli inemu, totiž mám systém už dosť zasvinený rôznymi install a uninstall, pretože som lama ako svet. Furt musím niečo skúšať a potom sa divím, čo za šrot som si to do PC dotiahol.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Atkins
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    463

    Muze to taky souviset s Macrovision, nepouzivej vystup z TV - mam zkusenost, ze byl horsi nez vystup z VCR. Pokud ma VCR 2x Scart, ak je to nejlepsi reseni. Taky proto, ze na TV muzes sledovat neco jineho, nez zrovna grabujes z VCR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Atkins
    Kde by se z TV výstupu vzal Macrovision? Možná to spíš souvisí s úrovní signálu a přizpůsobením. Zmiňovaná kamera má impedanci 75 ohmů, což je OK, ale bůhví, co leze z TV.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    Tiež si myslím, že by som mal výstup z TV nejako obísť, no nemám VCR a teda ani výstup z neho.
    Zatiaľ to riešim pomocou karty WF DV2000, no mám tam problém naladiť Markízu, aj keď na TV mi to ide. Na TV sa mi dajú naladiť všetky v pohode, no v PC ak nastavím krajinu SK, tak len niektoré slovenské (bez markízy) a ak CZ, tak zas len ČT1,2 a prima.

    Mám podozrenie, že poskytovateľ tam mieša niečo z dig satelitu a niečo z analógového vysielania a potom to posiela do spoločného rozvodu.
    Odpovídat lze po přihlášení