VirtualDub a full PAL
Preco mi VirtualDub alebo aj ATV2000 ponuknu najvyssie mozne rozlisenie pre zachytavanie videa iba 640x480? Ja chcem zachytavat v rozliseni 756x576
Mam kartu Aver TV Capture
Mam kartu Aver TV Capture
Já bych to neviděl jako problém těch softů, ty by měly v pohodě grabovat do plného PAl-u. Spíš někde nějaká chybka v nastavení, takhle na dálku je dost obtížné to zjistit. Jestli jsi si nabeton jistý, že tvá karta umí plný PAL, můžeš zkusit i jiný soft pro grabování - mrkni zde na TVFreak v downloadu. Ani ne tak proto, že by to výše zmiňované neuměly, ale spíše najít nějaký, který ti bude více vyhovovat z hlediska nastavení a ovládání.
Nevím, jaký máš komp, ale můžeš zkusit DScaler - ten má vlastní ovladače, ale neběhá myslím na jiných čipech TV karet než BT (alespoň ty starší verze DScaleru).
Mohla by taky být chybka v nastavení graf. karty.
Zkus se taky podívat, jestli máš někde v nastavení TV karty volbu overlay.
Nevím, jaký máš komp, ale můžeš zkusit DScaler - ten má vlastní ovladače, ale neběhá myslím na jiných čipech TV karet než BT (alespoň ty starší verze DScaleru).
Mohla by taky být chybka v nastavení graf. karty.
Zkus se taky podívat, jestli máš někde v nastavení TV karty volbu overlay.
Také bych řekl že to nebude ve virtualdubu. Já grabuju 720/576 běžně s kodekem MJPEG bez vypadnutého snímku(kvalita19) . Sčot je stařeček:celeron900,Ati RageFuryPro VIVO,W.XP,256Ram.Musíš tam mít něco špatně nastavenýho.