Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: czech link

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    4

    Nemohu naladit Astru pro příjem Czsch link. Chytám družice Astra1,'19,2), Astra 1A/3D (23,5), Eurobird/Astra2( 28,2), Hotbird (13).
    Jsem začátečník, můžete mi někdo poradit? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    No a ta Astra co máš na 23,5 ti nestačí ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    NA 23,5E je ASTRA 3A

    BTW - nepises na akom prijimaci.
    Pozri si na parabole na ktorej frekvencii vysielaju a pozri sa ci ti ju prijimac prehladava pri scanovani.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    4

    Mám příjmače Humax 5500 a Kaon 1000. Frekvenci 12525 na které vysílají kanály czech linku nemohu naladit ani na jednom přijímači.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    A jsi si jistý, že jsi na 23,5 ? Ostatní stanice jdou ? Zejména ty v horním pásmu nad 11600 a ve stejné polarizaci jako Czechlink ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    4

    Na druřžci Astra1A/3D chytnu asi 600 kanálů, např. RTBF který vysílá na frekvenci 12610 V . Při zadání frekvence pro Czech link 12525/V, 27000,3/4 nemám žádný signál. Nevím co dělat, poraďte. Díky
    georg11@centrum.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    535

    tak mi připadá, že v tom máš trochu zmatek, Czechlink vysílá na družici
    23,5°E Astra 3A, Astra 1D a tam rozhodně 600 stanic není
    http://www.parabola.cz/prehledy.php?...al&pozice=23e5
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    4

    Díky za info, problem vyřešen, odešel mi konvertor na Astru 3.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-09-2009, 20:51
  2. Kdy se má objevit nova na Czech linku?
    Od petruskin v sekci DVB-S
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 03-07-2007, 05:53
  3. Nereaguje karta Czech link
    Od slav_oldd v sekci DVB-S
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-06-2006, 18:32
  4. Krta Czech link
    Od ferrda v sekci DVB-S
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 26-08-2005, 13:06
  5. Karta Czech link - pôjde alebo padne
    Od ferrda v sekci DVB-S
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 12-07-2005, 17:24