Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Rozdvojka na ZVUK ze zvuk.karty

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele juppiter
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    87

    Neriskuji poškození počítače nebo výstupního zařízení, když 'ROZDVOJÍM' výstupní audio ze zvuk.karty (pro 1-pcrepro a pro 2-HiFi či TV), abych to nemusel neustále přehazovat ?!?

    prosím PORAĎTE
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele Bask
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    53

    Ja to tak mam spravene uz roky a vsetko fachci ako ma.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Pokud to plánuješ mít zapojené natvrdo bez volby toho či toho nějakým přepínačem, tak se ti to maximálně může mezi sebou na těch výstupních zařízeních nějak rušit nebo snižovat hlasitost. Zvukovce by to vadit nemělo pokud tím nějak dramaticky nesnížíš impedanci na výstupu. Ale stejně by dle mýho bylo pohodlenější mít to "ručně" přepínatelný, abys nemoh dosáhnout zapnutí dvou zařízení ve stejnej okamžik. Buď nějakým AV zařízením nebo obyčejným přepínačem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    Citace Původně odesláno od Bask
    Ja to tak mam spravene uz roky a vsetko fachci ako ma.
    já taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Pears
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1,070

    Mam to presne tak jak pisete. Mam zbastleny prepinac na sluchatka a do veze. Je zabudouvany ve predu PC v panelu spolezne s vystupem tak je hned po ruce a je prenosny spolecne s PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    juppiter NE! (neriskuješ nic)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nejde zvuk u TV karty Hercules Smart TV Stereo
    Od kafac_oldd v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-12-2007, 08:51
  2. Rozdvojka na TV antenu
    Od 4ndr3w v sekci Bastlení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-10-2007, 17:21
  3. Prostorový zvuk 5.1 u karty Winfast TV2000 Expert
    Od voodoo_child v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 07:44
  4. Dve zvuk.karty v PC
    Od BronekZilka v sekci Editace audia
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-03-2006, 06:33
  5. Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 18-12-2005, 19:57