Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 14 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 197

Téma: sestava pro strih

  1. #1
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    207

    Nazdar lidi
    potrebuji nejakou minimalni sestavu pro strih videa a hodil by se mi vas nazor na toto:

    procesor-INTEL CELERON 2,26GHz 478pin, 533MHz, 256KB (D315)
    deska-INTEL BAYFIELD, I.865G,ATX,VGA/AGP/D.DDR/S-A, bulk
    ramka-2x256MB
    hdd sys-WD CAVIAR 80GB 8MBc
    hdd suplik-WD CAVIAR 200GB 8MBc
    zdroj-300W
    strizna-PINNACLE STUDIO10 500-PCI
    dvd-rw-LITE-ON 16H5S lightscribe

    co myslite staci to???

    diky Duck
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Pro dlouhé zimní večery (kdy není co dělat) je to ideální, ale dělat s videem bych na tom nechtěl Ten CPU každopádně vyměň za plnokrevný Pentium (nebo to radši vyměň celý...).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Není ten zdroj 300W na celou tu sestavu slabý? Mě se zdá, že jo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    jj, celera nebrat, CPU vhodnej leda tak do kanclu pro sekretářku
    mainboard postavenej na čipsetu I9xx by taky bodl.
    paměti málo.

    projdi si tohle fórum, threadů o sestavách je tu dost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    207

    Tak mi napiste nejakou sestavu???
    Potrebuju tu nejslabsi v podstate tu nejlevnejsi. (do 20 000,-)
    -je to jenom na zakladni strih a popripade nejaky to DVD
    -jeden z mejch kompu je Pentium III na 600MHz 256MB ram a strizna DVnow
    a striha naprosto bez problemu (samozrejme nemluvim o dobe pocitani )
    -proste to ma bejt pro naprostyho amatera a co nejlevnejsi
    -tak potrebuju minimum ktery to zvladne
    -kdyztak mi teda poradte nejakou tu sestavu

    Duck
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Dej tam min. Pentium 3GHzHT800 a paměť 2x512MB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    207

    Muzete mi prosim nekdo popsat jak se projevuje nedostacujici zdroj v sestave????

    duck
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    U mna nastastie som to spozoroval na ledke (ktora aj tak odisla), ale prejavuje sa to hlavne vypinanim diskov (cvakanie)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    samovolny restarty, vypinani pc, nekdy i artefakty v obraze, symptomu je vic...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Milosbb
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    930

    duck

    -proste to ma bejt pro naprostyho amatera a co nejlevnejsi

    Tá zostava ti na to úplne stačí, keďže to nejdeš robiť na kšeft.

    jak se projevuje nedostacujici zdroj v sestave

    mne sa to ešte nestalo, ale vraj sa vypne comp, takže ten zdroj radšej 350-400 W,
    aj keď ja mám iba noname 300 W, dva HDD, dve DVD mechaniky, TV kartu, modem, dve RAM, FDD, CPU Athlon2000XP+ a grafiku GF N6600 ! a zatiaľ to stíha

    ----------------
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Celer 2,26 na video nestačí, resp. stačí zhruba stejně jako tazatelova původní sestava (PIII-600).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Pitomec
    Celer 2,26 na video nestačí, resp. stačí zhruba stejně jako tazatelova původní sestava (PIII-600).
    Neprehanaj
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Milosbb
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    930

    Citace Původně odesláno od Pitomec
    Celer 2,26 na video nestačí, resp. stačí zhruba stejně jako tazatelova původní sestava (PIII-600).
    Tebe by nestačilo ani 5 GIGA procesor, keby existoval.
    Mne na domáce video v pohode stačí Athlon 2000XP+ s taktom 1.667 GHz.
    Nerobím pre televízie a ani duck myslím nebude.

    ---------------------
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    StayMan, Milosbb
    Myslím, že Pitomec je v tomto případě pravdě blíž než vy
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Když střih videa, pak jedině Intel - nejlépe Pentium IV., lépe dualcore D820,830, nejlépe Extreme Edition, který umí i HT a pak se procáky tváří jako 4jádra !
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 14 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sestava HTPC
    Od michaldawn v sekci Bastlení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-11-2010, 11:22
  2. Nová sestava
    Od Anamorphic v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 28-01-2006, 23:21
  3. co tato sestava?
    Od pee.tr v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 65
    Poslední příspěvek: 07-07-2005, 11:34
  4. Nestíhá sestava?
    Od Scorotron v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 24-10-2004, 19:26
  5. Sestava PC pro Hauppauge PVR 350
    Od HonzaK v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 02-09-2004, 06:20