Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: Nekvalitni video z Architecta

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele imported_fireboy
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    65

    Prosim jeste o jednu radu. Ve Vegasu nastriham video (uz si hlidam PAL a NTSC ), vyrenderuju ho jako MPEG2 a pak prozenu Architectem dle navodu zde ve foru. Video na DVD je ale hnusny, zubaty, trhany, nekoukatelny. Tentyz vyrenderovany klip pak vlozim do Let's Edit na casovou osu a vyrobim DVD pres Burn DVD. Kvalita je suprova. Uz jsem zkousel vse mozne i nemozne a proste se mi to DVD v poradny kvalite v Architektu nedari. Muzete mi nekdo poradit? Dekuji!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Rob si to tam kde ti to ide, resp. kde ked nevies nic, tak to spravi soft sam za teba!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    a nemas nahodou prohozeny fieldy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    616

    Ako pise clee, prehodenen snimky a druha moznost vysoka bitrate.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele imported_fireboy
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    65

    Dobra, ale povazujte me prosim za laika - jak poznam pripadne prohozene snimky (netusim, co to je) a jak je odstranim? Dekuji!

    K prvni odpovedi - ja bych radeji pouzival Vegas, lepe se v nem striha a Lets Editu nejde udelat DVD s menu. Navic jsem si Vegas o vikendu legalne koupil, tak ho nevyhodim
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    fireboy
    vystav nekam ze 2s mpegu v pohybu at se pohnem... toho, co davas do architectu, pripadne i zdrojove zachycene video...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele imported_fireboy
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    65

    diky za nabidku, vecer to pripravim !!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    On si sice "uz" hlida NTSC, ale iba vo Vegase
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele imported_fireboy
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    65

    Ne, PAL jsem nastavil i v Architectu! V Properties projektu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Pocuj, DVDArchitect s tym videom nic neudela \/ Teda pokial tie streamy su podla DVDVideo standardu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    fireboy
    Mas v Architectu v optimize zelene odfajfknute ty videa?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele imported_fireboy
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    65

    StayMan: to jsem si taky rikal, ale proc stejny klip z Lets Editu vyleze jako super video a z Architectu jako SHIT? Jsem ted v praci, vecer popisu presne postup co delam a nekde vystavim kousek klipu. Diky vsem za pomoc!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od fireboy
    StayMan: to jsem si taky rikal, ale proc stejny klip z Lets Editu vyleze jako super video a z Architectu jako s**t? Jsem ted v praci, vecer popisu presne postup co delam a nekde vystavim kousek klipu. Diky vsem za pomoc!
    No pre to, co som pisal ! DVDA robi VBR 1-pass a kedze ti to rekompresovalo, tak je to
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele imported_fireboy
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    65

    tak to je asi ono, doufam, ze lze nastavit 2-pass ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Čím vylepšit nekvalitní video?
    Od JardaC v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-07-2011, 12:52
  2. AP - nekvalitní výsledek
    Od mrtvolkar v sekci Editace videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 22-11-2007, 19:47
  3. Nekvalitní přenos z MiniDV do PC
    Od raisone v sekci DV/HDV
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 17-11-2006, 10:36
  4. Chybička nebo spíš vlastnost DVD Architecta
    Od Tomáš X. v sekci Mastering
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 27-11-2004, 21:29