Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: SW na dekódování UPC kabelovky

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1

    Začínají se mi na PC ( TV karta ) ukazovat nové - asi zakódované - TV kanály ( ....Hustler \/ . Je nějaký SW na podívání. Karta je WinFast TV 2000 DeLuxe
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    pidla123
    Tady jseš na tenkém ledě, těžko ti někdo poradí!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele stanix
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    132

    SW to asi nepůjde.Podle toho co jsem někde četl je princip kódování ten,že se vysílá silnější signál(bez jakékoliv obrazové nebo zvukové informace)na blízkém kmitočtu té oné kódované stanice a vstupní obvody tuneru se tím zahltí na nejsou schopny oddělit ten správný signál od falešného.Takže asi jediný způsob bude nějaká kmitočtová propust kterou tento falešný signál odfiltruješ už na vstupu tuneru,což se neobejde bez vobleru a podobné vf duchařiny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    No pokud je to tak primitivně zakódované, tak na to je celkem jednoduchý odlaďovač, musel bych se zeptat kámoše.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Citace Původně odesláno od stanix
    SW to asi nepůjde.Podle toho co jsem někde četl je princip kódování ten,že se vysílá silnější signál(bez jakékoliv obrazové nebo zvukové informace)na blízkém kmitočtu té oné kódované stanice a vstupní obvody tuneru se tím zahltí na nejsou schopny oddělit ten správný signál od falešného.Takže asi jediný způsob bude nějaká kmitočtová propust kterou tento falešný signál odfiltruješ už na vstupu tuneru,což se neobejde bez vobleru a podobné vf duchařiny.
    No neviem ako u Vas u nas to takto fungovalo pred sto rokmy - a bol na to jednoduchy odrusovac.
    Teraz ale su tu odstavene priamo v tej rozvodovej skrini.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas Avatar uživatele stanix
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    132

    No to je pravda,já jsem o tom jenom někde četl,kabelovku nemáme tak nemám ani jiné zkušenosti.Stejně by mě zajímal princip toho novějšího kódování-jen tak abych neumřel úplně blbej..(každopádně si myslím že sw to nepůjde-a zase to je nějaká neplecha v signálu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    1

    ja mam rovnaky problem. hladam filter na dekodovanie hbo, hbo 2 a hustleru. vidim ich skoro dekodovane, pouzivam fly 2000 tv. mozno niekdo z vas nieco bude vediet a pomoze
    budem povdacny
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Trent
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    324

    pre karty s chipom bt878 mam na to program... je to sice o hubu, ale ide to...
    je v portugalcine a zmadarskeho webu... da sa to pouzit ale na ine tv karty sa nechyta...
    kodovane programy upc v petrzalke su pozeratelne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Cable Crypt
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    616

    Neviem ak v Cechach ale na Slovensku sa to koduje tak, ze v skrinke, odkial je vedeny rozvod je vrazeny filter, ktory Ti odfiltruje HBO. Staci si zohnat klucik a vrazit tam tzv. filter s nulovym utlmom, aby to manici od UPS nezistili. Ja som to mal napojene priamo ale vydrzalo to len 2 mesiace potom to pri kontrole zistili.
    Hustler je zadara ale nabieha az po 23:00.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Trent
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    324

    Pitomec: ano cablecrypt to je...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,258

    Citace Původně odesláno od Joe-Joe
    Neviem ak v Cechach ale na Slovensku sa to koduje tak, ze v skrinke, odkial je vedeny rozvod je vrazeny filter, ktory Ti odfiltruje HBO...
    Způsobů, jak řešit distribuci nadstandardních programů je samozřejmě víc. Ten, který jsi popsal ale musí vycházet draho - každému dát do cesty filtr a odebírat ho jen platícím. U nás je do signálu HBO přidán rušivý signál, a to velmi blízko nosné obrazu, takže vyrobit klasický LC filtr na odstranění rušivého signálu není možné ani s rozmítačem.
    Ten, kdo si zaplatí, dostane do cesty signálu velmi selektivní pásmovou zádrž na ten rušivý signál. Jde o filtr s povrchovou akustickou vlnou, který je tvořen přesným křemíkovým výbrusem. Šířka pásma je jen několik desítek kHz. Tady jsou logicky jakékoliv amatérské pokusy o výrobu filtru předem ztracené.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. příjem kabelovky v PC
    Od irschmann v sekci DVB-C
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-10-2010, 16:06
  2. jiskření kabelovky
    Od danis v sekci DVB-C
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 23-12-2007, 09:12
  3. Obraz z kabelovky na LCD
    Od Levit v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 06-01-2007, 08:12
  4. Připojení kabelovky
    Od Johnee v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-11-2006, 08:17
  5. Spatny signal u kabelovky
    Od xbocp03 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-04-2005, 16:37