Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: grabování v Premiere Pro

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele stanix
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    132

    mám problém s grabem v APP,ovládání kamery přes soft jde (tzn.přetáčení pásky,start,stop) ale na monitoru nevidím obraz a je taky ticho a nis se nenahraje.Přitom když jsem nainstaloval AP6.5 tak to fachčilo v pohodě.Nastaveno mám takto(jak to bylo tady někde na foru),až na ten poslední řádek,ten se mi šoustavně a vytrvale vrací na "Use GDI"Co ještě mám špatně,kde mám jěště něco nastavit ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    127

    Takhle to mám nastavené taky ja jede to. Co máš za kameru? Stahuješ to přes iLink? Detekují ti Wokna kameru při její zapnutí? Zkus nejdříve zapnout kameru a teprve potom spusti Premieru.[/img]
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele stanix
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    132

    Mám CanonMVX350i,stahuji přes i-link(píšu že ovládání kamery přes premieru jede),wokna mi kameru detekují-v AP6.5 to normálně funguje,přes WinDV to grabuje taky.Ještě můžu vyzkoušet napřed zapnout kameru a potom APP jak mi radíš,ale až přijdu domů z rachoty.Normálně ale ve všem ostatním napřed spustím program,připojím kameru,zapnu kameru a jede to,tak proč ksakru jenom v Premiere Pro ne??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Ještě se koukni na tohle !
    Když je to stejně, jak na obrázcích, pak máš blbě nastavenej projekt (založení) !
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele stanix
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    132

    Jo,taky mám a furt nic...(co je "device brand" co mám nastavit?možná bude chyba tady...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    stanix
    Odinstaluj všechny kodeky typu all in one a nech tam pouze W, Canopus a MainConcept ! Problém byl už mnohokrát řešen a tímto postupem na něj přijdem !
    Hoď screen založení a vlastností projektu !
    Device Brand je výrobce kamery/zdroje dat - v Tvém případě Canon ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas Avatar uživatele stanix
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    132

    Kodeky typu all in one neinstaluju(už jsem se poučil),ale zrovna když nastavím výrobce "canon" tak to nejde,mám tam myslím default(jestli tam něco takovýho vůbec je )asi postupně budu muset promrskat všechny značky co tam jsou-snad se nějaká chytne.Dnes už nic nepřihodím,napřed na to doma musím mrknout a napsat si co tam přesně mám tak až v pondělí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas Avatar uživatele stanix
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    132

    Tak sjem s tím laboroval a výsledek je nula! Jediné co funguje je ovládání kamery přes PC-tzn.start,stop,převíjení ,ale ani obraz,ani zvuk..Co dál?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas Avatar uživatele stanix
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    132

    Včera jsem přeinstaloval wokna a pořád nic.Win Movie Maker mi ukáže obraz a nahraje.Nero totéž ,jenom APP nic-poradí někdo ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    16

    Mám naprosto stejnej problém. Kamera Panasonic NVDS60. Když dám capture tak se nad oknem ve kterém by mělo být vidět video objevuje nápis, něco v tom smyslu, že rekordér nemůžu použít ať zkusím resetnout kameru, ale ve Windech normálně funguje a WinDV v pohodě grabuje.
    Jde jen ovládat přetáčení a pouštění v kameře tak jak píše stanix. Nevím jestli není problém v tom, že to zkouším v trial verzi premieru 1.5, ale tam snad takové omezení není ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    stanix+Smik
    Pánové, tohle je jeden z typických projevů "vyléčené" PremierePro ! Mimo capture je zde problém i s načítáním mp3, AAC, mov atdatdatd !
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas Avatar uživatele stanix
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    132

    Tak v "léčbě" problem taky asi není, chtělo to po mě seriové číslo a autorizační kód.Nevím v čem už by byl problém,psal jsem dotaz na Canon,ale tam mi taky moc nepomohli,budu muset asi dotázat Adobe...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    62

    Zdravím všechny !
    Měl jsem stejný problém v Premiere 1.5, ale i v programech Edition, Vegas, kde mi nešlo vracet na pásku.
    Nakonec jsem zjistil, že tyto problémy mi dělá SP2. Jedu nyní pouze s SP1 a je vše v pohodě ! Ještě jsem nevyzkoušel vše, co kulhalo, ale většina teď běží !
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    1

    To je pech. Pinacle Studio mi nechtělo grabovat. Stáhnul jsem si Adobe Premiere Elements 2.0, zkouším grabovat a dělá mi to přesně to, co tady popisujete. Můžu přetáčet, pausnout, nebo stopnout. Při play nevidím obraz, neslyším zvuk. Všude jinde to ve win funguje. Zkoušel jsem všechny nastavení všech kamer různých výrobců a nic. Moje kamera je MVX150i od Canonu. Zkusil jsem stáhnout už i Adobe Premiere Elements 3.0 a dělá to úplně totéž - Capture Device Offline!!!
    A to jsem si chtěl tento software koupit Ještě, že jsem si vše předem vyzkoušel. Pokud jste to už někdo vyřešili, zkuste to sem napsat. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    12

    Ten samý problém a Premiere Pro. Kamera Canon MVX 300, připojení Fire Wire, Win XP SP2.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Grabování z DV kamery
    Od Karel Polívka v sekci Videokamery
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 09-09-2009, 10:13
  2. Grabovani v EDIUSu
    Od majky111 v sekci DV/HDV
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-01-2008, 10:57
  3. Grabovani z Canon HV10e do PC
    Od Wlk v sekci DV/HDV
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-07-2007, 16:45
  4. Grabovani video
    Od Falcon v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2005, 17:12
  5. Problémy pri grabovaní
    Od imported_Omega v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-05-2005, 11:44