Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: problém po klonování disku

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    pořídil jsem si novej hadr a starej chci dát pryč. takže jsem novej přidal do systému, pustil Acronis True Image a dal volbu Klonovat. Zvolil jsem, ať zdrojový disk nemaže, nechal ho, ať oddíly na novém cílovém disku vytvoří podle sebe a dal klonovat. po hodině a půl acronis dokončil kopírování, vypsal úspěch. tak jsem starej hadr vytáh, novej dal jako master a chtěl nabootovat. a byl jsem v <|>. winXP chvíli hrabaly a pak blikla modrá obrazovka a restart.
    nabootoval jsem z HiRen's boot CD a pustil partition magic. oddíly na disku byly i s příslušným zaplněním. jenže když jsem dal testování oddílů, tak mi part.magic vypsal u všech partitions, že nebyly korektně odpojeny (partition was not correctly unmounted).
    tenhle problém je jak na tom novém disku, tak i na zdrojovém.

    a já se ptám: co s tím. na tom HDD mám všechna data a nerad bych o ně přišel takže formátování neraďte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    -kedze existuje trial, napis do Acronisu, mohli by ti pomoct
    -vyzera to tak ze oba HDD su teraz identicke, takze vsetky pokusy by som robil iba na novom HDD
    -Partition Magic nema v ponuke nic na opravu? Neponukol ziadne moznosti?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    PM nic na opravu nenabídl, pouze našel chybu.

    ináč, jeden ten disk jsme strčili do PC v práci a tady se partitions jeví jako přístupné a v pořádku. takže uvidím, co dál...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Tak by som sa vykaslal na klonovanie.
    Na novy disk by som nainstaloval windows a potom len skopiroval data.
    Pripadne to vyklonuj cez Ghosta alebo nieco ine.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    pokud bude ten zdrojový disk OK, potom přes DriveImage přetáhnu OS a zbytek překopíruju klasicky přes TC...
    holt Acronis zklamal
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas Avatar uživatele Chainslaw
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    149

    túto operáciu robím dosť často (cca 2x týždenne) a ešte sa mi nič také nestalo. Nechápem....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele arkij
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    546

    Já jsem zatím vždy klonoval pomocí Ghosta, jak systémové disky, tak datové a nebyl žádnej problém (vyjma toho že jsem jednou otočil z čeho na co - klasická chyba mezi klávesnicí a židlí - naštěstí to byl jen primární záznam z kamery, ten šel z pásky obnovit).
    Celá výměna 80GB HD se systémem a oddílama plnýma dat za 200GB HD trvala i s montáží 28 minut - schválně jsem to stopoval a stačil vypít i kafe.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    v pondělí napíšu, jak jsem dopadl. ale myslím, že dobře
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    data jsou v pořádku, akorát se při nebo po klonování poškodil operační systém takže PC nebootovalo. nová instalace to spravila.

    ale nechápu, proč se při instalaci poškodil OS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    DoomHammer
    To všetko záleží od konštelácii hviezd. 100x sa to podarí a raz, keď to najviac potrebuješ, aby to išlo, tak nie.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém při přehrávání Blu-Ray disků ve formátu DTS
    Od peptro v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-08-2012, 23:03
  2. Plazma: Problém s prehrávaním z externého disku
    Od Teruyo v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-12-2010, 18:10
  3. hdd problém parity disku+ řadiče
    Od elsusta v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 05-05-2009, 08:21
  4. Klonování OS
    Od wendy v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 12-03-2006, 07:28
  5. Problem pri klonovani obrazu
    Od Lello v sekci Kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-03-2005, 20:11