Procoder 2 a titulky
Muzete mi nekdo poradit, jak dostat na vystupu z Procoderu video s titulkama ???
V Preview jsou videt, ale na výstupu uz ne....
Mam Procoder 2.0...
Diky za radu.
V Preview jsou videt, ale na výstupu uz ne....
Mam Procoder 2.0...
Diky za radu.
no pokud tim myslis titulky v obraze natvrdo tak ja si nainstaloval vobsub filtr a pokud sety titulky jmenuji stejne jak film tak se ti tam automaticky přilepi do obrazu a máš je i na výstupu
Vobsub mi nefunguje, G400 taky ne
titulky mám jen v preview na vstupu, ale ve výstupu už nejsou.
Používám Procoder2
titulky mám jen v preview na vstupu, ale ve výstupu už nejsou.
Používám Procoder2
Používám MainConcept a titulky tam taky nemůžu dát natvrdo ani náhodou. Prostě ani VobSub ani G400 se mi nespustí při mainconceptu. Nastaveno má samozřejmě always run. Poraďtě prosím jak přidat titulky.
Tím myslíš playback rate? Na kolik to mám nastavit? Force jsem zaškrtl na 25.0000, ale pořád nic :-( :-( :-(
U DVobSub mám pouze tyto možnosti: Always load, Load when needed, Do not load. A pak na zaškrtnutí: External, Web, Embedded. Mám nastaveno Load when needed a External a Embeded a zkoušel jsem i Always load ale pořád nic :-( :-( :-(
Tak jsem tam hodil DivXG400 dal jsem to na force,ale vůbec nic se nestalo, jeno při nabíhaní maniconceptu problikla dole ikonka G400 ale hned zmizla :-( :-( :-(
Procodera nemám, ale mám další problém. Už jsem docílit toho, že se mi G400 spustí s mainconceptem, ale titulky se nezobrazují a navíc se obraz roztáhne na 4:3 a nejde s tím hnout. Když odinstaluju G400 tak to jede v pohodě na 16:9. Tak se do toho zamotávám a zamotávám a nevím jak z toho ven.
edit: tak už to mám nastaveno na 16:9 to je pohodě, ale pořád se tam ty titulky neobjevujou i když je G400 spuštěn.
edit: tak už to mám nastaveno na 16:9 to je pohodě, ale pořád se tam ty titulky neobjevujou i když je G400 spuštěn.