Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: AirStar 2 instalace

  1. #1

    bio bio je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    12

    Muze mi nekdo poradit s instalaci.... nejak to nemuzu naladit. Po nove instalaci Win jsem nenasel puvodni instalacni CD. Tak jsem si stahnul posledni balik z Technisat.com. Kdyz dam ladit, tak to kanaly najde ale nedari se mi je ulozit. Ta antenka dole v liste je zelena pouze kdyz se ladi a pak skoci do cervena. Nevim jak na to - navod je celkem jasnej. Ze bych potreboval puvodni CZ instalaci ??

    Diky petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Nasty_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    583

    V tom staženým balíku (jestli je teda řeč o DVBV TE) hlavně není z nějakých licenčních důvodů obsažen mpeg2 dekodér - a v TE verzi nejde zvolit jiný, takže i kdybys naladil, asi nic neuvidíš
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    bio bio je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    12

    No diky - to je vazne dobra rada......
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    2

    tak sem po přečtení zdejších příspěvků dospěl k názoru že karta AirStar2 je ta nej poměr cena/výkon a dneska si jí koupil,samozřejmě to nejde bez problémů (( když chci spustit dvb viewer tak mi to napíše následující chybu :Cannot set tunerstatus(wrong setings),error:0x90010115,nevíte co s tím???
    snad bude někdo vědět,sem v koncích (
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    imhottep
    a jakou verzi ovladacu si zkousel? jestli to byly 4.28, tak smaz (nebo prejmenuj) channels.dat a nastartuj dvbviewer, pak oskenuj kanaly (nastaveni terrestrial-EUR)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    2

    mam ovladače 4.2.10 co sem nasel odkaz v jinym topicu ale taky nic,samostatny channels sem taky prejmenoval ale taky nic,jeste musim vyzkoušet možnost přehození těch konektorů na kartě ale nemam na to přechodku (
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od imhottep
    ...Cannot set tunerstatus(wrong setings),error:0x90010115,nevíte co s tím???
    snad bude někdo vědět,sem v koncích (
    Dodržel jsi tenhle postup ?
    - nejprve spustit Setup4PC a naladit programy
    - pak teprve naladit programy v DBV Viewer
    (viz http://www.digitalnitelevize.cz/maga...nek.php?id=181)

    Dokud jsem to tak neudělal, hlásilo mi to také: Error - Cannot set Tunerstatus (wrong settings), error: 0x90010115 (Unknown ErrorCode)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    109

    nutny dodrzet postup, s tim ze nejdriv se musi naistalovat verze, ktera ma Sonic CinePlayer dekoder (naladit si muxy a kanaly v setupu pak v DV), pak to jede, kdo chce hodit novejsi verzi (lepsi teletext, horsi user friendly), tak nahodit nove drivery karty, a nainstalovat novy soft (v ramci toho se nejdrive odinstaluje starej DV), pak opet nahodit kanaly i programy v setupu, pak to same v DV (nebo si tam zkopirovat ulozeny seznam kanalu).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-02-2008, 14:47
  2. Automatické instalace v XP
    Od exTNT v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 11-08-2006, 14:33
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-01-2006, 22:22
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-09-2005, 15:18
  5. instalace paraboly
    Od mckillem v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 27-01-2005, 18:00