Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Audio DVD creator - menu problem

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele stako
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    5

    Ahojte,
    vyskusal som si soft Audio DVD creator a hodil som 44 albumov (povodne vo formate mp3) na DVD vo formate DD 2.0. Moje stare stolne Sony totiz neprehrava mp3.

    Zaujimave je ze na disku sa mi nevytvorilo spravne menu. Skusal som v Ifo Edite a potom v MenuEdite menu opravit ale nepodarilo sa.

    Najradsej by som teraz vytiahol z DVD Voby a dorobil si k nim nove menu + autorizoval by som si to DVD nanovo. Neviete mi chlapi poradit nejaky slusny nastroj v ktorom by som si vedel urobit nove menu tak aby som to menu vedel previazat s tymi existujucimi Vobami (su tri a skyva sa v nich 44 titulov, kazdy album jeden titul)??

    Dik!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od stako
    Ahojte,
    vyskusal som si soft Audio DVD creator a hodil som 44 albumov (povodne vo formate mp3) na DVD vo formate DD 2.0. Moje stare stolne Sony totiz neprehrava mp3.

    Zaujimave je ze na disku sa mi nevytvorilo spravne menu. Skusal som v Ifo Edite a potom v MenuEdite menu opravit ale nepodarilo sa.

    Najradsej by som teraz vytiahol z DVD Voby a dorobil si k nim nove menu + autorizoval by som si to DVD nanovo. Neviete mi chlapi poradit nejaky slusny nastroj v ktorom by som si vedel urobit nove menu tak aby som to menu vedel previazat s tymi existujucimi Vobami (su tri a skyva sa v nich 44 titulov, kazdy album jeden titul)??

    Dik!

    Menu udelas pomoci DVD Maestra a pak ho spojis pomoci DVD Remake Pro.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele Chainslaw
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    149

    Mne ten disk nenačíta stolové DVD vôbec
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od Chainslaw
    Mne ten disk nenačíta stolové DVD vôbec
    JAkej disk ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele Chainslaw
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    149

    DVD Audio vytvorené v Audio DVD creator, médium Fortis (napálil som ich už haldu a všetky bez problémov)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od Chainslaw
    DVD Audio vytvorené v Audio DVD creator, médium Fortis (napálil som ich už haldu a všetky bez problémov)
    A to je problem v mediu a nebo v tom co udelal Creator ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas Avatar uživatele Chainslaw
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    149

    skúsim ešte jeno, potom sa ozvem
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Problem s WinDVD Creator
    Od bandi01 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 02-08-2010, 19:08
  2. Apollo Audio DVD Creator
    Od Shortak v sekci Editace audia
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-11-2006, 17:22
  3. DVD-lab audio menu
    Od Janke v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-12-2005, 13:03
  4. Roxio Easy Media Creator 7.5: DivX-to-DVD Creator
    Od jabber v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-04-2005, 00:50
  5. Audio DVD Creator
    Od Bobophon v sekci Editace audia
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 13-02-2005, 13:51