Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: komrese zvuku ve VirtualDubu

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,213

    Chtel bych se zaptat na radu: Jak udelat, aby se ve VirtualDubu pri kopresi zvuku do mp3 objevovala
    nabidka vsech dostupnych formatu a frekvenci a ne jen max. nejakych 16kHZ a pod, kdyz original je
    nahrany napr. v 44,1kHZ. Vim, ze jsem tento problem uz uspesne vyresil drive, jenze po preinstalovani
    systemu nejsem schopen si vzpomenout jak. Vim jen, ze se jedna o prekopirovani (prepsani) nejakeho
    souboru od nekud nekam. Predem moc dik za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    441

    Mne sa nieco take sniva ze staci kdesi odkliknut aby ti zobrazil vsetky dostupne mody.
    BTW vysla beta LAME 3.96 a je tam aj novy ACM encoder tak si to instaluj.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    26

    Musis nainstalovat kodek ktery to umi, treba to zminene LAME. Kodek ktery jde s Woknowsama umoznuje kodovani jen pro nizky bitraty a frekvence.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    tqh tqh je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3

    Jde o to, jestli mas vubec kodek co to umi. Ty co sou volne ke stazeni (fraunhoffer) ty to maj takhle skrouhnuty aby sis koupil plnou verzi. V nejhorsim pripade budes muset ulozit zvuk (demux z *.avi do externiho souboru) jako *.wav a prekodovat ho treba v lamu a potmo zase umistit do *.avi. Nebo kdyz uz budes v tom, tak to muzes dat do ogg (doporucuji virtualdubM). Ja jsam sem nejakou dobu hledal nejakej pouzitelnej mp3 kodek pro 44khz. Ty co jsem nasel, tak se v atv2000 sekaly. Takze to ted delam takhle.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,213

    Dik, uz jsem to vyresil. Slo o to, prepsat jeden soubor v systemu souborem, ktery jsem ojevil napr. v intalackach kodeku DivX 3.11alfa
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    pee.tr> Ano, nainstaloval jsi hodně starý kodek od Fraunhofferu. V systému bylo původně pouze demo (omezení v max. bitrate). Není to špatný kodek, ale pokud to chceš udělat líp a kvalitnějš, ulož nejprve samotný WAV, potom to zkomprimuj pomocí LAME enkoderu a nakonec spoj opět ve VD s volbou "direct stream copy". Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. x.264 do VirtualDubu
    Od pee.tr v sekci Kodeky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-08-2008, 09:34
  2. Filter do VirtualDubu
    Od Sinuhet v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-10-2006, 22:05
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-01-2006, 00:51
  4. Práce ve VirtualDubu
    Od D3v!L v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-01-2006, 21:01
  5. hlaseni ve VirtualDubu
    Od pee.tr v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-07-2004, 13:34