Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Prog DVB pri nahravani skube a DVB viewer mi nedekoduje :(((

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Kacenka_oldd
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    2

    Jsem hloupa bloncka co potrebuje radu ...byvaly mi doma nechal satelitni kartu Sky Star 2 ... tak jsem si rekla ze si udelam radost a soupla jsme si ji (ehm no tak panove ) do kompu P4 2,4 Ghz a 512 MB ..Windows 2000 vic nevim ) ale kdyz mi reknete kam se podivat tak se podivam ... no a naistalovala vsechno co bylo u prilozeneho CD ... jenze Prog DVB pri nahravani skube a DVB viewer mi nedekoduje ( nevim jak a co nastavit podle navodu mi to nefunguje / za kazdou radu budu vdecna. Kacka
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    V prvom rade ti odporucam stranku www.skystar2.info hlavne sekciu forum. Tam sa vela dozvies.

    Zabudla si napisat konfiguraciu tvojho pocitaca. Na SS2 treba pre plynulost aspon 800 Mhz.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele ViKinG
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    807

    blueant: nezabudla, nebo ti "P4 2,4 Ghz a 512 MB ..Windows 2000 vic nevim" nepřipadá jako pokus o napsání konfigurace PC??? Navíc přidala několik rádobylechtivých poznámek pro zintenzívnění a urychlení odpovědí ale je vidět, že jsou prázdniny a je tu víceméně mrtvo.
    Já neporadím, protože mám SS1 a s ProgDVB jsem neměl sebemenší zádrhel. Nicméně přeji brzké odstranění problému .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele Kacenka_oldd
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    2

    No ve dvbVieweru se to ani nezadrhne krasne nahrava ..ve slusne kvalite ,ale kdyz jsem ho zkusila podle navodu na www.skystar donutit aby bral i kodovane programy tak sice nahraju do adresare plugin nejaky ten dll co by mel nacist yankse z MD plugin ale neobjevi se mi v menu ta nova nabidka ze ktere se da precis klic . ale je mozny ani ze nemam plnou verzi dvbVieweru a ani nevim jak to poznat . Jak prinutit progdvb nahravat tak hezky jako v dvbVieweru jsem se nikde nedocetla. cetla jsem hodne na forech ,ale kdyz nemate potuchy ani co je PID tak vam to je stejne k nicemu za snahu dekuju kluci ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Velke pardon ze som si nevsimol tu konfiguraciu.

    Dvbviewer pouziva velmi malo ludi. Odporucam ti stiahnut si DVBdream, ktory ma vzhlad podobny progdvb ale pracuje na dvbcore.
    Stiahnes to aj na www.dvbsoft.net

    Inac aku verziu progdvb mas ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Kacenka: Myslíš si že když se chlap na fóru převlíkne za ženskou, že mu dřív někdo poradí? Nebo se převlíkáš do ženských šatů i v civilu?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DVB: DVB Viewer - Nahravani bez spusteni
    Od Ender_X v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 20-12-2008, 05:39
  2. DVB: DVB Viewer - časové nahrávání - problém
    Od TVmaniak v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-05-2008, 11:01
  3. AP2 na notaku IBM Z61m - skube se video
    Od blazaHB v sekci Editace videa
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-05-2007, 11:15
  4. Chyb při nahrávání pomocí DVB Viewer GE
    Od cendaprnda v sekci DVB-T
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-07-2006, 19:05
  5. Prog DVD
    Od lorenco v sekci DVB-S
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-02-2006, 14:15