StD ti bude nabízet ten Pinnacle., no a já zase ten Leadtek.Vybírám mezi Leadtekem WinFast DTV2000H a Pinnaclem PCTV Dual Hybrit Pro PCIe 3010ix.... a teď si vyber. To je takhle těžký někomu poradit.
StD ti bude nabízet ten Pinnacle., no a já zase ten Leadtek.Vybírám mezi Leadtekem WinFast DTV2000H a Pinnaclem PCTV Dual Hybrit Pro PCIe 3010ix.... a teď si vyber. To je takhle těžký někomu poradit.
Mohu srovnat. Nebyly to sice hybridy, ale před tím jsem měl (také) Pinnacle a nyní mám Leadtek.
Mě se tedy zdá rozdíl dost velký. Jedině Leadtek. Nyní chci jít také do toho Leadtek WinFast DTV2000 H.
Řadu 3k bych nenabízel ani mrtvým v márnici, ale uvidíme. Testovat se bude na DVB-S a analog na S-Video. Obé do Mpeg2.
Žádný kousání, nutné restarty či přeinstalace, zpomalování systému - to hlavně, zachycené video špatné, atd., už nevím co dál ale je to všude popsáno na forech... Naproti tomu Leadtek fachčí přesně jak má, žádné(nebo hodně malé) problémy....
Hmm, celkem přesvědčivé argumenty. Ted jsem se dočetl o novinkách Leadteku, má cenu na ně čekat nebo jít do vyzkoušené verze?
Ja som si pred časom kúpil PINNACLE 330eV PCTV Hybrid Tuner Kit, čo je USB riešenie duálneho prijmu. Som veľmi sklamaný. Príjem slaby, je to veľmi málo citlivé, PC s Vista pomocou Media Center nespolupracuje, ako - tak ide spolupraca s NERO HOME, ale tu je problem s citlivosťou, ktora je na urovni takej, že z 38 kablovych programov najde tri (3) nepozerateľnej kvality a záznam z videa nestoji za nic. Problem spociva aj v konektivite. Medzi videorekorderom (PANASONIC 6 hlav, starší...) existuje len prepojenie pomocou TV kábla alebo RGB, ktoré je dost komplikovane. Je tam hromada roznych redukcii, ktore ale vobec nevyužijem.
Preto rozhodne varujem pred PINNACLE!!!
Zdravím všechny, tak jsem zjistil, že to tvoje dilema není pro moje Win XP SP2 ale jen pro ty novější. Leadtek tam má ještě tuto TV kartu:WinFast PxDVR3200 H
http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tun...&pronameid=377
Zatím jsem ji v žádném obchodě nenašel, tak zase další dilema.
Tak to je ale pěkná ptákovina cos' napsal. Za to že používáš shitoidní OS a máš blbé vybavení (VCR, propojení) a zřejmě i chabý signál jako za všechno může Pinnacle??? Navíc máš-li tu "odvahu" (či blbost) cpát si do toho všeho ještě NeroVision, pak nečekej, že ti bude řádně fungovat cokoli jiného. Ten tvůj "názor" je opravdu hodný poučeného laika.![]()
"Spolehlivá" je jedině stará řada analog PCTV Pro, na které jedu dodnes a jen tak tyto 2 karty nevyřadím. Teď se chystám testovat (na sobě...) novou 7čkovou řadu. Tak uvidíme, jaká bude v první řadě Qualita a teprve potažmo (časem) i spolehlivost.
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=13507
http://www.pinnaclesys.com/images/Pi...PCTV7010iX.pdf
Důležité ale také je, co od toho očekáváte. Já vůbec neřeším terestriální (shitoidní) příjem, a už vůbec ne CZE-kanálů. Zajímá mne pouze DVB-S a občas také převod VHS/S-VHS materiálů na DVD, což přinese i nějakou tu korunku na kuřivo...
Pi 7010iX![]()
Naposledy upraveno uživatelem StD: 12-11-2007 v 09:15
Kartu chci na převod těch VHS a DVB-T( hlavně sport ) pro synátora. Satelit nemám takže o DVB-S se nezajímám, volných prog. je málo a dekodování by byl asi další problém. Asi půjdu do toho Leadteku WinFast DTV2000H. Doufám ,že mi na mé nároky bude stačit.
No to jsou všechno novinky z léta letošního roku. ČR má sice u nás zastoupení pro Leadtek, ale bude to chvíli trvat, než se to objeví na běžném českém trhu.
On by nebyl problém to nechat nějakého známého prodejce PC materialu dovézt od jinud. Ovšem problém by asi byl s českou podporou tuneru.
bude to chvíli trvat, než se to objeví na běžném českém trhu.
On by nebyl problém to nechat nějakého známého prodejce PC materialu dovézt od jinud. Ovšem problém by asi byl s českou podporou tuneru.[/QUOTE]
No právě, já neumím anglicky skoro nic. A nastavit to správně by mohl být velký problém