Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: koupe dig. kamery - nesmi byt na pasky

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    58

    Ahoj mam takovy problem, mam koupit do rpace digitalni kameru. tak do 20-25 litru, ale sef nechce aby kamera byla na pasky - pry je to uz stara technologie

    Mame v praci SonyDVD kameru ale jsou sni takove problemy ze jsem sefovi rekl ze je to smejd a ze musime koupit jinou.

    Nevit nekdo o nejake alternative? na karty naebo na hdd, vzdy se to bude trihat v adobe premiere, cca 5minutove videa.

    Problem u pasky byl i trochu s pomalym natahovanim do pocitace 1:1 coz treba u DVD neni.

    Poradte prosim.

    Nejedna se o nejake profi, ale o 5minut klipy, podle mne by na to stacil dig fotak s 640x480 ale to neprojde u sefa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele redburger
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    512

    ta ono, hocico ti kto poradi, paska je furt na tom najlepsie, neviem co trepe , ze stara technologia.sak je to digitalny zaznam ne?teda pokud nekupuje hi 8 abo čo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od redburger
    ta ono, hocico ti kto poradi, paska je furt na tom najlepsie, neviem co trepe , ze stara technologia.sak je to digitalny zaznam ne?teda pokud nekupuje hi 8 abo čo.
    To ja samozrejmne vim ale sef je "vul" a tezko mu vysvetlim ze technologie co tu je uz par let je porad lepsi nez drahe nvoe kamery na DVD co jsou na pikacu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    okno -mrkni na JVC! Nabízí Everie ai 3CCD a není to věru zlé a nebo nabízí i HDD (kousek ukázky z jedné HDD je na videokamery.cz). Co se týče střihu, jde zhruba již v kameře a v PC pak v softu od JVC i mimo klíčové snímky, neb obě technologie generují MPEG-2! Pro místní cukrovar k prezentaci použí kamoš právě to Everio
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Tak to máš šéfa podobným zvířetem jako já. Ten koupil tohle
    http://kasa.cz/audio-video-technika/.../jvc-gz-mc500/

    a tobě tedy mohl vyhovovat o něco nižší typ:
    http://kasa.cz/audio-video-technika/.../jvc-gz-mc200/
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    58

    taky jsem na to koukal, jinak jak to mas se strihem v premiere? pokud v ni strihas.

    Jde to bez problemu?

    My mame zatim tohle http://www.sony.cz/view/ShowProduct....M+DVD+Handycam


    a jsou s tim jen problemy.
    Hlavne strih je problem, premiera nejak nezvladne ac3 a pak i kdyz to zvladne tak to spatne demuxne takze to probiha tak ze video pretahnu do pocitace skopirovanim z dvd - pokud se neposer* dvd (tak v 40%tech se to stane a je v cudu) pak to musim predelat do DVkodeku a dal strihat, oppripade kydz to nejde stahnou tak se to jeste grabuje prez ANALOG kartu do vnitr jelikoz to ani nema FireWire.


    Jde ti teda tenMPEG2 strihat v pohode?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Citace Původně odesláno od okno
    taky jsem na to koukal, jinak jak to mas se strihem v premiere? pokud v ni strihas.

    Jde to bez problemu?

    My mame zatim tohle http://www.sony.cz/view/ShowProduct....M+DVD+Handycam


    a jsou s tim jen problemy.
    Hlavne strih je problem, premiera nejak nezvladne ac3 a pak i kdyz to zvladne tak to spatne demuxne takze to probiha tak ze video pretahnu do pocitace skopirovanim z dvd - pokud se neposer* dvd (tak v 40%tech se to stane a je v cudu) pak to musim predelat do DVkodeku a dal strihat, oppripade kydz to nejde stahnou tak se to jeste grabuje prez ANALOG kartu do vnitr jelikoz to ani nema FireWire.


    Jde ti teda tenMPEG2 strihat v pohode?
    Žádnej střihovej soft nezvládne AC3 a komprese MPEG2 taky není nejlepší varianta pro stříhaný soubor !
    Ta SONY má USB, tak proč to negrabuješ do PC tudyma ? Proč analog ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    Modena -ježííšš!!! Jak a proč kabelem (USB)??? Jaký grabovat???!!!... ...
    Od teho je to DVD kamera a pojítkem s PC je to vyndavací DVD medium!!!

    Takhle se kdesi pozastavili "odborníci" nad DVD-R/RAM kamerkou HITACHI, že jí kupodivu chybí dig. výstupy! No, jaksi nechybí! Je jím vyndavací medium DVD-R (RAM)!

    Navíc se nemusí nic ani kopírovat v DVD-ROM na HDD a může se začít editovat rovnou z media z mechaniky PC!!! (lepčí je to ale skopnout na hadr samo) Editace je jednoduchá s přiloženým softem!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    ODSakEda
    No vidíš, jak jsem zblblej - myslím na na to JVC s Microdrivem a píšu kraviny . . .
    Navíc se nemusí nic ani kopírovat v DVD-ROM na HDD a může se začít editovat rovnou z media z mechaniky PC!!! (lepčí je to ale skopnout na hadr samo) Editace je jednoduchá s přiloženým softem!
    I Ty píšeš kraviny - Sony DVD "věc" nenahrává na DVD-RAM (ani DVD-ROM co píšeš Ty ), ale pouze na DVD-RW ! A tam nic nevyedituje, že ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    Modena jsi nepozorný! Já psal o RAM u HITAHI!: ........pozastavili "odborníci" nad DVD-R/RAM kamerkou HITACHI....... a o kopčení media (a tedy i DVD-RW ze SONY) nebo možnost editování již z mechaniky PC: DVD-ROM na HDD!

    A já vím, neb jsem je testoval pro jednu firmičku, že: SONY nahrává na DVD-R a -RW a Panasonic (licence HITACHI) na DVD-R nebo -RAM!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    58

    zkusim prekecat sefa na pasku.
    jinak jeste jedna vec.
    stale nikdo neprisel na zpusob jak nacpat video do pocitace trychleji nez 1:1 ?

    vyjma kamer na HDD a DVD
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    ale jo, pametovy karty
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    okno nooo jasně žejo! K páskovým kamerám, do kterých nevložíš pásku, připojíš z FireWire externí HDD na baterky s ovládáním záznamu (spíše zápisu dat) taky s FireWire za cca 20.00(?) a je to rovnou na HDD
    Oprava: 20.00 na 20.000!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    tj, ale firestore se vyplati az u prosumer kamer, u spotrebek by byl disk kolikrat drazsi nez samotna kamera (80GB FS - $900)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 82
    Poslední příspěvek: 10-04-2010, 21:25
  2. Koupe kamery
    Od accetto v sekci Videokamery
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-05-2006, 09:40
  3. Koupě kamery v USA
    Od Karell v sekci Videokamery
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 26-03-2006, 20:41
  4. Koupě kamery v Německu
    Od Kevin v sekci Videokamery
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-12-2005, 19:13
  5. koupe kamery
    Od martyh v sekci Videokamery
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-09-2005, 23:21