Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: MC kodeky

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele T-y-g-r-i-k
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    29

    Je mi líto, že opět odtravuji, ale zase je problém.....

    Formátoval jsem disk, nainstaloval znovu Vegas a ted mi to háže chybu při spuštění, že nejde otevřít audio library..ale oto moc nejde, jde oto, že i když to šlo předtím, tak pokud jsem zvolil mpg a dal setting pro nastavení kodeku, tak to šlo....vyrendoval jsem jedno video....poté jsem ho vypnul a chtěl vyrendovat druhý video, ale když vyberu mpeg a chci nastavit kodeky...tak mačkám na tlačítko setting, ale nic se mi neotevře...u ostatních kodeků v pohodě...avi,wmv...prostě vše krom mpg...a nevím proč...reinstalace nepomohla
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    A mas aj DVDA?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele T-y-g-r-i-k
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    A mas aj DVDA?
    co to je? ve vegasu dělám teprve 2 měsíce
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    no Vegas to nie !
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele T-y-g-r-i-k
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    29

    No je to Vegas 6c....potřebuju prostě vyrendovat vydeo do mpg...ale nemůžu je nastavit a nevím proč....neotevře se mi to nastavení....například u avi mi to jde....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    ved prave, Vegas to nie je, skus rozmyslat, alebo si daj hladat !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele T-y-g-r-i-k
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    29

    Ale ty me sakra nechápes...mám projekt..a MC kodeky mi prostě vyhovujou...chci poradit, proč to prostě nejde otevřít...ne něco jinýho
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    149

    K Vegasu si nainstaluj aj DVD Architect 3.0c. Po instalacii tohto authoringoveho softu (mozes v nom potom robit DVDcka) sa ti povolia nastavenia a dalsia praca s MC kodekmi vo Vegase.
    Bolo to tu uz x-krat preberane.

    Vsak Staymane?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Sb€ rád trápí , DA je třeba i kvůli AC3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    DVDA , neskracuj to! \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele T-y-g-r-i-k
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Musko
    K Vegasu si nainstaluj aj DVD Architect 3.0c. Po instalacii tohto authoringoveho softu (mozes v nom potom robit DVDcka) sa ti povolia nastavenia a dalsia praca s MC kodekmi vo Vegase.
    Bolo to tu uz x-krat preberane.

    Vsak Staymane?
    Hele díky moc...pomohlo to...ještě musím nějako vyřešit ten problém s audio library...když otevřu vegas..tak mi to nahlási nějakej error..ok...vegas se otevře, ale media library je nedostupná..ale jinak to celý faká...fak moct dík..když to nevyřeším, tak písnu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od T-y-g-r-i-k
    Hele díky moc...pomohlo to...ještě musím nějako vyřešit ten problém s audio library...když otevřu vegas..tak mi to nahlási nějakej error..ok...vegas se otevře, ale media library je nedostupná..ale jinak to celý faká...fak moct dík..když to nevyřeším, tak písnu...
    Vypnutie Media Manager:
    Oprions/Preferences/General a tam skoro az uuuplne dole.
    Ale tiez to tu uz viackrat bolo \/ \/ \/ .

    Poradim ti: skus tu na fore pouzivat zvlastnu funkciu: "Hledat"
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele T-y-g-r-i-k
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Musko
    Citace Původně odesláno od T-y-g-r-i-k
    Hele díky moc...pomohlo to...ještě musím nějako vyřešit ten problém s audio library...když otevřu vegas..tak mi to nahlási nějakej error..ok...vegas se otevře, ale media library je nedostupná..ale jinak to celý faká...fak moct dík..když to nevyřeším, tak písnu...
    Vypnutie Media Manager:
    Oprions/Preferences/General a tam skoro az uuuplne dole.
    Ale tiez to tu uz viackrat bolo \/ \/ \/ .

    Poradim ti: skus tu na fore pouzivat zvlastnu funkciu: "Hledat"
    Já vím...ale strašně mi ted zlobí net....a byl jsem strašně naštvanej, tak jsem neměl čas hledat...no jo, sice to vyřeší ten problém při startu..že to nemusím odklikávat, ale zakáže to celý media manager...ale co když ho budu chtít používat?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DV kodeky
    Od SB v sekci Editace videa
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 22-06-2009, 22:20
  2. SV7 + kodeky
    Od nedbis v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-01-2007, 19:18
  3. Kodeky
    Od kaldap v sekci Kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-04-2006, 06:27
  4. Kodeky v PS9+
    Od Peu v sekci Kodeky
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 23-02-2005, 14:35
  5. Kodeky pro DVB
    Od Ivo Mašek v sekci Kodeky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 13:06