Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 10 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 148

Téma: Problém s WinFast TV 2000 XP deluxe

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    17

    Mám nasledující problém.
    Mám už docela dlouho kartu WinFast TV 2000 XP deluxe, která mi v pohodě fungovala po instalaci z CD.
    Ale před týdnem mi systém ohlásil: Byl nalezen nový hardware, nevim jak je to možné, ale najednou to nemůže tuto tv kartu rozeznat, píše to, že je to neznámě zařízení a tim to končí...

    Zkoušel už sem znovu nainstalovat ovladače z instalačního CD, stáhnout si novější ovladače, obnovení systému, přendat kartu do jiného slotu a pořád to nejde. Nevíte někdo co s tím může být?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Vyndat kartu (železo) a vše okolo karty odinstalovat. Po restartu nesmí OS zjistit žádný nový hardware. Potom kartu zasunout a nainstalovat z CD tak, jak je zvykem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    17

    Díky, ale bohužel to nezabralo... Vypnul sem PC, vyndal kartu, zapnul PC - odinstaloval winfast, pak sem zase PC vypnul, restartoval, vypnul a vložil zpět tv kartu - ted se mi neukázal žádný nový hw a tak sem pustil instalaci, pak se mi to restartovalo a stejně mam ve správci zařízení s otazníkem Multimediální adaptér + Multimediální video adaptér no a ve stavu zařízení mi to píše "Ovladače tohoto zařízení nejsou nainstalovány. (Kód 28)". Mě jen napadá esi nemam v pc vira, ale to těžko, když mi NOD32 nic nenašel ... Fact nevim co to s tim je ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    mam ve správci zařízení s otazníkem Multimediální adaptér + Multimediální video adaptér
    A aktualizovat ovladač nelze?
    Ještě si vzpomeň, co jsi prováděl s PC v době, kdy se ta "porucha" objevila.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    17

    No právě nelze aktualizovat a ani přeinstalovat - nechce mi to vzít ovladače co sou na cd ani ty co sem stáhnul. Když dam přeinstalovat píše mi to "Hw nebyl nainstalován, protože průvodce nemůže nalézt nezbytný sw". Už sem vzpomínal co sem dělal s PC v tu dobu kdy to přestalo fungovat a jediný co mi napadá, tak sem dělal Windows update nic víc sem s pc opravdu nedělal ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Když ti řeknu, že bude nejlepší udělat reinstal OS, asi budeš hodně skákat radostí do stropu, že?
    Ona z toho asi jiná cesta ven není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    17

    no toho sem se bál, zkusim jěště něco co mi napadne... kdyby tě náhodou jěště něco napadlo, napiš mi sem prosim jo, díky čau
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Tam je něco pos*anýho v systému. Tak to vidím já. Reinstal se asi jeví jako nejschůdnější cesta.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    17

    já si myslim to samé + mam podezření na vira, ted mi našel NOD dva ukrytý po velice důkladném zkoumání ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    10

    Prosimtě rozchodil jsi to já mám ten jsamej problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    17

    no neroschodil! mě se moc do toho reinstalu OS nechce. jak ti to dlouho nejde? mě od vánoc ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    10

    Jo to já jsem je přeinstaloval a dned po instalaci mi to nešlo naistalovat chyba (NT BASE)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Eltrik:
    Necpeš tam náhodou ovladače pro Win_NT? Nebo, nemáš tam instalovaného něco pro NT?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    10

    Tydlen ovladče jsem tam daval vždicky pod xp a ikdyž manual davám tak to nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    No, asi ti nepomůžu. Mě prostě nejde do hlavy, proč OS odmítá instalaci. Podle mě to není v ovladačích tv karty, ale něco v OS.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 10 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 14-05-2007, 20:38
  2. problém s WinFast TV 2000 XP Deluxe
    Od Sandokan v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 07-12-2005, 21:45
  3. WINFAST 2000 XP DELUXE - problem s drivery
    Od handimann v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 05-11-2005, 18:00
  4. Problem z Winfast TV 2000 xp deluxe
    Od Skorpion v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-11-2005, 19:16
  5. Problem s LEADTEK Winfast 2000 deluxe
    Od Suchman v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-06-2005, 11:59