Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 56 z 56

Téma: Fantasuv test MC vs Procoder 2.05

  1. #46
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Modena
    no to je ale az, co jsem zacal mluvit s tebou a vysvetloval ti to, na co ses zeptal! Pred tim tu tematem Vegas nebyl!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Citace Původně odesláno od Fantas!
    StayMan by €RikŁ€
    No trochu nechapu na ci strane stojis! Ve tvych prispevcich se lze docist, ze pouzivas z Vegasu pres frameserver Procoder a ted pises toto. Pokud je to teda tak, ze pouzivas ten frameserver, tak se zbytecne trapis Ty!
    Mno . . . Je mi líto, ale prvně si začal mluvit o Tvé modle značky SONY TY !
    Použiju Tvůj oblíbenej slogan : A popri to !
    Serme na to - mě tyhle diskuse už nudí . . .

    P.S. Zkus si někdy udělat v CCE ten CBR 2pass na 8-8.5MB/s a uvidíš, že je v pohodě a že to někdy není zbytečná práce - podotýkám znovu, že je to u mých projektů v 16:9 a i proto to může být rozdíl !
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Modena
    tak tak, pro me nepozitelne, ja totiz takove stesti s 16:9 zatim nemam stejne tak jako "mensina" tady... A kdo zacal mluvit tady, to uz fakt nekomentuju... dementni diskuze!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    tak sem zkusil este ten HCenc a je fakt dobrej, stejnej setup jako predchozi enkodery a vysledek je mozna jeste lepsi nez MC

    http://clee.czweb.org/hc.rar
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    clee
    Pěkná flanděra !
    Můžeš prosím kvůli mě rozkódovat HCenc ? ? ? To asi nebude Honnestech Technology, co ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    to je freewarovej enkoder, nema ani ofic. stranku ale autor dava download linky a podporu na doom9.org

    http://forum.doom9.org/showthread.php?t=100133

    zivej link na download tady

    http://www.ddigest.com/dvd/downloads...re_hc_494.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    clee
    Fuj - freeware !
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Stano_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    523

    Uz som pisal, dostal som sa konecne k spracovaniu starsieho videa (VHS, cca 15ročný zaznam z analog.kamery.
    Dostal som *.avi (dv - islo to cez ADVC-50 a 1394) subory, spolu
    1h 45min. Editacia - Vegas. Povodne som myslel na vychvaleny Canopus Procoder1.5, StayMan ma "ukecal" na MC. Vzhladom k celkovej dobe a k tomu, ze som to chcel mat na 1 DVD, volil som VBR 4200/5500/8500 - 2prechody (podla Bitrate calc.). Islo to na P4/3.6GHz, takze to bolo vcelku rychle. Este som to DVD cele nekontroloval, iba namatkovo, vyzera to O.K.
    Mensi problem pri konecnej uprave - DVD Archietct3.0 vyhlasuje, ze ma malo miesta (tie iste mpegy), DVD-Lab1.53 to urobil bez problemov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Stano_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    523

    P.S. jednalo sa o domace klipy, lednoduche, bez "divocin" ako napr. v Titanice
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Stano
    S tim Architectem je to o tom, jestli nastavis spravne vystupni adresare a tempy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Je tu pravidelně Avatar uživatele redburger
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    512

    jj, musi mat hodne miesta aj v docasnych priecinkoch a potom aj na vystupny a finalny produkt (dvd) a myslim, ze normalne je to nastavene vsetko kdesi do céčka, na to pozor akurat včera som to riesil.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Plazma: test dTest & test iDnes
    Od karfik v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 21-04-2012, 20:41
  2. HD test
    Od spitfiremk5 v sekci DVB-T
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-09-2010, 16:36
  3. Test tv 09
    Od Pomalej Joe v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-11-2009, 09:28
  4. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-09-2007, 18:19
  5. Procoder 2.04 versus Procoder 1.5
    Od imported_giga v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-12-2005, 15:05