Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 56

Téma: Fantasuv test MC vs Procoder 2.05

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Zdarec!
    Tak jsem se rozhodl znovu udelat srovnani Procoderu2.05 vs MainConcept a tady mate vysledek:

    http://www.plasap.wz.cz/tvfreak/Test_MC_vs_Procoder.rar

    Nevidim duvod, proc si komplikovat cestu nejakym frameserverem, kdyz procoder pri mnou testovanem dat toku 6500(kolem ktereho se nejcasteji pohybuji) zahlazuje detaily a vnasi malinko vic sumu do obrazu.
    Jeste zkusim starsi procoder, ktery pry je lepsi(i kdyz trochu pomalejsi), ale uz jednou me nepresvedcil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Zbytocne sa trapis, oni to aj tak nepochopia, ja som tu mal dost sikovnych ludi pre porovnavanie, proste je to asi tak, ze ProCoder je znacka a je jedno ked je teda aj sracka, tak ako trebars taky clee sa tu snazi presvedciat, ze csfd je sracka, ked vlastne odtial je aj link na tie pravé sracky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    StayMan by €RikŁ€
    No trochu nechapu na ci strane stojis! Ve tvych prispevcich se lze docist, ze pouzivas z Vegasu pres frameserver Procoder a ted pises toto. Pokud je to teda tak, ze pouzivas ten frameserver, tak se zbytecne trapis Ty!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ja to pouze radim, pokial to niekto chce !!! Ja utilitky pouzivam co najmenej !!!!....

    Inak:
    http://tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=5833
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Jo tak to pak jo...
    ten odkaz, cos tu hodil uz jsem kdysi precital...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Fantas!
    K podobným výsledkům jsem došel i já, takže když už je video ve Vegasu, tak je ho zbytečné renderovat přes frameserver do Procoderu. V tvém případě mě spíš zaujalo jiné barevné podání obou enkoderů oproti originálu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Fantas!
    Na co to hnát frameserverem z Vegasu do ProCoderu ? Já mám komplet svatou trojici - CCE, MC i PC jako pluginu přímo z timeline ?
    Složitější projekty (košatější timeline s více effects ) raději ProCoderem, nebo CCE, protože tam je záruka, že to bude ještě ten den, u MC si nejsem ouplně jistej, jestli např. still image z projektu nebudou roztřesený, jak sulc - několikrát se mi to stalo a to jsem je všechny měl neprokládaně !
    P.S. Asi víš, že jsou všechna videa 16:9 - možná zde je jádro pudla při naší opačné zkušennosti ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Fucik
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    47

    Pánové, nechci zasahovat do vaší doskuze, ale pro upřesnění - o jaké verzi Procoderu hovoříte? Pokud je mi známo, poslední verze je 2.04.02.00! Je chybka jen v textu nebo jsem něco zaspal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Citace Původně odesláno od Fucik
    Pánové, nechci zasahovat do vaší doskuze, ale pro upřesnění - o jaké verzi Procoderu hovoříte? Pokud je mi známo, poslední verze je 2.04.02.00! Je chybka jen v textu nebo jsem něco zaspal?
    Jo, ta je poslední !
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    tak ja to zkusil taky

    http://clee.czweb.org/mpeg2-test.rar

    min br 3mbit
    avg br 4.5mbit
    max br 7mbit

    2pass

    oboji nastaveni na nejvyssi kvalitu (mastering u pc, 31 u mc), dc precision 10bit, gop12

    pro me vyhrava mc
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od clee
    pro me vyhrava mc
    Sak o tom setci hovorime, ze ProCoder je s.h.i.t !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    s.hit ses pouze a jenom ty srabe, mc je na tom o neco lip nez procoder u zaznamu ze spotrebky, uz jednou sem psal o porovnani zaznamu z digibety, tam suverenne vyhral procoder, btw. doufam ze prijedes na sraz, muzem udelat testy v realu, nebo se bojis?? (ze se vubec ptam )
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od clee
    s.hit ses pouze a jenom ty srabe, mc je na tom o neco lip nez procoder u zaznamu ze spotrebky, uz jednou sem psal o porovnani zaznamu z digibety, tam suverenne vyhral procoder, btw. doufam ze prijedes na sraz, muzem udelat testy v realu, nebo se bojis?? (ze se vubec ptam )
    Nie! Ja som pisal, ze pridem, a uvidime ci toho "sraba" mi zopakujes do oci
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    a s jakou radosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od clee
    a s jakou radosti
    Tak to sa uz velmi tesim !!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Plazma: test dTest & test iDnes
    Od karfik v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 21-04-2012, 20:41
  2. HD test
    Od spitfiremk5 v sekci DVB-T
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-09-2010, 16:36
  3. Test tv 09
    Od Pomalej Joe v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-11-2009, 09:28
  4. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-09-2007, 18:19
  5. Procoder 2.04 versus Procoder 1.5
    Od imported_giga v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-12-2005, 15:05