Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: PC nevidi MiniDV JVC GR-D270E

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    1

    zdravim vsechny. mam trosku problem s kamerou JVC GR-D270E, moje PC ji proste nevidi, tudiz nemuzu nabirat video. priznam se ze si uz pomalu nevim rady. Na tomto pc jsem bezproblemu pouzival ruzne D8 od Sony. pouzivam Vegas 6, zkousel jsem i VirtualDub i WinDV. zadny kameru nevidi.dva kabely FireWire, ani na jeden.??? pripojim-li USB Web kameru,Vegas ji najde bez problemu. Poradite mi prosim nekdo. Dik Asanplasan
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Zkusit kameru v jiným PC.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    asanplasan
    Nechci nikoho děsit, ale už jsme v této konferenci měli i "odešlé" rozhraní IEEE1394 v kameře. Přeju ti, aby to nebyl i tvůj případ
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    Dnes jsme zrovna zkoušeli malou hendi Canon řady 7xx a vypadá to na mrtvé IEE (DV OUT) WinDV píše Error Device not foud, jako by nebyl ani zapojen kabel, přitom jiné kamery valí a stejná hláška je i n další dvou PC kolegů, co jim stejný Canon chdí!
    Statická elektrika je sviňa a především tyto malé Canony budou mít asi příliš citlyvý IEE..., neb jsem tyto probly také četl docela často i na videokamery.cz a nejen zde!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    24

    Mám úplně ten samý problém s Canon MVX 330i, PC ji prostě nevidí jak přes USB tak FIRE-WIRE. Už nevím co s tím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    24

    Aktualizoval sem BIOS a už to chodí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    6

    Zdravim..

    ja mam podobny problem s JVC gr-d30
    pc ju nevidi.../ ina PANASONIC DS-15 / V pohode ide.

    ale aj ked prepojim kamery medzi sebou tak JVC na display zobrazi ze dv in je aktivny ale ziadny obraz...ono to ma aj analogovy vstup a ten ide pekne... skusal som aj iny komp ale s tym istym vysledkom.

    myslim ze to je bud softwarova vec alebo je ciastocne poskodeny DV vstup na JVC. to je pravdepodobnejsie..

    mozete mi niekto poradit kde by som zohnal servisny manual ku tejto kamere?
    zlodeji v autorizovanom servise mi povedali ze to je neopravitelne...
    ale ja som opravil uz vela neopravitelnych veci...

    diky moc za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    filiosys
    Při zapojení videa do AV-IN ti přenos do PC přes firewire jde? Nebo tě špatně chápu?

    Pokud seženeš servisní manuál, měl bych také zájem. Tuto kameru mám také, ale nebyla to moc dobrá volba . V šeru je nepoužitelná, doostřovací automatika zlobí, ve zvuku se často objevuje praskání krytů, atd. Za co jí však lze pochválit, je celkem kvalitní A/D převodník a obousměrný port IEE1394.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    6

    no ja som ju kupil ako sekac... a pekne ma jeden bratislavcan okaslal.. ja blbec som si otestoval iba s-vhs analogovy vstup.

    problem je tento ...ked zapichnes do s-vhs kabel tak ti na lcd automaticky detekne vstup. /a/v in.... / ale ked do nej zapichnem fire wire a pustim tam signal z druhej kamery tak JVC iba na lcd napise ze dv-in ale obraz ziadny...
    pc ju vobec nenajde. ale ina kamera ... starucka ds-15 ide v pohode.
    takze ani konverzia z analogu na digital nejde.
    ja som ju kupoval koli s-vhs vstupu a ten ide... takze nepojdem strelit blavaka...
    ja totiz na snimanie pouzivam 3ccd 1/2palcovu sony masinu je to kamera ake mozte vidiet namontovane v reality show programoch...
    tu som ukoristil v praci ked sme koncili s crt techologiou...
    takze toto pouzijem iba ako zaznamovy stroj.
    pokial poznam firewire tak po pripojeni sa musi na lcd ukazat obraz..
    nie je treba nic prepinat...alebo sa mylim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    Citace Původně odesláno od filiosys
    ... pokial poznam firewire tak po pripojeni sa musi na lcd ukazat obraz.. nie je treba nic prepinat...alebo sa mylim?
    Něco je potřeba přecejen nastavit. Přepni ji do režimu Play a projdi si menu. Teď nemám kameru po ruce, abych se podíval, ale menu je celkem přehledné a jasné. Pokud chceš nahrávat z DV-IN, vypni si "S/AV Input". Po připojení firewire stiskni "Record" v režimu play a dostaneš se do nahrávání ve stavu "Pause" a na displeji musí být vidět příchozí video. Dalším stiskem "Record" začne nahrávat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    6

    zdravim.

    no jasne takto to funguje aj ked pripojim analogovy vstup. ale v pripade
    firewire napisoom /dvin/ na lcd detekne neaky vstupny signal ale obraz nejde./ aj pri zakazanych av in./

    inak moja starucka panasonic ds-15 sa dokonca spusti sama na play ked v pinnacle8.4 spustim nahravanie z dv...to plati aj o spetnom nahrati na kameru.. dv in som si sam odblokoval este v 2001./still pic- rs232 prepoj/

    bol by som si isty ze na JVC mam zly firewire vstup ale metie ma to zobrazenie na lcd ze dvin neaky signal prichadza.. to vtedy ked na druhej pripojenej kamere spustim play... nepredpokladam ze by rozdiel 4 roky vo veku kamier sposobil nekmpatibilitu firewire.
    nemate niekto skusenosti s vymenou stykoveho ic v kamere pre firewire

    diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LCD: Samsung UE32D6530 nevidi ASTRU 23,5°
    Od skiiil v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-05-2012, 13:38
  2. Pinnacle nevidí mechaniku
    Od Kilja v sekci Editace videa
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-01-2012, 13:19
  3. SAMSUNG UE40B7000 nevidí usb disk
    Od dogs v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-06-2010, 14:06
  4. Pc nevidi kameru
    Od synko v sekci DV/HDV
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 20:07
  5. Gspot nevidí Xvid
    Od JoeBlack v sekci Kodeky
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 14-08-2006, 06:58