Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 28 z 28

Téma: Terra TV+ obraz jo, zvuk ne. Přeladím na jinou zvuk. normu?

  1. #16
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Možná to byla karta určená pro německý trh a tam se norma D/K nepoužívá,
    Mám takový dojem, že D/K se nepoužívá již ani na Slovensku. Takže jsme asi takový poslední "dinosaurus" v Evropě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17

    joy joy je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od mirekv
    joy
    Není něco napsané na krytu tuneru, který na foto není? Možná to byla karta určená pro německý trh a tam se norma D/K nepoužívá, mohou chybět příslušné součástky, takže ti žádný SW nepomůže.
    Na krytu neni nic zajimaveho. Karta je na 105% urcena pro nemecky trh, vysvetloval jsem to od zacatku. Vyrabeji to nemci, tahle karta byla primo prodana na nemeckem trhu.

    Uz jsem napsal primo vyrobci, jestli tam opravdu D/K veci vynechal.

    Diky.

    P.S. Takze ted shanim novou kartu, bral bych WinTV PVR150 (s HW MPEG2). Kdyby nekdo mel nejakou volnou s fungujicim D/K zvukem (tak za 1500 Kc), napiste mi. Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    P.S. Takze ted shanim novou kartu, bral bych WinTV PVR150 (s HW MPEG2). Kdyby nekdo mel nejakou volnou s fungujicim D/K zvukem (tak za 1500 Kc), napiste mi. Diky.
    Napiš si to do sekce BAZAR. Najdeš ji úplně nahoře. Sem všichni nechodí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    Možná to byla karta určená pro německý trh a tam se norma D/K nepoužívá,
    Mám takový dojem, že D/K se nepoužívá již ani na Slovensku. Takže jsme asi takový poslední "dinosaurus" v Evropě.
    Starší vysílače ještě jedou v D/K, ale s inovací ubývají. I Poláci už jedou v B/G, tak jsme asi fakt poslední.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...U mne je to v úvozovkách, ty to myslíš vážně, takže kdo to tady má popletené? A rozhodně nejde o "normy", pouze "doporučení"
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    @Joy: Jestli nutně potřebuješ, tak tu mám jednu "záložní" PCTV Pro. Mohu ti ji přenechat tak, jak jsem koupil, tj. za 1000 šušňů se vším všudy. Ovšem nechtěj po mě poštu a ještě před svátky lidské nenažranosti a blbosti...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22

    joy joy je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od StD
    @Joy: Jestli nutně potřebuješ, tak tu mám jednu "záložní" PCTV Pro. Mohu ti ji přenechat tak, jak jsem koupil, tj. za 1000 šušňů se vším všudy. Ovšem nechtěj po mě poštu a ještě před svátky lidské nenažranosti a blbosti...
    Ne, díky. Teď chci tu s HW MPEG2, protože se ukazuje, že MythTV je příliš pomalý na full PAL grab.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Já sice také "pošilhávám" po převodníku Canopus, ale koukám, že máš nějak velké oči...
    Osobně TVtuner na kartě vůbec totiž nevyužiji a vyrábím si vlastní DVDplacky právě v Mpeg2, jak jinak (Divixisté/xvidisté prominou). Asi už do téhle sekce přestanu chodit, přestože TVkartu stále používám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Asi už do téhle sekce přestanu chodit, přestože TVkartu stále používám.
    Stando, doba jde "dopředu". To už asi nebude nic pro nás.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25

    joy joy je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od StD
    Já sice také "pošilhávám" po převodníku Canopus, ale koukám, že máš nějak velké oči...
    Osobně TVtuner na kartě vůbec totiž nevyužiji a vyrábím si vlastní DVDplacky právě v Mpeg2, jak jinak (Divixisté/xvidisté prominou). Asi už do téhle sekce přestanu chodit, přestože TVkartu stále používám.
    Oči mám naprosto v pořádku a s DVD plackama to nemá nic společného. Roky jsem posiloval CPU, abych stihl grabovat plný PAL v reálném čase, a když už to konečně dokážu, přestalo mě to bavit. Proč plýtvat CPU výkonem, když to může udělat specializovaný HW.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    @Joy: Tak tento výkřik také nějak nechápu. Grabuji si svých 720x576 25fps už od dob Athlona Thunderbirda 900 MHz (dnes jsem "teprve" u 2500 XP+ Bartona) a stále vše stačí. Úzké hrdlo je vždy u mne grafika, nikoli CPU, ale opravdu nevím, kam s tím "specialisovaným HW". To aby jsi raději nahlédl vedle do střižen, ovšem tam je to cenově trochu jiná liga...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27

    joy joy je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    @StD: jestli nechápeš výkřik, nainstaluj si MythTV a uvidíš, že ani Sempron 3100+ na Live TV v MPEG4 nestačí (mají tam asi něco pomalého). Není třeba nakukovat do střižen, vždyť karta s HW MPEG2 stojí kolem 1500 Kč.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Nevím proč bych se měl trápit s nějakým MythTV, když už jsem úspěšně vyhodil třeba i K!TV a využívám stále svého Pinnacla jen jako převodník přes S-Video propojený na S_VHS studiový VCR?? Teď mu tam "k jéžíškovi" jen hodlám předřadit další Sat-receiver (digi) se 160GB HDD a vše půjde dál jak po másle.

    No ale abychom se vrátili k původnímu thematu: Co vlastně má ten zázrak Terra TV za vstupy/výstupy? Máš obr.?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. DVD Lab nesynchronní zvuk a obraz
    Od Kudykam v sekci Mastering
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-09-2008, 12:58
  2. Zvuk nestíhá obraz
    Od jadam v sekci Editace audia
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 17-09-2008, 10:48
  3. Kratší zvuk než obraz
    Od Drbo v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-09-2006, 12:50
  4. Rozjetý obraz / zvuk
    Od bod v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-11-2005, 14:29
  5. Nesynchronní obraz a zvuk
    Od Fafejt v sekci Kodeky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-01-2005, 14:55