Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: SKYSTAR2 a MCE

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    1

    dokaze SKYSTAR2 spolupracovat s WinXP MCE ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    25

    Nedokaze, narazil jsem ale na toto:
    http://shop.technotrend.de/shop.php?...3ac00&s=&id=16
    Tahle uz dokaze, Technotrend vydali ovladace pro MCE a 12.12.05 je zaktualizovali a funguji i pro toto:
    http://shop.technotrend.de/shop.php?...2481b75913ac00
    Takze problem ktery jsem resil ve vedlejsim threadu mam skoro vyresen. Jen jeste potrebuju vedet jaky PCMCIA adapter do toho CI koupit aby mi tam jela karta CzechLink.

    EDIT: nevite kde tyto veci co jsem sem dal odkazy koupit v CZ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    28
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    25

    Aha diky, takze jak jsem si nasel tak tenhle modul jeden na UPC, CzechLink a SlovakLink, na jine karty potrebuju jiny modul, je tak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    mno pro kazdej kodovaci system potrebujes jinej modul (upc, czlink, sklink sou na cryptoworks)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Preboha - naco drahe CI rozhrania - naco drahe MODULY.

    Staci na to phoenix za 650SK a prislusny plugin (pripadne cardserver+klient)

    (no este trafo k phoenixu a prelzovak na RS232)

    A je ti v podstate jedno v akom systeme mas kartu

    DVB-S kartu s CI by som si nikdy nekupil - strasne predrazene a podpora DVBplayerov minimalna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    25

    Tak vsechny moje problemy vyresil obchod satelitni.cz, kteri jsou distributory Technotrendu a mam je za rohem.

    Citace Původně odesláno od blueant
    Preboha - naco drahe CI rozhrania - naco drahe MODULY.

    Staci na to phoenix za 650SK a prislusny plugin (pripadne cardserver+klient)

    (no este trafo k phoenixu a prelzovak na RS232)

    A je ti v podstate jedno v akom systeme mas kartu

    DVB-S kartu s CI by som si nikdy nekupil - strasne predrazene a podpora DVBplayerov minimalna.
    Proboha .) prece nemuzu dat zakaznikovi multimedialni PC k televizi, aby tam mel nejakou krabicku a musel se zapojovat s dalsim zbytecnym zarizenim a napajecem. Jen pro objasneni, proc chci CI slot.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Neni absolutne problem upevnit Phoenix donutra PC ci uz spredu alebo zozadu - a napajanie mozes kludne pouzit 12V s PC zdroja .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    25

    Citace Původně odesláno od blueant
    Neni absolutne problem upevnit Phoenix donutra PC ci uz spredu alebo zozadu - a napajanie mozes kludne pouzit 12V s PC zdroja .
    Stejne je mi na nic, protoze neni kompatibilni s WinXP MCE 2005.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Citace Původně odesláno od jedla
    Citace Původně odesláno od blueant
    Neni absolutne problem upevnit Phoenix donutra PC ci uz spredu alebo zozadu - a napajanie mozes kludne pouzit 12V s PC zdroja .
    Stejne je mi na nic, protoze neni kompatibilni s WinXP MCE 2005.
    Co ? DVB-S karta ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    28

    Kto chce kam, pomozme mu tam.
    Myslim ze phoenix nebude spolupracovat s tym playerom, co je pod XP MCE (to by sa musel pouzit iny dvb player). Pravdepodobne zakaznik nevie co chce, ale ma kopec penazi. Pokial obraz z toho PC nepojde na nejake LCD, alebo plazmu cez DVI vystup tak obraz bude o 1 triedu horsi ako z najlacnejsieho smejdu sat primaca, alebo dvd prehravaca.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    tjf tjf je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    13

    Existuje Skystar2 plugin pro MCE. Je to hack v betaverzi. Takze nic moc pouzitelneho, ale funguje a umi i nahravat.

    http://dvbportal.dyn1.de/forum/index.php?board=14
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. SkyStar2 - soft EMU key
    Od premekv v sekci DVB-S
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-01-2008, 09:04
  2. SkyStar2 USB a SG2100
    Od Otakar v sekci DVB-S
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 07-01-2007, 15:16
  3. Skystar2 a dekódování
    Od Enzo v sekci DVB-S
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-08-2005, 10:59
  4. Problém se SkyStar2
    Od voktys v sekci DVB-S
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 02-08-2005, 20:50