Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: nejde zvuk ale obraz ano. TV tuner asi conexant

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    9

    Zdravím
    už dlhšiu dobu sa trápim s týmto problémom. Dnes sa mi úžasne podarilo sfunkčniť obraz pomocou DScaleru nejaká 4. verzia. Celkom som spokojný, ale nechápem ako je možné, že nejde zvuk. Pred tým mi šiel strašne síce potichu ale išiel. Teraz neviem čo som spravil (tuším v Dscaleri prepol z Conexan bla bla na DShow tam bol lepší obraz) ale ani to nie je isté. Ale teraz už to nemôžem vyskúšať pretože pri prepnutí do pôvodného nastavenia to vždy stuhne. Ono za poslednú dobu som pekne často restartoval XPčko.
    fotky karty mám tu

    http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=94586

    ak by som ju nesprávne určil. Budem veľmi vďačný za každú odpoveď. Mimochodom prečítal som si tieto fóra, ale nenašiel som radu k tomuto. Ovládače som skúšal mám to pripojené do linein na zvukovke. No nejde to. Skúšal som aj ten Pv951 util či ako sa to volá.

    Ďakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    Mozes skusit pouzit utilitu, ktoru som spominal ( http://tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=3699 ) na identifikaciu karty (zariadeni v PC) a podla toho sa zariadit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    9

    Neviem. Myslíš, že to bude v ovládačoch ten zvuk? Lebo je pravda, že som skúšal rozne, ale v device managerovi vždy keď bolo niečo so zvukom, tak sa písalo, že nemá inštalované ovládače. Stretli ste sa s tým? Ale video capture bolo v pohode. Obraz hovorím fakt krása. Ale bez zvuku úplne. Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    Je tazko urcit kde je problem. Ta utilita by mala zobrazit priamo vyrobcu hard waru, preto som Ti ju odporucil. Inac sa jedna o klasicky BT878 cip (kompatibilny s Bt879), takze podpora je bohata. Skus kuknut do download-u a hladaj podporu BT878 (ATV2000,iuVCR...). Najskvor by som vsak reinstaloval DScaler.Pokial nepomoze tak cele Windows, pretoze zdroje problemu budu zrejma prave tu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Myslíš, že to bude v ovládačoch ten zvuk? Lebo je pravda, že som skúšal rozne, ale v device managerovi vždy keď bolo niečo so zvukom, tak sa písalo, že nemá inštalované ovládače.

    Ve správci zařízení nemáš žlutý vykřičník? Jestli ne, a ovladače zvuku tam jsou, tak to musíš "sdělit" programu, který používáš pro tv kartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    9

    No vidím, že zázraky sa dejú. Pozval som si kamoša, že nech sa na to pozrie. Ehm. Zároveň sme kupovali nový monitor HP 1130 21palcový. tak sme dávali ovládače na neho a tak. No a potom mu ukazujem to čo mi ešte včera večer nešlo.. a kukám a počúvam kua. no ide to nepochopím. Sorry za off topic, chcel by som sa opýtať, neviete, kde sú frekvencie TV staníc, ktoré sa dajú chytiť v Brne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    kde sú frekvencie TV staníc, ktoré sa dajú chytiť v Brne?

    www.dxradio.cz/vysilace.asp
    V dlouhém sloupci vysílačů jsou nejdříve vysílače pro radio, potom na tv.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. TV tuner (chip conexant) nefunguje na Win7 64bit
    Od thunder31 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-03-2014, 11:14
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-03-2009, 18:04
  3. Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 14-12-2007, 12:41
  4. winfast dtv2000h jde zvuk ale nejde obraz
    Od weri29 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 08:08
  5. Fly 2000 TV, nejde mi obraz,pouze zvuk
    Od jirojo v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-10-2005, 19:47