Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: WinDVD6

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele Rennno
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    134

    Čauky, mám takový menší problémek. Vytvořil jsem v programu Ulead MoveieFactory 4 dvdčko, včetně menu, kdy jsem právě to menu podložil hudbou, ale když pak to dvd otevřu ve WinDVD6, hudba při menu není slyšet. Jinak pak u videí jde zvuk normálně. Zkoušel jsem to schválně otevřít i v MediaPlayeru a tam ta hudba slyšet je. Nevíte někdo, jestli je to v tom WinDVD potřeba nějak nastavit či co? Hledal jsem to v nastavení, ale nikde jsem to nenašel. Díky R.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele freezeJCavi
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    216

    v 6ce není třeba nastavovat nic

    chyba bude někde jinde
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele Rennno
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    134

    Citace Původně odesláno od freezeJCavi
    v 6ce není třeba nastavovat nic

    chyba bude někde jinde
    Možná, ale proč to tedy v MediaPlayeru jde a ve WinDVD ne? Nic jsem u něj nepřenastavoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Rennno
    nejspis si kazdy program sdili jine kodeky a nebo nejaka krpa DVD, kdy winDVD to neprekousne, zatimco mediaplayer, jez je program na prehravani snad vseho, to zvlada... Zkus treba PowerDVD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele freezeJCavi
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    216

    Citace Původně odesláno od Fantas!
    Rennno
    nejspis si kazdy program sdili jine kodeky a nebo nejaka krpa DVD, kdy winDVD to neprekousne, zatimco mediaplayer, jez je program na prehravani snad vseho, to zvlada... Zkus treba PowerDVD.
    nezažil jsem že by Windvd něco nerozjelo, spíše naopak mi hrálo věci které jinak nešly


    možná je to dáno palíkem kodeků (windvd si žádné kodeky nesdílí má svoje vlastní na mpeg dd dts dvd-a atd.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    freezeJCavi
    Nevim, co jsi zazil, ale WinDVD je urceny primarne na prehravani DVD, zatimco mediaplayer je urcen snad na vsechno.
    A jak jsi napsal, ma sve vlastni kodeky a tim muze dojit k tomu, co tu napsal Rennno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    WinDVD mě teda nijak nenadchl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    mirekv
    tak tak! Zlaty PowerDVD...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Obyčejně se správná funkčnost DVD ověřuje v MPC. Ale dobře udělaný DVD by mělo šlapat všude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    874

    MPC !
    PC k sledování DVD nepoužívám (i kdyby ano, tak by mi MPC stačil taky) a na občasnou potřebu toto bohatě stačí a je to čisté řešení. Když potřebuju projet DVD po authoringu, 100% jistotu mám stejně jenom ve stolním přehrávači. Stal se mi případ, kdy DVD vytvořené z nahrávek z DVB bylo v PC bez problémů, ale ve stolním se vždycky kousl obraz a jel jen zvuk. Nakonec jsem zjistil, že problém je v PVA Strumento. Od té doby, co dělám demux přes ProjectX nemám žádný problém. Toto mi ale žádný přehrávač v PC neodhalil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    No já taky používám PowerDVD jen ke zběžné kontrole, menu a tak... Kontrolní vypálení na RW to jistí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    mirekv
    vsak ty nedelas menu, nebo jsi uz konecne zacal?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Fantas!
    Pokud dělám v TDA, tak jo, ale jen obrázek + tlačítko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Miuvek
    PC třeba zvládne i nestandardní rozlišení. Jednou jsem nějakym pomanutim mysli vyrobil DVD 768x576 a kupodivu na stolnim přehrávači nefungovalo. Ale v počítači s nim nebyl vůbec problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    vlada
    Stolní přehrávače obecně neumějí větší rozměr, než 720.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední