Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Zrychlení videa ve Vegas

  1. #1

    Gab Gab je offline
    Nováček Avatar uživatele Gab
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    33

    Zdravim, sem tu poprve, ale uz dlouho forum sleduju a hodne sem se priucil. Pouzivam odjakziva Vegas, ale mam v nem porad nejake problemy...aspon nejsem sam.
    Takze pri zrychleni videa (Envelope) je po renderu radkované jakoby interlace. Zdrojové je MPEG2 (nemam DV kameru) progressive z TV karty (pripadam si trapne..)
    Taky mi po instalaci vegas 5 nejdou nacist formaty Divx,Xvid,MP3.., pritom ve Vegas 4 to slo (krome divx511) a kodeky mam nainstalovane. Muze to byt tim ze jsem instaloval balik kodeků vcetne ffdshow ale pouziva originalni kodeky tak je mi to divne.
    Diky za odpovedi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Gab
    Pouzivam odjakziva Vegas, ale mam v nem porad nejake problemy...aspon nejsem sam.
    To ze nie si sam, co pouziva Vegas, je zjavne a iste, ale to ze nie si sam, co ma problemy uz tak iste nie je Problem je dovtedy problemom, kym ho nevyriesis. /

    Vsetko robis chybne! Ak mas progresivny zaznam, navyse Mpeg2, co predpokladam ze davas na DVD, tak na co interlacujes??? Nieco o progresivnom vystupe sa docitas tu:
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=
    pripadne mi este napis presny postup co robis, co chces, pretoze su tam aj ine moznosti...

    Co sa tyka tych kodekpakov a ffdshow (co su vacsinou len DSfiltre), je takisto vsetko spatne Este mi prezrad, ked tvrdis ze citas uz dlhsie diskusiu, ze co vlastne citas??? Pokec ??? Alebo prispevky v kosi??? Preberalo sa to tu uz viackrat. Na tvoj PROBLEM nejdem odpovedat ako sa z toho vyvlecies, neznasam zaprasene PC a "uvedomelych" uzivatelov (to neber osobne), tak jedine co ti v sucasnosti poradim (kedze nepoznam tvoju instalaciu a vsetky chyby) je REINSTALOVAT OPERACNY SYSTEM !!! A v ziadnom pripade nic neinstaluj, ked budes mat novy system, ozvi sa, poradim ti ako dalej, zatial sa maj.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    Gab Gab je offline
    Nováček Avatar uživatele Gab
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    33

    To si me moc nepotesil.. Na DVD zatim nepalim, renderuju do Divx.Takze postup: Z analog.kamery pres TV kartu zachytavam do MPEG2 720*576 25fps 48kHz audio 14000kbit/s. Pri importu do Vegas to v identifikaci souboru pise ze video stream je progressive. Pri renderu do Divx+MP3 to provadi deinterlace.Ale s tim ja nemam problém, pri 100% rychlosti je vse ok, ale kdyz video zrychlim udela to v obraze radky, tot vse.
    S tou instalaci systemu sem to tusil a planoval. Stejne to delam pomalu kazdej druhej mesic Jinak diky za snahu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Gab Gab je offline
    Nováček Avatar uživatele Gab
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    33

    Rad bych renderoval do MPEG2, ale nejdou mi properties u mainconcept(nejaka medicinka mi to zablokla a pude to asi az po formatu disku) a pres frameserver jsem este nezkousel. Poradis mi nejaky dobry a kvalitni postup? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Trochu nechapem, kvoli comu si sa rozhodol grabovat do Mpeg2. Nemas dostatok miesta, alebo z nejakych inych dovodov (o nijakych neviem) ti to do DV "nefunguje" ???

    Kedze ani neviem ku comu to potrebujes, resp. nemas ani DV a ani DVD, tak ti ani neviem poradit postup, ale na deinterlaciu ti staci dodrzat postup, co som pisal vyssie (ten link). Dolezite je naberat zazanm do kodeku s co najnizsou kompresiou, najlepsie do DV, s takym vedia pracovat editacne softy prakticky bez straty kvality, aj ten Vegas...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    40

    To Gab: a nepude. Jde to nastavit hned při prvním spuštění při instalaci a pak už ne. Po instalaci DVD ARCHITECT jsou všechny možnosti nastavení k dispozici pořád. Aspoň u mne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Gab Gab je offline
    Nováček Avatar uživatele Gab
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    33

    Diky za odpovedi. Grabovat do DV nemuzu, aspon ne v 720*576. Do toho rozliseni to umi pouze aplikace k TV karte.A ta nema vystup do DV. Vsechny ostatni (Vegas Capture, VirtualDub...) to zvladaji jenom do 352*288. Je to proste levne zarizeni.

    S tim Architectem sem to samozrejme zkousel,ale neslo to ani potom.Podle me se ta medicina(asi spatna) nekam zapsala a nedostanu to pryc dokud neudelam format c: Ale nevim jestli to nemuze byt tim ze mam na vegas i architect keygen.Proste to neslo.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Zrychlení videa. Premiera
    Od VasekB v sekci Editace videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 31-12-2012, 00:38
  2. Vegas 5-zrychlení videa
    Od Badis v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-08-2009, 16:26
  3. zrychlení přehrávání
    Od nunyk v sekci Editace audia
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-01-2006, 19:05
  4. zrychlení ČÁSTI klipu (vegas)
    Od kv1t v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-01-2006, 18:02
  5. vegas zpomaleni/zrychleni video sekvence
    Od Monti v sekci Editace videa
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 04-11-2005, 10:19